Absinthe
Pris
2 stk
1 stk

Absinthe

Fremstillingen af Absint forgår ved at man blander fennikel, anis og have-malurt i stærk alkohol, og lader det trække. Absint blandes med urter: isop og romersk malurt. Den grønne farve kommer af bladene fra Klorofylet. Der er ofte 10-15 forskellige urter alt efter hvilken smag du vil fremskaffe. Alt fra citronmelisse og mynte til muskatnød. Absint indeholder oftest mellem 50 - 75 pct. alkohol, men med "Hapsburg Absinthe" har vi op til 89,9 pct alkohol.

Varenummer: hapsburg-absinthe-cocktails
Hapsburg Absinthe Classic 72,5% 50cl
Varenummer: hapsburg-absinthe-classic
Hapsburg Absinthe Extra Strong 89,9% 50cl
Varenummer: hapsburg-absinthe-extra-strong

Fremstillingen af Absint forgår ved at man blander fennikel, anis og have-malurt i stærk alkohol, og lader det trække. Væsken destilleres så til en klar væske, som kaldes hvid absint. Hvid absint kan så blandes med urter: isop og romersk malurt også kaldet Artemisia pontica. Det er Klorofylet fra bladene der giver den grønne farve til den færdige absint, deraf stammer drikkens kælenavn, “den grønne fe”. Det er dog blot opskriften til absints grundformel, der er ofte 10-15 forskellige urter alt efter hvilken smag du vil fremskaffe. Der bruges forskellige opskrifter, alt fra citronmelisse og mynte til muskatnød. Til sidst tilsættes der vand for at nå den ønskede alkoholprocent. Absint indeholder oftest mellem 50 - 75 pct. alkohol, men kan også fås med op til 89,9 pct alkohol.
Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig