byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Anaperenna 2013 Glaetzer Wines, Barrosa Valley Australia

ANAPERENNA 2013 Ben Glaetzer, By Ben Glaetzer Wines Australia " 94-97 points. A sensational bouquet… the long, 60-second finish is succulent and sweet. Enjoy through 2030." citat Robert Parker (om årgang 2006) Ben Glaetzer - vinmager som 14-årig Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…). Robert Parkers australske favorit Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt oncentrerede. Heartland, M-itolo og Glaetzer Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af M-itolo Wines, hvor han laver ufatteligt intense vine på druer fra McLaren ale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley. Anaperenna fra Glaetzer Winery Anaperenna er lavet på 75% Shiraz og 25% Cabernet Sauvignon fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley. Vinen er lagret 14 måneder på 100% nye fade af fransk og amerikansk eg. Duften byder på ekstremt intens, fuldmoden brombær- og solbærfrugt med lækre nuancer af ristede kaffebønner, mørk chokolade og vanille. Smagen er monumentalt rig og intens, og eftersmagen er muligvis den længste, vi nogensinde har oplevet i en vin. Det mest forbløffende er dog, at der under det hele ligger en formidabel friskhed, som gør vinens h elhedsindtryk elegant og harmonisk. Anaperenna vil være en ædel ledsager til festmåltider med oksekød, lam eller kraftigt fjerkræ. Nyd vinen af rummelige glas, eventuelt knælende og med blottet isse.

ANAPERENNA 2013 Ben Glaetzer, By Ben Glaetzer Wines Australia " 94-97 points. A sensational bouquet… the long, 60-second finish is succulent and sweet. Enjoy through 2030." citat Robert Parker (om årgang 2006) Ben Glaetzer - vinmager som 14-årig Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…). Robert Parkers australske favorit Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt oncentrerede. Heartland, M-itolo og Glaetzer Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af M-itolo Wines, hvor han laver ufatteligt intense vine på druer fra McLaren ale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley. Anaperenna fra Glaetzer Winery Anaperenna er lavet på 75% Shiraz og 25% Cabernet Sauvignon fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley. Vinen er lagret 14 måneder på 100% nye fade af fransk og amerikansk eg. Duften byder på ekstremt intens, fuldmoden brombær- og solbærfrugt med lækre nuancer af ristede kaffebønner, mørk chokolade og vanille. Smagen er monumentalt rig og intens, og eftersmagen er muligvis den længste, vi nogensinde har oplevet i en vin. Det mest forbløffende er dog, at der under det hele ligger en formidabel friskhed, som gør vinens h elhedsindtryk elegant og harmonisk. Anaperenna vil være en ædel ledsager til festmåltider med oksekød, lam eller kraftigt fjerkræ. Nyd vinen af rummelige glas, eventuelt knælende og med blottet isse.

DKK  449,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

ANAPERENNA 2013 Ben Glaetzer, By Ben Glaetzer Wines Australia " 94-97 points. A sensational bouquet… the long, 60-second finish is succulent and sweet. Enjoy through 2030." citat Robert Parker (om årgang 2006) Ben Glaetzer - vinmager som 14-årig Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…). Robert Parkers australske favorit Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt oncentrerede. Heartland, M-itolo og Glaetzer Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af M-itolo Wines, hvor han laver ufatteligt intense vine på druer fra McLaren ale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley. Anaperenna fra Glaetzer Winery Anaperenna er lavet på 75% Shiraz og 25% Cabernet Sauvignon fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley. Vinen er lagret 14 måneder på 100% nye fade af fransk og amerikansk eg. Duften byder på ekstremt intens, fuldmoden brombær- og solbærfrugt med lækre nuancer af ristede kaffebønner, mørk chokolade og vanille. Smagen er monumentalt rig og intens, og eftersmagen er muligvis den længste, vi nogensinde har oplevet i en vin. Det mest forbløffende er dog, at der under det hele ligger en formidabel friskhed, som gør vinens h elhedsindtryk elegant og harmonisk. Anaperenna vil være en ædel ledsager til festmåltider med oksekød, lam eller kraftigt fjerkræ. Nyd vinen af rummelige glas, eventuelt knælende og med blottet isse.

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Glaetzer Wines
Land Australien
Område Barossa Valley
Årgang 2013
Størrelse 75 cl
Druetype Syrah/Shiraz
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ