byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Lolin, Ansjoser 30g







Testvinder med topkarakteren 6 stjerner i Berlingske:
Søren Frank: Denne synes jeg er den bedste. Det er pæne rødlige fileter, møre med perfekt bid. Det knaser ikke, der er ikke en masse ben i, og saltniveauet er behageligt, mens smagen er mild med masser af umami. Jeg tror, det er Lolin, som jeg har spist mange dåser af gennem tiden.
Søren Damm: Ja, der er virkelig balance i tingene. De er en tand mere raffinerede end fireren, som er meget voldsom i sin umami. Jeg kan ikke rigtigt finde nogen problemer og har svært ved at tro, at du kan få en bedre snack-ansjos.


Serie Oro har fået nyt design på æsken, men det er stadig den samme ultimative kvalitet, som det altid har været.


På anbefaling af den legendariske restaurant El Bulli, har vi fundet den ultimative ansjos i Cantabria hos familiefirmaet Lolin i Castro Urdiales. Lolin anvender kun ansjoser fra det Cantabriske hav (Biscayen) - af kendere anset som de bedste - oceaner væk fra de billigere og ofte ret salte italienske.


De små lækre ansjoser fanges af lokale både, modnes hele i salt i 6-8 mdr, inden de finpudses, vaskes og håndfileteres, kommes i olivenolie og lægges i dåse/glas af damer med hvide hatte, der sidder i snorlige rækker.


Lolin anvender kun ansjoser fra det Cantabriske hav (Biscayen), af kendere anset som de bedste og mest komplekse i smagen. De billigere ansjoser på markedet stammer fra Middelhavet, Asien eller Sydamerika. Ansjoser fra det Cantabriske hav er en virkelig specialitet. 


Fin omtale i Femina - Anne-Sophie Lahme, Madspotter 

"Åh, ansjos! Kan man have en yndlingsfisk? Hvis ja, så er min ansjoser, for de fede små fisk giver god smag til saucer og dressinger og gør en kedelig grøntsagspasta meget mere spændende. Ansjoserne fra Lolin kommer fra Spanien og er en sand delikatesse." Anne-Sophie Lahme, Madspotter, Femina.dk


Ansjoser er en fin og meget nuanceret smagsforstærker: salter, gir dybde i smagen og løfter indtrykket i et bredt spekter af retter eks.:



  • Hele fileter m. kogte halve æg eller på skiver af ny kartoffel

  • Vitello tonnato og italiensk inpirerede tomatsaucer til fisk

  • Pasta Putanesca (skøgens pastaret)

  • På kompot af peberfrugter m. lidt chili 

  • Bruschetta m. tomat og ansjos

  • Toast m smør, fintskårne løg og ansjos

  • Sauteret tun m. ansjos og kaperssauce

  • Finthakket i salater m. tomater og skaldyr, finthakket på grillet hvid fast fisk 

  • Salade Nicoise, og på hjemmepizza

  • Saucer til fisk og kød

  • Små tapas m. ansjos, oliven, tun og spicy peberfrugt eller mild chili


".













Testvinder med topkarakteren 6 stjerner i Berlingske:
Søren Frank: Denne synes jeg er den bedste. Det er pæne rødlige fileter, møre med perfekt bid. Det knaser ikke, der er ikke en masse ben i, og saltniveauet er behageligt, mens smagen er mild med masser af umami. Jeg tror, det er Lolin, som jeg har spist mange dåser af gennem tiden.
Søren Damm: Ja, der er virkelig balance i tingene. De er en tand mere raffinerede end fireren, som er meget voldsom i sin umami. Jeg kan ikke rigtigt finde nogen problemer og har svært ved at tro, at du kan få en bedre snack-ansjos.


Serie Oro har fået nyt design på æsken, men det er stadig den samme ultimative kvalitet, som det altid har været.


På anbefaling af den legendariske restaurant El Bulli, har vi fundet den ultimative ansjos i Cantabria hos familiefirmaet Lolin i Castro Urdiales. Lolin anvender kun ansjoser fra det Cantabriske hav (Biscayen) - af kendere anset som de bedste - oceaner væk fra de billigere og ofte ret salte italienske.


De små lækre ansjoser fanges af lokale både, modnes hele i salt i 6-8 mdr, inden de finpudses, vaskes og håndfileteres, kommes i olivenolie og lægges i dåse/glas af damer med hvide hatte, der sidder i snorlige rækker.


Lolin anvender kun ansjoser fra det Cantabriske hav (Biscayen), af kendere anset som de bedste og mest komplekse i smagen. De billigere ansjoser på markedet stammer fra Middelhavet, Asien eller Sydamerika. Ansjoser fra det Cantabriske hav er en virkelig specialitet. 


Fin omtale i Femina - Anne-Sophie Lahme, Madspotter 

"Åh, ansjos! Kan man have en yndlingsfisk? Hvis ja, så er min ansjoser, for de fede små fisk giver god smag til saucer og dressinger og gør en kedelig grøntsagspasta meget mere spændende. Ansjoserne fra Lolin kommer fra Spanien og er en sand delikatesse." Anne-Sophie Lahme, Madspotter, Femina.dk


Ansjoser er en fin og meget nuanceret smagsforstærker: salter, gir dybde i smagen og løfter indtrykket i et bredt spekter af retter eks.:



  • Hele fileter m. kogte halve æg eller på skiver af ny kartoffel

  • Vitello tonnato og italiensk inpirerede tomatsaucer til fisk

  • Pasta Putanesca (skøgens pastaret)

  • På kompot af peberfrugter m. lidt chili 

  • Bruschetta m. tomat og ansjos

  • Toast m smør, fintskårne løg og ansjos

  • Sauteret tun m. ansjos og kaperssauce

  • Finthakket i salater m. tomater og skaldyr, finthakket på grillet hvid fast fisk 

  • Salade Nicoise, og på hjemmepizza

  • Saucer til fisk og kød

  • Små tapas m. ansjos, oliven, tun og spicy peberfrugt eller mild chili


".







DKK  50,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser






Testvinder med topkarakteren 6 stjerner i Berlingske:
Søren Frank: Denne synes jeg er den bedste. Det er pæne rødlige fileter, møre med perfekt bid. Det knaser ikke, der er ikke en masse ben i, og saltniveauet er behageligt, mens smagen er mild med masser af umami. Jeg tror, det er Lolin, som jeg har spist mange dåser af gennem tiden.
Søren Damm: Ja, der er virkelig balance i tingene. De er en tand mere raffinerede end fireren, som er meget voldsom i sin umami. Jeg kan ikke rigtigt finde nogen problemer og har svært ved at tro, at du kan få en bedre snack-ansjos.


Serie Oro har fået nyt design på æsken, men det er stadig den samme ultimative kvalitet, som det altid har været.


På anbefaling af den legendariske restaurant El Bulli, har vi fundet den ultimative ansjos i Cantabria hos familiefirmaet Lolin i Castro Urdiales. Lolin anvender kun ansjoser fra det Cantabriske hav (Biscayen) - af kendere anset som de bedste - oceaner væk fra de billigere og ofte ret salte italienske.


De små lækre ansjoser fanges af lokale både, modnes hele i salt i 6-8 mdr, inden de finpudses, vaskes og håndfileteres, kommes i olivenolie og lægges i dåse/glas af damer med hvide hatte, der sidder i snorlige rækker.


Lolin anvender kun ansjoser fra det Cantabriske hav (Biscayen), af kendere anset som de bedste og mest komplekse i smagen. De billigere ansjoser på markedet stammer fra Middelhavet, Asien eller Sydamerika. Ansjoser fra det Cantabriske hav er en virkelig specialitet. 


Fin omtale i Femina - Anne-Sophie Lahme, Madspotter 

"Åh, ansjos! Kan man have en yndlingsfisk? Hvis ja, så er min ansjoser, for de fede små fisk giver god smag til saucer og dressinger og gør en kedelig grøntsagspasta meget mere spændende. Ansjoserne fra Lolin kommer fra Spanien og er en sand delikatesse." Anne-Sophie Lahme, Madspotter, Femina.dk


Ansjoser er en fin og meget nuanceret smagsforstærker: salter, gir dybde i smagen og løfter indtrykket i et bredt spekter af retter eks.:



  • Hele fileter m. kogte halve æg eller på skiver af ny kartoffel

  • Vitello tonnato og italiensk inpirerede tomatsaucer til fisk

  • Pasta Putanesca (skøgens pastaret)

  • På kompot af peberfrugter m. lidt chili 

  • Bruschetta m. tomat og ansjos

  • Toast m smør, fintskårne løg og ansjos

  • Sauteret tun m. ansjos og kaperssauce

  • Finthakket i salater m. tomater og skaldyr, finthakket på grillet hvid fast fisk 

  • Salade Nicoise, og på hjemmepizza

  • Saucer til fisk og kød

  • Små tapas m. ansjos, oliven, tun og spicy peberfrugt eller mild chili


".







Land Spanien
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ