byder velkommen

husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Bansella Nizza DOCG 2017 Prunotto, Piemonte

100% Barbera fra den afgrænsede Nizza-zone syd for Asti. Druerne høstes, afstilkes og knuses let, inden de gæres. Drueskallerne udblødes i mosten i 7 dage, hvorefter de fjernes. Vinen gærer færdigt, inkl. den malolaktiske gæring, inden året er omme. Derefter lagrer den 9 måneder på små egetræsfade, som har været brugt 1 – 2 gange, før den aftappes på flaske.


Farven er dyb og mørk. Vinen dufter intenst af blomme, violer, chokolade og lakrids. Smagen er rig, balanceret og slutter af med en skøn friskhed takket være Barbera-druens høje syreindhold. 


Ekstra Bladet: "Barbera men i den seriøse ende. Næsten sort med masser af sorte bærnoter, krydderier, rødt kød og vanilje i smagen. Yderst velbalanceret med en flot syrlig afslutning." Farven er dyb og mørk. Vinen dufter intenst af blomme, violer, chokolade og lakrids. Smagen er rig, balanceret og slutter af med en skøn friskhed takket være Barbera-druens høje syreindhold


Alfredo Prunotto - passion og kvalitet fra Alba


Prunotto er grundlagt i 1904 og har siden specialiseret sig i fremstillingen af de store vine fra Alba. Prunotto regnes som én pioner, idet man som det første hus i 1961 tappede vinene fra de bedste enkeltmarker separat og med markens navn på etiketten. Passion og en utrættelig stræben efter kvalitet er udgangspunktet for Prunotto, der kombinerer traditionerne fra området med den mest moderne teknologi.


Antinori i Piemonte


I 1989 indledte Marchesi Antinori sit samarbejde med Prunotto. De første 5 år var det et distributionssamarbejde, men da de daværende ejere, Colla brødrene, valgte at gå på pension, købte Marchesi Antinori Prunotto. Under ledelse af Piero Antinoris ældste datter, Albiera, er der investeret massivt i Prunotto og i vinmarker i de bedste områder. Blandt dem Costamiole i Agliano, 7 ha. i Barolo Bussia Cru marken, 5 ha. i Barbaresco Cru'en Bric Turot, 26 ha. med Barbera i Asti, samt 5 ha. i Treiso til produktion af Moscato d’ Asti. Under Antinoris ledelse er ejendommen perfektioneret fra A til Z, og vinene har aldrig været bedre. I 1999 indviede man nye kældre i Alba, og i 2015 indvies nye kældre og produktionsfaciliteter til topvinene i Bussia.


 

100% Barbera fra den afgrænsede Nizza-zone syd for Asti. Druerne høstes, afstilkes og knuses let, inden de gæres. Drueskallerne udblødes i mosten i 7 dage, hvorefter de fjernes. Vinen gærer færdigt, inkl. den malolaktiske gæring, inden året er omme. Derefter lagrer den 9 måneder på små egetræsfade, som har været brugt 1 – 2 gange, før den aftappes på flaske.


Farven er dyb og mørk. Vinen dufter intenst af blomme, violer, chokolade og lakrids. Smagen er rig, balanceret og slutter af med en skøn friskhed takket være Barbera-druens høje syreindhold. 


Ekstra Bladet: "Barbera men i den seriøse ende. Næsten sort med masser af sorte bærnoter, krydderier, rødt kød og vanilje i smagen. Yderst velbalanceret med en flot syrlig afslutning." Farven er dyb og mørk. Vinen dufter intenst af blomme, violer, chokolade og lakrids. Smagen er rig, balanceret og slutter af med en skøn friskhed takket være Barbera-druens høje syreindhold


Alfredo Prunotto - passion og kvalitet fra Alba


Prunotto er grundlagt i 1904 og har siden specialiseret sig i fremstillingen af de store vine fra Alba. Prunotto regnes som én pioner, idet man som det første hus i 1961 tappede vinene fra de bedste enkeltmarker separat og med markens navn på etiketten. Passion og en utrættelig stræben efter kvalitet er udgangspunktet for Prunotto, der kombinerer traditionerne fra området med den mest moderne teknologi.


Antinori i Piemonte


I 1989 indledte Marchesi Antinori sit samarbejde med Prunotto. De første 5 år var det et distributionssamarbejde, men da de daværende ejere, Colla brødrene, valgte at gå på pension, købte Marchesi Antinori Prunotto. Under ledelse af Piero Antinoris ældste datter, Albiera, er der investeret massivt i Prunotto og i vinmarker i de bedste områder. Blandt dem Costamiole i Agliano, 7 ha. i Barolo Bussia Cru marken, 5 ha. i Barbaresco Cru'en Bric Turot, 26 ha. med Barbera i Asti, samt 5 ha. i Treiso til produktion af Moscato d’ Asti. Under Antinoris ledelse er ejendommen perfektioneret fra A til Z, og vinene har aldrig været bedre. I 1999 indviede man nye kældre i Alba, og i 2015 indvies nye kældre og produktionsfaciliteter til topvinene i Bussia.


 

DKK  159,00
Fra DKK  99,00
Spar DKK  60,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  159,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  99,00
Tilbuddet er gældende t.o.m. den 31/01/2020

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

100% Barbera fra den afgrænsede Nizza-zone syd for Asti. Druerne høstes, afstilkes og knuses let, inden de gæres. Drueskallerne udblødes i mosten i 7 dage, hvorefter de fjernes. Vinen gærer færdigt, inkl. den malolaktiske gæring, inden året er omme. Derefter lagrer den 9 måneder på små egetræsfade, som har været brugt 1 – 2 gange, før den aftappes på flaske.


Farven er dyb og mørk. Vinen dufter intenst af blomme, violer, chokolade og lakrids. Smagen er rig, balanceret og slutter af med en skøn friskhed takket være Barbera-druens høje syreindhold. 


Ekstra Bladet: "Barbera men i den seriøse ende. Næsten sort med masser af sorte bærnoter, krydderier, rødt kød og vanilje i smagen. Yderst velbalanceret med en flot syrlig afslutning." Farven er dyb og mørk. Vinen dufter intenst af blomme, violer, chokolade og lakrids. Smagen er rig, balanceret og slutter af med en skøn friskhed takket være Barbera-druens høje syreindhold


Alfredo Prunotto - passion og kvalitet fra Alba


Prunotto er grundlagt i 1904 og har siden specialiseret sig i fremstillingen af de store vine fra Alba. Prunotto regnes som én pioner, idet man som det første hus i 1961 tappede vinene fra de bedste enkeltmarker separat og med markens navn på etiketten. Passion og en utrættelig stræben efter kvalitet er udgangspunktet for Prunotto, der kombinerer traditionerne fra området med den mest moderne teknologi.


Antinori i Piemonte


I 1989 indledte Marchesi Antinori sit samarbejde med Prunotto. De første 5 år var det et distributionssamarbejde, men da de daværende ejere, Colla brødrene, valgte at gå på pension, købte Marchesi Antinori Prunotto. Under ledelse af Piero Antinoris ældste datter, Albiera, er der investeret massivt i Prunotto og i vinmarker i de bedste områder. Blandt dem Costamiole i Agliano, 7 ha. i Barolo Bussia Cru marken, 5 ha. i Barbaresco Cru'en Bric Turot, 26 ha. med Barbera i Asti, samt 5 ha. i Treiso til produktion af Moscato d’ Asti. Under Antinoris ledelse er ejendommen perfektioneret fra A til Z, og vinene har aldrig været bedre. I 1999 indviede man nye kældre i Alba, og i 2015 indvies nye kældre og produktionsfaciliteter til topvinene i Bussia.


 

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Prunotto
Land Italien
Område Piemonte
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Barbera
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ