byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Barbera d'Alba 2018 DOCG Cascina Fontana

Mario Fontana er 6. generation af en vinfamilie, men
valgte i 1995 at starte for sig selv under navnet
Cascina Fontana. Sammen med hustruen Luisa og
deres to børn Edoardo og Vasco, fremstiller Mario i
omegnen af 25.000 flasker, der kommer fra familiens
egne besiddelser, i alt 4 ha vinmarker. Hus og cantina
ligger i Frazione di Perno, som er en lokalitet i
Monforte d’Alba. Lidt nord for Perno ligger
kommunen Castiglione Falletto, hvor familien har to
marker dediceret til Nebbiolo da Barolo. De 0,5 ha på
cru Villero er beplantet med Nebbiolo-undersorten
Michet og de 1,2 ha på Valletti, der ligger tæt på
grænsen til Monforte d’Alba, er beplantet med den
efterhånden mere sjældne underform Nebbiolo Rosé,
der giver stor fragrans, lys farve og en skøn næsten
Pinot Noir lignende karakter. Endelig er der 0,6 ha på
cru Gallinotto i Annunziata di La Morra, som er
beplantet med Nebbiolo Lampia. Fra disse tre marker
kommer Marios eneste Barolo, der således blandes af
forskellige cru’er, under stærk inspiration fra
tilgangen hos Bartolo Mascarello, der nu med sikker
hånd drives af Marie-Therese Mascarello, med hvem
Mario også har en familie-relation. Marios tilgang til
at lave vin er da også tradtionel. Barolo macereres
mellem 20 og 40 dage og lagres på store 25 hl botti af
slavonsk eg. Der anvendes i udgangspunktet den
naturlige gær fra druerne og vinene svovles minimalt
med op til 30-35 mg svovl/liter.

Mario Fontana er 6. generation af en vinfamilie, men
valgte i 1995 at starte for sig selv under navnet
Cascina Fontana. Sammen med hustruen Luisa og
deres to børn Edoardo og Vasco, fremstiller Mario i
omegnen af 25.000 flasker, der kommer fra familiens
egne besiddelser, i alt 4 ha vinmarker. Hus og cantina
ligger i Frazione di Perno, som er en lokalitet i
Monforte d’Alba. Lidt nord for Perno ligger
kommunen Castiglione Falletto, hvor familien har to
marker dediceret til Nebbiolo da Barolo. De 0,5 ha på
cru Villero er beplantet med Nebbiolo-undersorten
Michet og de 1,2 ha på Valletti, der ligger tæt på
grænsen til Monforte d’Alba, er beplantet med den
efterhånden mere sjældne underform Nebbiolo Rosé,
der giver stor fragrans, lys farve og en skøn næsten
Pinot Noir lignende karakter. Endelig er der 0,6 ha på
cru Gallinotto i Annunziata di La Morra, som er
beplantet med Nebbiolo Lampia. Fra disse tre marker
kommer Marios eneste Barolo, der således blandes af
forskellige cru’er, under stærk inspiration fra
tilgangen hos Bartolo Mascarello, der nu med sikker
hånd drives af Marie-Therese Mascarello, med hvem
Mario også har en familie-relation. Marios tilgang til
at lave vin er da også tradtionel. Barolo macereres
mellem 20 og 40 dage og lagres på store 25 hl botti af
slavonsk eg. Der anvendes i udgangspunktet den
naturlige gær fra druerne og vinene svovles minimalt
med op til 30-35 mg svovl/liter.

DKK  199,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Mario Fontana er 6. generation af en vinfamilie, men
valgte i 1995 at starte for sig selv under navnet
Cascina Fontana. Sammen med hustruen Luisa og
deres to børn Edoardo og Vasco, fremstiller Mario i
omegnen af 25.000 flasker, der kommer fra familiens
egne besiddelser, i alt 4 ha vinmarker. Hus og cantina
ligger i Frazione di Perno, som er en lokalitet i
Monforte d’Alba. Lidt nord for Perno ligger
kommunen Castiglione Falletto, hvor familien har to
marker dediceret til Nebbiolo da Barolo. De 0,5 ha på
cru Villero er beplantet med Nebbiolo-undersorten
Michet og de 1,2 ha på Valletti, der ligger tæt på
grænsen til Monforte d’Alba, er beplantet med den
efterhånden mere sjældne underform Nebbiolo Rosé,
der giver stor fragrans, lys farve og en skøn næsten
Pinot Noir lignende karakter. Endelig er der 0,6 ha på
cru Gallinotto i Annunziata di La Morra, som er
beplantet med Nebbiolo Lampia. Fra disse tre marker
kommer Marios eneste Barolo, der således blandes af
forskellige cru’er, under stærk inspiration fra
tilgangen hos Bartolo Mascarello, der nu med sikker
hånd drives af Marie-Therese Mascarello, med hvem
Mario også har en familie-relation. Marios tilgang til
at lave vin er da også tradtionel. Barolo macereres
mellem 20 og 40 dage og lagres på store 25 hl botti af
slavonsk eg. Der anvendes i udgangspunktet den
naturlige gær fra druerne og vinene svovles minimalt
med op til 30-35 mg svovl/liter.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Land Italien
Årgang 2018
Vintype Barbera d'Alba
Størrelse 75 cl
Druetype Barbera
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ