byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Barbera D'Alba Superiore 2021 Luigi Pira, Piemonte

Vinene fra Luigi Pira er på et uniformt højt kvalitetsniveau og vidner om en ekstrem kompromisløshed i både mark og kælder. Der produceres en fortrinlig Dolcetto d’Alba her, frugtig og meget velstruktureret, og Piras Baroli er alle forskellige og imponerende, overvejende moderne udtryk for deres respektive cru’er.


Luigi Pira grundlagde denne ejendom i Serralunga d’Alba i 1950. Pira-familien startede med at sælge druer til købmænd og der er flasket Baroli op gennem 1980’erne, men en ny æra og orientering begyndte her i 1993 da man flaskede Baroli i en ny og mere opdateret, moderne stil, inspireret af Elio Altare, således en Barolo normale, Barolo Vigneto Margheria og Barolo Vigneto Marenca. Barolo Vigna Rionda blev fremstillet første gang i 1997. Ejendommen drives nu af Luigis sønner Giampaolo og Romolo, der råder over ca. 8 ha af de bedste marker i Serralunga d’Alba. Den samlede produktion er ca. 40.000 flasker årligt, heraf ca. 20.000 flasker Dolcetto d’Alba. Den i Langhe allestedsnærværende, svært talentfulde ønolog Giuseppe Caviola er konsulent her.


Første gang Pira for alvor rammer den ønskede stil for Barolo er 1996 og fælles for dem alle er, siden da, renhed, maskulin kraft, kompleksitet og en betydelig, moden struktur og dermed er de tæt på idealet for Baroli fra Serralunga d’Alba, der har potentiale til at give de mest stofrige, tanniske og lagringsværdige vine fra Barolos i alt 11 kommuner! Vinene er på et uniformt højt kvalitetsniveau og vidner om en ekstrem kompromisløshed i både mark og kælder. Piras Barolo 'er er alle forskellige og imponerende, overvejende moderne udtryk for deres respektive cru’er. Første gang Pira for alvor rammer den ønskede stil for Barolo er 1996 og fælles for dem alle er, siden da, renhed, maskulin kraft, kompleksitet og en betydelig, moden struktur og dermed er de tæt på idealet for Baroli fra Serralunga d’Alba, der har potentiale til at give de mest stofrige, tanniske og lagringsværdige vine fra Barolos i alt 11 kommuner!

Vinene fra Luigi Pira er på et uniformt højt kvalitetsniveau og vidner om en ekstrem kompromisløshed i både mark og kælder. Der produceres en fortrinlig Dolcetto d’Alba her, frugtig og meget velstruktureret, og Piras Baroli er alle forskellige og imponerende, overvejende moderne udtryk for deres respektive cru’er.


Luigi Pira grundlagde denne ejendom i Serralunga d’Alba i 1950. Pira-familien startede med at sælge druer til købmænd og der er flasket Baroli op gennem 1980’erne, men en ny æra og orientering begyndte her i 1993 da man flaskede Baroli i en ny og mere opdateret, moderne stil, inspireret af Elio Altare, således en Barolo normale, Barolo Vigneto Margheria og Barolo Vigneto Marenca. Barolo Vigna Rionda blev fremstillet første gang i 1997. Ejendommen drives nu af Luigis sønner Giampaolo og Romolo, der råder over ca. 8 ha af de bedste marker i Serralunga d’Alba. Den samlede produktion er ca. 40.000 flasker årligt, heraf ca. 20.000 flasker Dolcetto d’Alba. Den i Langhe allestedsnærværende, svært talentfulde ønolog Giuseppe Caviola er konsulent her.


Første gang Pira for alvor rammer den ønskede stil for Barolo er 1996 og fælles for dem alle er, siden da, renhed, maskulin kraft, kompleksitet og en betydelig, moden struktur og dermed er de tæt på idealet for Baroli fra Serralunga d’Alba, der har potentiale til at give de mest stofrige, tanniske og lagringsværdige vine fra Barolos i alt 11 kommuner! Vinene er på et uniformt højt kvalitetsniveau og vidner om en ekstrem kompromisløshed i både mark og kælder. Piras Barolo 'er er alle forskellige og imponerende, overvejende moderne udtryk for deres respektive cru’er. Første gang Pira for alvor rammer den ønskede stil for Barolo er 1996 og fælles for dem alle er, siden da, renhed, maskulin kraft, kompleksitet og en betydelig, moden struktur og dermed er de tæt på idealet for Baroli fra Serralunga d’Alba, der har potentiale til at give de mest stofrige, tanniske og lagringsværdige vine fra Barolos i alt 11 kommuner!

DKK  179,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Vinene fra Luigi Pira er på et uniformt højt kvalitetsniveau og vidner om en ekstrem kompromisløshed i både mark og kælder. Der produceres en fortrinlig Dolcetto d’Alba her, frugtig og meget velstruktureret, og Piras Baroli er alle forskellige og imponerende, overvejende moderne udtryk for deres respektive cru’er.


Luigi Pira grundlagde denne ejendom i Serralunga d’Alba i 1950. Pira-familien startede med at sælge druer til købmænd og der er flasket Baroli op gennem 1980’erne, men en ny æra og orientering begyndte her i 1993 da man flaskede Baroli i en ny og mere opdateret, moderne stil, inspireret af Elio Altare, således en Barolo normale, Barolo Vigneto Margheria og Barolo Vigneto Marenca. Barolo Vigna Rionda blev fremstillet første gang i 1997. Ejendommen drives nu af Luigis sønner Giampaolo og Romolo, der råder over ca. 8 ha af de bedste marker i Serralunga d’Alba. Den samlede produktion er ca. 40.000 flasker årligt, heraf ca. 20.000 flasker Dolcetto d’Alba. Den i Langhe allestedsnærværende, svært talentfulde ønolog Giuseppe Caviola er konsulent her.


Første gang Pira for alvor rammer den ønskede stil for Barolo er 1996 og fælles for dem alle er, siden da, renhed, maskulin kraft, kompleksitet og en betydelig, moden struktur og dermed er de tæt på idealet for Baroli fra Serralunga d’Alba, der har potentiale til at give de mest stofrige, tanniske og lagringsværdige vine fra Barolos i alt 11 kommuner! Vinene er på et uniformt højt kvalitetsniveau og vidner om en ekstrem kompromisløshed i både mark og kælder. Piras Barolo 'er er alle forskellige og imponerende, overvejende moderne udtryk for deres respektive cru’er. Første gang Pira for alvor rammer den ønskede stil for Barolo er 1996 og fælles for dem alle er, siden da, renhed, maskulin kraft, kompleksitet og en betydelig, moden struktur og dermed er de tæt på idealet for Baroli fra Serralunga d’Alba, der har potentiale til at give de mest stofrige, tanniske og lagringsværdige vine fra Barolos i alt 11 kommuner!

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Luigi Pira
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barbera d’Alba
Årgang 2021
Vintype Barbera d'Alba
Størrelse 75 cl
Druetype Barbera
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ