byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Barolo 2013 DOCG, Fratelli Alessandria, Verduno

Duften er i denne Barolo frem for alt elegant og kompleks, med rød og mørk bærfrugt, tørrede roser samt den helt rigtige mængde fri syre, der pirrer sanserne og giver helheden kompleksitet. Smagen har stor intensitet, hvor indtrykkene fra duften blandes med skovsvampe. I eftersmagen er der faste, men modne tanniner, der på ingen måder er adstringerende. Dette er intens Barolo i udtalt selvsikker stil med en vedholdende eftersmag.


Denne lille Verduno-baserede familieproducent har fremelsket en smuk Barolo fra egne marker fra en lille håndfuld terroirs i Verduno. Efter høsten macereres der ca. to uger, hvorefter vinen lagres små tre år på 3-4.000 liters fade af slavonsk og fransk eg og efterfølgende i flaske. 2011-årgangen er en tilgængelig, udadvendt årgang, der giver stor drikkeglæde selv som ung.
Barolo drejer sig i bund og grund om den symbiose, der opstår mellem Nebbiolo-druen og de komplekse lagringsaromaer, som den får med tid på fad og flaske. Denne balance mestrer vinmager Vittore Alessandria.


Prøv vinen til svamperisotto, osso buco, stegt eller braiseret kalv, okse eller hårvildt. Hårde lagrede oste som pecorino eller parmesan er også selvskrevet Barolo-tilbehør. Nydes af rummelige Bourgogne-glas ved en serveringstemperatur på 17-19°. Denne årgang kan gemmes 10-15 år fra årgang i en god kælder og vil i løbet af de næste 3-4 år folde sig mere ud aromatisk og få den æterisk, elegante stil, som Verduno kan give

Duften er i denne Barolo frem for alt elegant og kompleks, med rød og mørk bærfrugt, tørrede roser samt den helt rigtige mængde fri syre, der pirrer sanserne og giver helheden kompleksitet. Smagen har stor intensitet, hvor indtrykkene fra duften blandes med skovsvampe. I eftersmagen er der faste, men modne tanniner, der på ingen måder er adstringerende. Dette er intens Barolo i udtalt selvsikker stil med en vedholdende eftersmag.


Denne lille Verduno-baserede familieproducent har fremelsket en smuk Barolo fra egne marker fra en lille håndfuld terroirs i Verduno. Efter høsten macereres der ca. to uger, hvorefter vinen lagres små tre år på 3-4.000 liters fade af slavonsk og fransk eg og efterfølgende i flaske. 2011-årgangen er en tilgængelig, udadvendt årgang, der giver stor drikkeglæde selv som ung.
Barolo drejer sig i bund og grund om den symbiose, der opstår mellem Nebbiolo-druen og de komplekse lagringsaromaer, som den får med tid på fad og flaske. Denne balance mestrer vinmager Vittore Alessandria.


Prøv vinen til svamperisotto, osso buco, stegt eller braiseret kalv, okse eller hårvildt. Hårde lagrede oste som pecorino eller parmesan er også selvskrevet Barolo-tilbehør. Nydes af rummelige Bourgogne-glas ved en serveringstemperatur på 17-19°. Denne årgang kan gemmes 10-15 år fra årgang i en god kælder og vil i løbet af de næste 3-4 år folde sig mere ud aromatisk og få den æterisk, elegante stil, som Verduno kan give

DKK  289,00
Fra DKK  285,00
Spar DKK  4,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  289,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  285,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Duften er i denne Barolo frem for alt elegant og kompleks, med rød og mørk bærfrugt, tørrede roser samt den helt rigtige mængde fri syre, der pirrer sanserne og giver helheden kompleksitet. Smagen har stor intensitet, hvor indtrykkene fra duften blandes med skovsvampe. I eftersmagen er der faste, men modne tanniner, der på ingen måder er adstringerende. Dette er intens Barolo i udtalt selvsikker stil med en vedholdende eftersmag.


Denne lille Verduno-baserede familieproducent har fremelsket en smuk Barolo fra egne marker fra en lille håndfuld terroirs i Verduno. Efter høsten macereres der ca. to uger, hvorefter vinen lagres små tre år på 3-4.000 liters fade af slavonsk og fransk eg og efterfølgende i flaske. 2011-årgangen er en tilgængelig, udadvendt årgang, der giver stor drikkeglæde selv som ung.
Barolo drejer sig i bund og grund om den symbiose, der opstår mellem Nebbiolo-druen og de komplekse lagringsaromaer, som den får med tid på fad og flaske. Denne balance mestrer vinmager Vittore Alessandria.


Prøv vinen til svamperisotto, osso buco, stegt eller braiseret kalv, okse eller hårvildt. Hårde lagrede oste som pecorino eller parmesan er også selvskrevet Barolo-tilbehør. Nydes af rummelige Bourgogne-glas ved en serveringstemperatur på 17-19°. Denne årgang kan gemmes 10-15 år fra årgang i en god kælder og vil i løbet af de næste 3-4 år folde sig mere ud aromatisk og få den æterisk, elegante stil, som Verduno kan give

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Fratelli Alessandria
Område Piemonte
Underområde Barolo
Årgang 2013
Størrelse 75 cl
Druetype Nebbiolo
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ