byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Barolo 2019 N.I.C.B.A.R Gian Luca Colombo DOCG

100% Nebbiolo fra Bricco Ambrogio og Roere di Santa Maria di La Morra. Macereret i 40 dage med skindkontakt. Herefter 20 mdr. på store fade samt 6 mdr. på amfora og beton. Ufiltreret.


Altså navnet N.I.C.B.A.R.  står derfor for Name In Code Bricco Ambrogio Roere. Det skal ikke være nemt.


Gian Luca Colombo (f. 1983) grundlagde sit vinbrug i 2011 og hans cantina ligger i Roddi, der er en af de 11 kommuner i Barolo DOCG-produktionszonen. Han omtaler sig selv som enologo e viticoltore, vinmager og vindyrker, og tilhører en ny generation af Langaproducenter med et eget fornyelsesprojekt og vi tøver ikke med at kalde ham avantgarde i ordets bedste betydning. Gian Luca har en kandidatgrad i vindyrkning og ønologi fra Torino Universitet (fra 2010) og mange års praktisk erfaring som ønolog, konsulent og winemaker og i 2014 modtog han den såkaldte Gambelli-award og blev kåret som Italiens bedste unge ønolog under 35 år. Hans produktionsfilosofi er oplyst af moderne videnskabelige indsigter, og i marken arbejder han økologisk og er tilhænger af den såkaldte Simonit & Sirch beskæringsmetode, der eksempelvis også anvendes hos Domaine Leroy i Bourgogne.


Der er et stærkt fokus på vinplanternes sundhed for at opnå det bedst tænkelige druemateriale til at udtrykke dyrkningsstedets særlige ånd. I kælderen arbejder han med lange macerationstider og meget lave temperaturer og han foretrækker botti di rovere til lagring af sine vine og er stærkt forbeholden over for nye, toastede barriques. Forenklet sagt arbejder han på at forny den allerede opdaterede traditionalisme og stilmæssigt kunne man måske derfor tale om nytraditionalisme. Alle vine er teknisk eminente, men samtidig sjælfulde, de er smidige og elegante og emmer af saftig frugt og har en udsøgt balance og stor drikbarhed. Gian Luca har som den første i Langa for alvor knækket koden for Pinot Nero, der er særlig enigmatisk her og den er blandt de fineste i Italien; nu Vino Rosso har en inciterende ynde; Barbera d’Alba kommer fra meget gamle planter og er ligesom Nebbiolo d’Alba af enestående kvalitet og 2016 er første årgang for hans Barolo.

100% Nebbiolo fra Bricco Ambrogio og Roere di Santa Maria di La Morra. Macereret i 40 dage med skindkontakt. Herefter 20 mdr. på store fade samt 6 mdr. på amfora og beton. Ufiltreret.


Altså navnet N.I.C.B.A.R.  står derfor for Name In Code Bricco Ambrogio Roere. Det skal ikke være nemt.


Gian Luca Colombo (f. 1983) grundlagde sit vinbrug i 2011 og hans cantina ligger i Roddi, der er en af de 11 kommuner i Barolo DOCG-produktionszonen. Han omtaler sig selv som enologo e viticoltore, vinmager og vindyrker, og tilhører en ny generation af Langaproducenter med et eget fornyelsesprojekt og vi tøver ikke med at kalde ham avantgarde i ordets bedste betydning. Gian Luca har en kandidatgrad i vindyrkning og ønologi fra Torino Universitet (fra 2010) og mange års praktisk erfaring som ønolog, konsulent og winemaker og i 2014 modtog han den såkaldte Gambelli-award og blev kåret som Italiens bedste unge ønolog under 35 år. Hans produktionsfilosofi er oplyst af moderne videnskabelige indsigter, og i marken arbejder han økologisk og er tilhænger af den såkaldte Simonit & Sirch beskæringsmetode, der eksempelvis også anvendes hos Domaine Leroy i Bourgogne.


Der er et stærkt fokus på vinplanternes sundhed for at opnå det bedst tænkelige druemateriale til at udtrykke dyrkningsstedets særlige ånd. I kælderen arbejder han med lange macerationstider og meget lave temperaturer og han foretrækker botti di rovere til lagring af sine vine og er stærkt forbeholden over for nye, toastede barriques. Forenklet sagt arbejder han på at forny den allerede opdaterede traditionalisme og stilmæssigt kunne man måske derfor tale om nytraditionalisme. Alle vine er teknisk eminente, men samtidig sjælfulde, de er smidige og elegante og emmer af saftig frugt og har en udsøgt balance og stor drikbarhed. Gian Luca har som den første i Langa for alvor knækket koden for Pinot Nero, der er særlig enigmatisk her og den er blandt de fineste i Italien; nu Vino Rosso har en inciterende ynde; Barbera d’Alba kommer fra meget gamle planter og er ligesom Nebbiolo d’Alba af enestående kvalitet og 2016 er første årgang for hans Barolo.

DKK  499,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

100% Nebbiolo fra Bricco Ambrogio og Roere di Santa Maria di La Morra. Macereret i 40 dage med skindkontakt. Herefter 20 mdr. på store fade samt 6 mdr. på amfora og beton. Ufiltreret.


Altså navnet N.I.C.B.A.R.  står derfor for Name In Code Bricco Ambrogio Roere. Det skal ikke være nemt.


Gian Luca Colombo (f. 1983) grundlagde sit vinbrug i 2011 og hans cantina ligger i Roddi, der er en af de 11 kommuner i Barolo DOCG-produktionszonen. Han omtaler sig selv som enologo e viticoltore, vinmager og vindyrker, og tilhører en ny generation af Langaproducenter med et eget fornyelsesprojekt og vi tøver ikke med at kalde ham avantgarde i ordets bedste betydning. Gian Luca har en kandidatgrad i vindyrkning og ønologi fra Torino Universitet (fra 2010) og mange års praktisk erfaring som ønolog, konsulent og winemaker og i 2014 modtog han den såkaldte Gambelli-award og blev kåret som Italiens bedste unge ønolog under 35 år. Hans produktionsfilosofi er oplyst af moderne videnskabelige indsigter, og i marken arbejder han økologisk og er tilhænger af den såkaldte Simonit & Sirch beskæringsmetode, der eksempelvis også anvendes hos Domaine Leroy i Bourgogne.


Der er et stærkt fokus på vinplanternes sundhed for at opnå det bedst tænkelige druemateriale til at udtrykke dyrkningsstedets særlige ånd. I kælderen arbejder han med lange macerationstider og meget lave temperaturer og han foretrækker botti di rovere til lagring af sine vine og er stærkt forbeholden over for nye, toastede barriques. Forenklet sagt arbejder han på at forny den allerede opdaterede traditionalisme og stilmæssigt kunne man måske derfor tale om nytraditionalisme. Alle vine er teknisk eminente, men samtidig sjælfulde, de er smidige og elegante og emmer af saftig frugt og har en udsøgt balance og stor drikbarhed. Gian Luca har som den første i Langa for alvor knækket koden for Pinot Nero, der er særlig enigmatisk her og den er blandt de fineste i Italien; nu Vino Rosso har en inciterende ynde; Barbera d’Alba kommer fra meget gamle planter og er ligesom Nebbiolo d’Alba af enestående kvalitet og 2016 er første årgang for hans Barolo.

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Producent Gian Luca Colombo
Land Italien
Område Piemonte
Årgang 2019
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Fisk, Fjerkræ
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ