byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Bionzo 2010 La Spinetta Barbera D´Asti Superiore DOCG, Piemonte

3 Glas Gambero Rosso


100% Barbera / Lagret 16-18 mdr. på nye Barriques. 18 hl. pr. ha. Bionzo er en af La Spinettas top Barbera vine, lavet af et meget begrænset udbytte på 18 hl pr. ha.! Barbera d'Asti Bionzo er en fyldig og meget struktureret vin, fra kalkholdig jord i Costigliole d'Asti. Der høstes fra vinstokke på sydvendte skråninger, som har en alder på mellem 45 og 55 år. Disse gamle stokke giver et materiale, der er ekstremt koncentreret og rigt på nuancer.


Bionzo Barbera D'Asti Superiore DOCG la Spinetta La Spinetta, hvis ene og oprindelige kælder, ligger lige udenfor det nordøstlige hjørne af Barbarescozonen i byen Castagnole Lanze, blev grundlagt i 1977 af Giuseppe Rivetti. I dag ledes ejendommen af de tre brødre Carlo, Bruno og Giorgio Rivetti. Hos La Spinetta håndplukkes druerne, og man bruger ikke kunstgødning, ej heller pesticider eller andre kemiske produkter. Rivetti betegner selv produktionen som 75% biodynamisk. Bionzo er flagskibet blandt La Spinettas Barbera vine. Den høstes fra vinstokke på sydvendte skråninger, som har en alder på mellem 45 og 55 år. Disse gamle stokke giver et materiale, der er ekstremt koncentreret og rigt på nuancer. Vinen fadlagrer 16-18 måneder på nye fade af fransk eg. En behandling der er ganske usædvanlig for Barbera - men ikke desto mindre giver fuld valuta for pengene, når druematerialet er så koncentreret som det er tilfældet med Bionzo. På næsen er vinen tæt med noter af brombær og modne, søde kirsebær, lidt mynte og vanillie. Alt sammen nuancer, der udvikles i smagen, som er fyldig og kraftfuld med en unik mineralitet fra de gamle vinstokke. Stort gemmepotentiale. "A shooting star" er store ord, men intet mindre kan vel beskrive en vinproducent, der på tyve år har formået at etablere sig som en af de absolut bedste i Italien. Hvilket også blev honoreret med udnævnelsen til Cantina dell'Anno 2001 af Gambero Rosso. Med de 25 opnåede 3 glas i Gambero Rosso er La Spinetta også inde på en toptre over vinhuse med flest 3 glasgennem tiderne!

3 Glas Gambero Rosso


100% Barbera / Lagret 16-18 mdr. på nye Barriques. 18 hl. pr. ha. Bionzo er en af La Spinettas top Barbera vine, lavet af et meget begrænset udbytte på 18 hl pr. ha.! Barbera d'Asti Bionzo er en fyldig og meget struktureret vin, fra kalkholdig jord i Costigliole d'Asti. Der høstes fra vinstokke på sydvendte skråninger, som har en alder på mellem 45 og 55 år. Disse gamle stokke giver et materiale, der er ekstremt koncentreret og rigt på nuancer.


Bionzo Barbera D'Asti Superiore DOCG la Spinetta La Spinetta, hvis ene og oprindelige kælder, ligger lige udenfor det nordøstlige hjørne af Barbarescozonen i byen Castagnole Lanze, blev grundlagt i 1977 af Giuseppe Rivetti. I dag ledes ejendommen af de tre brødre Carlo, Bruno og Giorgio Rivetti. Hos La Spinetta håndplukkes druerne, og man bruger ikke kunstgødning, ej heller pesticider eller andre kemiske produkter. Rivetti betegner selv produktionen som 75% biodynamisk. Bionzo er flagskibet blandt La Spinettas Barbera vine. Den høstes fra vinstokke på sydvendte skråninger, som har en alder på mellem 45 og 55 år. Disse gamle stokke giver et materiale, der er ekstremt koncentreret og rigt på nuancer. Vinen fadlagrer 16-18 måneder på nye fade af fransk eg. En behandling der er ganske usædvanlig for Barbera - men ikke desto mindre giver fuld valuta for pengene, når druematerialet er så koncentreret som det er tilfældet med Bionzo. På næsen er vinen tæt med noter af brombær og modne, søde kirsebær, lidt mynte og vanillie. Alt sammen nuancer, der udvikles i smagen, som er fyldig og kraftfuld med en unik mineralitet fra de gamle vinstokke. Stort gemmepotentiale. "A shooting star" er store ord, men intet mindre kan vel beskrive en vinproducent, der på tyve år har formået at etablere sig som en af de absolut bedste i Italien. Hvilket også blev honoreret med udnævnelsen til Cantina dell'Anno 2001 af Gambero Rosso. Med de 25 opnåede 3 glas i Gambero Rosso er La Spinetta også inde på en toptre over vinhuse med flest 3 glasgennem tiderne!

DKK  399,00
Fra DKK  349,00
Spar DKK  50,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  399,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  349,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

3 Glas Gambero Rosso


100% Barbera / Lagret 16-18 mdr. på nye Barriques. 18 hl. pr. ha. Bionzo er en af La Spinettas top Barbera vine, lavet af et meget begrænset udbytte på 18 hl pr. ha.! Barbera d'Asti Bionzo er en fyldig og meget struktureret vin, fra kalkholdig jord i Costigliole d'Asti. Der høstes fra vinstokke på sydvendte skråninger, som har en alder på mellem 45 og 55 år. Disse gamle stokke giver et materiale, der er ekstremt koncentreret og rigt på nuancer.


Bionzo Barbera D'Asti Superiore DOCG la Spinetta La Spinetta, hvis ene og oprindelige kælder, ligger lige udenfor det nordøstlige hjørne af Barbarescozonen i byen Castagnole Lanze, blev grundlagt i 1977 af Giuseppe Rivetti. I dag ledes ejendommen af de tre brødre Carlo, Bruno og Giorgio Rivetti. Hos La Spinetta håndplukkes druerne, og man bruger ikke kunstgødning, ej heller pesticider eller andre kemiske produkter. Rivetti betegner selv produktionen som 75% biodynamisk. Bionzo er flagskibet blandt La Spinettas Barbera vine. Den høstes fra vinstokke på sydvendte skråninger, som har en alder på mellem 45 og 55 år. Disse gamle stokke giver et materiale, der er ekstremt koncentreret og rigt på nuancer. Vinen fadlagrer 16-18 måneder på nye fade af fransk eg. En behandling der er ganske usædvanlig for Barbera - men ikke desto mindre giver fuld valuta for pengene, når druematerialet er så koncentreret som det er tilfældet med Bionzo. På næsen er vinen tæt med noter af brombær og modne, søde kirsebær, lidt mynte og vanillie. Alt sammen nuancer, der udvikles i smagen, som er fyldig og kraftfuld med en unik mineralitet fra de gamle vinstokke. Stort gemmepotentiale. "A shooting star" er store ord, men intet mindre kan vel beskrive en vinproducent, der på tyve år har formået at etablere sig som en af de absolut bedste i Italien. Hvilket også blev honoreret med udnævnelsen til Cantina dell'Anno 2001 af Gambero Rosso. Med de 25 opnåede 3 glas i Gambero Rosso er La Spinetta også inde på en toptre over vinhuse med flest 3 glasgennem tiderne!

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent La Spinetta
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barbera d'Asti
Årgang 2010
Størrelse 75 cl
Druetype Barbera
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ