byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Botrosecco 2017 Maremma Toscana IGT, Tenuta Le Mortelle, Antinori

93 point, Wine Spectator + "Top Value": "This is fleshy, with plum, black cherry, earth and wild thyme flavors. The firm tannins are nicely integrated, while the lingering impression is of a salty, minerally essence. Sneakily complex, concentrated and long".


Botrosecco imponerer med en smuk dybrød farve. Duften er charmerende med noter af hindbær, brombær, mynte, eucalyptus og hvid peper. Smagen er blød og fyldig med præg af modne mørke frugter som solbær, blommer, kirsebær og besnærende krydderier. Eftersmagen er lang og vedvarende. Server Botrosecco til kødretter som lam, kalv eller okse og til medium kraftige, faste oste.


Tenuta le Mortelle - superejendom i Maremma


Le Mortelle er en fantastisk ejendom beliggende i Toscanas Maremma område, nær byen Castiglione della Pescaia. Godset har siden 1999 tilhørt Antinori familien, der har arbejdet målrettet og seriøst både i vinmarkerne og de nye kældre ud fra en fast overbevisning om, at Maremma området besidder et fantastisk potentiale for fremstilling af vine af højeste kvalitet. Ejendommen råder over 270 hektar. Heraf er 170 hektar tilplantet med vinstokke, primært Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og de senere år også hvide druer som Vermentino og Viognier. Den nye kælder på Le Mortelle er bygget cylindrisk og i tre niveuer ned i  undergrunden, så vinen kan flyttes så skånsomt som muligt ved hjælp af tyngdekraften. Druerne ankommer på øverste niveau. Gæringen finder sted på mellemste niveau, og fad- og flaskelagringen fortages i de allerdybeste kældre.


Botrosecco Maremma Toscana IGT


Botrosecco fremstilles af Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Druerne afstilkes, knuses og gennemgår en 4 - 5 dage lang koldmaceration for at ekstrahere et maksimum af aromaer. Når gæringen sættes i gang stiger temperaturen til 25° C. I de følgende 15 dage forbliver mosten i skindkontakt, og man sørger jævnligt for, at drueskallerne skubbes ned i mosten således, at kun de fineste og blødeste tanniner ekstraheres. Efterfølgende lagres vinen på egefade i 12 måneder, hvorefter den tappes på flaske, hvor den hviler i mindst 6 måneder, før den sendes på markedet.


 

Tilbud

93 point, Wine Spectator + "Top Value": "This is fleshy, with plum, black cherry, earth and wild thyme flavors. The firm tannins are nicely integrated, while the lingering impression is of a salty, minerally essence. Sneakily complex, concentrated and long".


Botrosecco imponerer med en smuk dybrød farve. Duften er charmerende med noter af hindbær, brombær, mynte, eucalyptus og hvid peper. Smagen er blød og fyldig med præg af modne mørke frugter som solbær, blommer, kirsebær og besnærende krydderier. Eftersmagen er lang og vedvarende. Server Botrosecco til kødretter som lam, kalv eller okse og til medium kraftige, faste oste.


Tenuta le Mortelle - superejendom i Maremma


Le Mortelle er en fantastisk ejendom beliggende i Toscanas Maremma område, nær byen Castiglione della Pescaia. Godset har siden 1999 tilhørt Antinori familien, der har arbejdet målrettet og seriøst både i vinmarkerne og de nye kældre ud fra en fast overbevisning om, at Maremma området besidder et fantastisk potentiale for fremstilling af vine af højeste kvalitet. Ejendommen råder over 270 hektar. Heraf er 170 hektar tilplantet med vinstokke, primært Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og de senere år også hvide druer som Vermentino og Viognier. Den nye kælder på Le Mortelle er bygget cylindrisk og i tre niveuer ned i  undergrunden, så vinen kan flyttes så skånsomt som muligt ved hjælp af tyngdekraften. Druerne ankommer på øverste niveau. Gæringen finder sted på mellemste niveau, og fad- og flaskelagringen fortages i de allerdybeste kældre.


Botrosecco Maremma Toscana IGT


Botrosecco fremstilles af Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Druerne afstilkes, knuses og gennemgår en 4 - 5 dage lang koldmaceration for at ekstrahere et maksimum af aromaer. Når gæringen sættes i gang stiger temperaturen til 25° C. I de følgende 15 dage forbliver mosten i skindkontakt, og man sørger jævnligt for, at drueskallerne skubbes ned i mosten således, at kun de fineste og blødeste tanniner ekstraheres. Efterfølgende lagres vinen på egefade i 12 måneder, hvorefter den tappes på flaske, hvor den hviler i mindst 6 måneder, før den sendes på markedet.


 

Normalpris: DKK  179,00
Specialpris DKK  119,00
Spar DKK  60,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

93 point, Wine Spectator + "Top Value": "This is fleshy, with plum, black cherry, earth and wild thyme flavors. The firm tannins are nicely integrated, while the lingering impression is of a salty, minerally essence. Sneakily complex, concentrated and long".


Botrosecco imponerer med en smuk dybrød farve. Duften er charmerende med noter af hindbær, brombær, mynte, eucalyptus og hvid peper. Smagen er blød og fyldig med præg af modne mørke frugter som solbær, blommer, kirsebær og besnærende krydderier. Eftersmagen er lang og vedvarende. Server Botrosecco til kødretter som lam, kalv eller okse og til medium kraftige, faste oste.


Tenuta le Mortelle - superejendom i Maremma


Le Mortelle er en fantastisk ejendom beliggende i Toscanas Maremma område, nær byen Castiglione della Pescaia. Godset har siden 1999 tilhørt Antinori familien, der har arbejdet målrettet og seriøst både i vinmarkerne og de nye kældre ud fra en fast overbevisning om, at Maremma området besidder et fantastisk potentiale for fremstilling af vine af højeste kvalitet. Ejendommen råder over 270 hektar. Heraf er 170 hektar tilplantet med vinstokke, primært Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og de senere år også hvide druer som Vermentino og Viognier. Den nye kælder på Le Mortelle er bygget cylindrisk og i tre niveuer ned i  undergrunden, så vinen kan flyttes så skånsomt som muligt ved hjælp af tyngdekraften. Druerne ankommer på øverste niveau. Gæringen finder sted på mellemste niveau, og fad- og flaskelagringen fortages i de allerdybeste kældre.


Botrosecco Maremma Toscana IGT


Botrosecco fremstilles af Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Druerne afstilkes, knuses og gennemgår en 4 - 5 dage lang koldmaceration for at ekstrahere et maksimum af aromaer. Når gæringen sættes i gang stiger temperaturen til 25° C. I de følgende 15 dage forbliver mosten i skindkontakt, og man sørger jævnligt for, at drueskallerne skubbes ned i mosten således, at kun de fineste og blødeste tanniner ekstraheres. Efterfølgende lagres vinen på egefade i 12 måneder, hvorefter den tappes på flaske, hvor den hviler i mindst 6 måneder, før den sendes på markedet.


 

Alkohol 13%
Type Rødvin
Producent Antinori
Land Italien
Område Toscana
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ