byder velkommen

husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Brigaldara 2017 Ripasso Superiore Della Valpolicella

Et forrygende glas Ripasso som bare imponerer hver gang. Herligt krydret med klare noter fra Amarone-kvaset, der bliver anvendt til den ekstra gæring.


Saftig og kompleks Ripasso fremstillet på 40% Corvina, 20% Rondinella & 10% Øvrige lokale druer fra Veneto. 2. Gæringen er foregået over 5 dage på "druekvaset" af husets Amarone produktion. Brigaldaras vine er fyldige men ikke overgjorte, komplekse og saftige. Der benytte både små og store fade i produktionen.


Ripasso er betegnelsen for en fremstillingsmetode, der er indført i DOC-regulativet, der således muliggør at lave en Ripasso della Valpolicella DOC. Brigaldaras Ripasso fremstilles ved, at en traditionelt vinificeret Valpolicella får lov at gære endnu en gang (ripassare), på druekvaset fra en Amarone. Dette druekvas har et højt sukkerindhold, som et resultat af den tørreproces, der gennem dehydrering forvandler fuldmodne druer til rosiner. Denne gæringsproces tager hos Brigaldara ca. 5 dage og giver den friske Valpolicella et karakteristisk og særligt ”appassimento”-præg med typiske noter af tørrede frugter, en særlig ”speziatura” eller krydring og en mere udtalt struktur. Vinens næse udvikles betydeligt ved flaskelagring og for unge vines vedkommende, ved iltning på en karaffel.  Brigaldara mestrer en sikker og attraktiv fortolkning af denne populære vintype, der står sig godt alene, men også i gastronomiske sammenhænge.

Et forrygende glas Ripasso som bare imponerer hver gang. Herligt krydret med klare noter fra Amarone-kvaset, der bliver anvendt til den ekstra gæring.


Saftig og kompleks Ripasso fremstillet på 40% Corvina, 20% Rondinella & 10% Øvrige lokale druer fra Veneto. 2. Gæringen er foregået over 5 dage på "druekvaset" af husets Amarone produktion. Brigaldaras vine er fyldige men ikke overgjorte, komplekse og saftige. Der benytte både små og store fade i produktionen.


Ripasso er betegnelsen for en fremstillingsmetode, der er indført i DOC-regulativet, der således muliggør at lave en Ripasso della Valpolicella DOC. Brigaldaras Ripasso fremstilles ved, at en traditionelt vinificeret Valpolicella får lov at gære endnu en gang (ripassare), på druekvaset fra en Amarone. Dette druekvas har et højt sukkerindhold, som et resultat af den tørreproces, der gennem dehydrering forvandler fuldmodne druer til rosiner. Denne gæringsproces tager hos Brigaldara ca. 5 dage og giver den friske Valpolicella et karakteristisk og særligt ”appassimento”-præg med typiske noter af tørrede frugter, en særlig ”speziatura” eller krydring og en mere udtalt struktur. Vinens næse udvikles betydeligt ved flaskelagring og for unge vines vedkommende, ved iltning på en karaffel.  Brigaldara mestrer en sikker og attraktiv fortolkning af denne populære vintype, der står sig godt alene, men også i gastronomiske sammenhænge.

DKK  139,00
Fra DKK  119,00
Spar DKK  20,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  139,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  119,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Et forrygende glas Ripasso som bare imponerer hver gang. Herligt krydret med klare noter fra Amarone-kvaset, der bliver anvendt til den ekstra gæring.


Saftig og kompleks Ripasso fremstillet på 40% Corvina, 20% Rondinella & 10% Øvrige lokale druer fra Veneto. 2. Gæringen er foregået over 5 dage på "druekvaset" af husets Amarone produktion. Brigaldaras vine er fyldige men ikke overgjorte, komplekse og saftige. Der benytte både små og store fade i produktionen.


Ripasso er betegnelsen for en fremstillingsmetode, der er indført i DOC-regulativet, der således muliggør at lave en Ripasso della Valpolicella DOC. Brigaldaras Ripasso fremstilles ved, at en traditionelt vinificeret Valpolicella får lov at gære endnu en gang (ripassare), på druekvaset fra en Amarone. Dette druekvas har et højt sukkerindhold, som et resultat af den tørreproces, der gennem dehydrering forvandler fuldmodne druer til rosiner. Denne gæringsproces tager hos Brigaldara ca. 5 dage og giver den friske Valpolicella et karakteristisk og særligt ”appassimento”-præg med typiske noter af tørrede frugter, en særlig ”speziatura” eller krydring og en mere udtalt struktur. Vinens næse udvikles betydeligt ved flaskelagring og for unge vines vedkommende, ved iltning på en karaffel.  Brigaldara mestrer en sikker og attraktiv fortolkning af denne populære vintype, der står sig godt alene, men også i gastronomiske sammenhænge.

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Brigaldara
Land Italien
Område Veneto
Underområde Valpolicella
Årgang 2017
Vintype Ripasso
Størrelse 75 cl
Druetype Corvina, Corvinone, Molinara, Rondinella
Vin til mad Fjerkræ, Julemad, Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ