byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Buehler Vineyards Estate 2018 Cab. Sauvignon, Napa Valley

94 Point - Vinous


Stock up! afslutter Parker sin anmeldelse med. Og der kan vi kun være enige. Ser du på kvalitet og håndværk til prisen, bliver Buehlers Cabernet alene med druer fra egen mark svær at overgå. Marken ligger i bjergene over Conn Valley tæt på Howell Mountain, så placeringen er ganske optimal.


Efter endt fermentering lader winemaker David Cronin juicen modne på egefade, hvor 35% er nye franske og 5% nye amerikanske. Ud kommer en vin, der oser af Napa charme med bredt smil og buldrende V8-motor.


Stik snuden ned til den mørkerøde vin og nyd de klassiske dufte af modne, mørke kirsebær, mørke blommer, solbær, blåbær, cola, laurbær, mørk chokolade og cigarkasse. Smagen er klart til den fyldige side og kommer med masser af mørk frugt, tørrede krydderier, sort peber plus lette strejf af mentol. Allerede en fest men også klar på at give dig en endnu større oplevelse om 4-5 år. Stock up!


Vinous
The 2018 Cabernet Sauvignon Estate is ample, bold and creamy. Graphite, dried herbs, lavender, blackberry and mocha infuse the 2018 with striking layers of nuance. Medium in body yet full of flavor, the 2018 hits all the right notes.


Robert Parker
The 2018 Cabernet Sauvignon Estate has a medium to deep garnet-purple color and expressive notes of crushed blackberries, wild blueberries and cassis plus suggestions of bay leaves, clove oil and unsmoked cigars with a hint of cardamom. Medium-bodied and elegantly styled, the palate is chock-full of bright, crunchy black fruit with subtle, invigorating dried herbs accents and approachable, grainy tannins, finishing with a lively lift. Impressively priced for the quality here, it is drinking beautifully right now, and should cellar for a good 12 years+. Stock up!


Napa Valley er hjemsted for en hel del af verdens bedste vinproducenter, der investerer uanede ressourcer i løbende at forfine deres vine. Men Napa lægger også jorde til en anelse mere beskedne vinbrug, der leverer virkelig god kvalitet til yderst fornuftige priser. Og det er her Buehler har en fast plads i toppen, hvis man spørger eksempelvis Parker, Vinous og Wine Spectator. Nej, det er ikke vine, som hvert år nakker de magiske 100 points. Til gengæld koster de ofte en tiendedel og har mange af de samme træk, som de helt store vine. ”Smart Buy” har Wine Spectator omtalt Buehler som og vi kan ikke være mere enig.


Buehler Vineyards er et yderst sympatisk mindre familieforetagende, der blev grundlagt tilbage i 1971 af John og Helen Buehler. Tæt ved St. Helena fandt de et tidligere vinbrug med tilhørende marker, der havde ligget brak siden forbudstiden og satte alt ind på at banke det op igen. Det må man sige lykkedes til fulde. Ganske imponerende med tanke på at John Buehler lige var gået på pension fra hærens ingeniørkorps. Nogen spiller golf og sover længe, når de når pensionsalderen. Buehler genrejste et vinbrug.


Vinmæssigt løftede Buehler sig for alvor i starten af 80’erne, hvor Heidi Peterson Barret trådte til som winemaker. Med en fortid som ansvarlig winemaker for blandt andre Screaming Eagle kom hun med et helt andet know-how og grundlagde stedets tilgang, som handler meget om helt simple metoder og så lidt indgriben som muligt.   


Siden 1993 har David Cronin været Buehlers winemaker – hentet fra Joseph Phelps, hvilket ikke er det værste sted man kan komme i tanke om. Croni arbejder primært med Cabernet Sauvignon – både enkeltmark og blend – men man skal bestemt ikke undervurdere hverken Zinfandel eller Chardonnay fra Buehler. Det er alle vine, som rammer manges smag og har noget vidunderligt no bullshit over sig. Det er bare rigtig god vin til en rigtig god pris, hvilket var en væsentlig del af idéen, da det hele startede i 1971.


 

94 Point - Vinous


Stock up! afslutter Parker sin anmeldelse med. Og der kan vi kun være enige. Ser du på kvalitet og håndværk til prisen, bliver Buehlers Cabernet alene med druer fra egen mark svær at overgå. Marken ligger i bjergene over Conn Valley tæt på Howell Mountain, så placeringen er ganske optimal.


Efter endt fermentering lader winemaker David Cronin juicen modne på egefade, hvor 35% er nye franske og 5% nye amerikanske. Ud kommer en vin, der oser af Napa charme med bredt smil og buldrende V8-motor.


Stik snuden ned til den mørkerøde vin og nyd de klassiske dufte af modne, mørke kirsebær, mørke blommer, solbær, blåbær, cola, laurbær, mørk chokolade og cigarkasse. Smagen er klart til den fyldige side og kommer med masser af mørk frugt, tørrede krydderier, sort peber plus lette strejf af mentol. Allerede en fest men også klar på at give dig en endnu større oplevelse om 4-5 år. Stock up!


Vinous
The 2018 Cabernet Sauvignon Estate is ample, bold and creamy. Graphite, dried herbs, lavender, blackberry and mocha infuse the 2018 with striking layers of nuance. Medium in body yet full of flavor, the 2018 hits all the right notes.


Robert Parker
The 2018 Cabernet Sauvignon Estate has a medium to deep garnet-purple color and expressive notes of crushed blackberries, wild blueberries and cassis plus suggestions of bay leaves, clove oil and unsmoked cigars with a hint of cardamom. Medium-bodied and elegantly styled, the palate is chock-full of bright, crunchy black fruit with subtle, invigorating dried herbs accents and approachable, grainy tannins, finishing with a lively lift. Impressively priced for the quality here, it is drinking beautifully right now, and should cellar for a good 12 years+. Stock up!


Napa Valley er hjemsted for en hel del af verdens bedste vinproducenter, der investerer uanede ressourcer i løbende at forfine deres vine. Men Napa lægger også jorde til en anelse mere beskedne vinbrug, der leverer virkelig god kvalitet til yderst fornuftige priser. Og det er her Buehler har en fast plads i toppen, hvis man spørger eksempelvis Parker, Vinous og Wine Spectator. Nej, det er ikke vine, som hvert år nakker de magiske 100 points. Til gengæld koster de ofte en tiendedel og har mange af de samme træk, som de helt store vine. ”Smart Buy” har Wine Spectator omtalt Buehler som og vi kan ikke være mere enig.


Buehler Vineyards er et yderst sympatisk mindre familieforetagende, der blev grundlagt tilbage i 1971 af John og Helen Buehler. Tæt ved St. Helena fandt de et tidligere vinbrug med tilhørende marker, der havde ligget brak siden forbudstiden og satte alt ind på at banke det op igen. Det må man sige lykkedes til fulde. Ganske imponerende med tanke på at John Buehler lige var gået på pension fra hærens ingeniørkorps. Nogen spiller golf og sover længe, når de når pensionsalderen. Buehler genrejste et vinbrug.


Vinmæssigt løftede Buehler sig for alvor i starten af 80’erne, hvor Heidi Peterson Barret trådte til som winemaker. Med en fortid som ansvarlig winemaker for blandt andre Screaming Eagle kom hun med et helt andet know-how og grundlagde stedets tilgang, som handler meget om helt simple metoder og så lidt indgriben som muligt.   


Siden 1993 har David Cronin været Buehlers winemaker – hentet fra Joseph Phelps, hvilket ikke er det værste sted man kan komme i tanke om. Croni arbejder primært med Cabernet Sauvignon – både enkeltmark og blend – men man skal bestemt ikke undervurdere hverken Zinfandel eller Chardonnay fra Buehler. Det er alle vine, som rammer manges smag og har noget vidunderligt no bullshit over sig. Det er bare rigtig god vin til en rigtig god pris, hvilket var en væsentlig del af idéen, da det hele startede i 1971.


 

DKK  375,00
Fra DKK  295,00
Spar DKK  80,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  375,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  325,00
Pris pr. stk v/12 stk.  DKK  295,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

94 Point - Vinous


Stock up! afslutter Parker sin anmeldelse med. Og der kan vi kun være enige. Ser du på kvalitet og håndværk til prisen, bliver Buehlers Cabernet alene med druer fra egen mark svær at overgå. Marken ligger i bjergene over Conn Valley tæt på Howell Mountain, så placeringen er ganske optimal.


Efter endt fermentering lader winemaker David Cronin juicen modne på egefade, hvor 35% er nye franske og 5% nye amerikanske. Ud kommer en vin, der oser af Napa charme med bredt smil og buldrende V8-motor.


Stik snuden ned til den mørkerøde vin og nyd de klassiske dufte af modne, mørke kirsebær, mørke blommer, solbær, blåbær, cola, laurbær, mørk chokolade og cigarkasse. Smagen er klart til den fyldige side og kommer med masser af mørk frugt, tørrede krydderier, sort peber plus lette strejf af mentol. Allerede en fest men også klar på at give dig en endnu større oplevelse om 4-5 år. Stock up!


Vinous
The 2018 Cabernet Sauvignon Estate is ample, bold and creamy. Graphite, dried herbs, lavender, blackberry and mocha infuse the 2018 with striking layers of nuance. Medium in body yet full of flavor, the 2018 hits all the right notes.


Robert Parker
The 2018 Cabernet Sauvignon Estate has a medium to deep garnet-purple color and expressive notes of crushed blackberries, wild blueberries and cassis plus suggestions of bay leaves, clove oil and unsmoked cigars with a hint of cardamom. Medium-bodied and elegantly styled, the palate is chock-full of bright, crunchy black fruit with subtle, invigorating dried herbs accents and approachable, grainy tannins, finishing with a lively lift. Impressively priced for the quality here, it is drinking beautifully right now, and should cellar for a good 12 years+. Stock up!


Napa Valley er hjemsted for en hel del af verdens bedste vinproducenter, der investerer uanede ressourcer i løbende at forfine deres vine. Men Napa lægger også jorde til en anelse mere beskedne vinbrug, der leverer virkelig god kvalitet til yderst fornuftige priser. Og det er her Buehler har en fast plads i toppen, hvis man spørger eksempelvis Parker, Vinous og Wine Spectator. Nej, det er ikke vine, som hvert år nakker de magiske 100 points. Til gengæld koster de ofte en tiendedel og har mange af de samme træk, som de helt store vine. ”Smart Buy” har Wine Spectator omtalt Buehler som og vi kan ikke være mere enig.


Buehler Vineyards er et yderst sympatisk mindre familieforetagende, der blev grundlagt tilbage i 1971 af John og Helen Buehler. Tæt ved St. Helena fandt de et tidligere vinbrug med tilhørende marker, der havde ligget brak siden forbudstiden og satte alt ind på at banke det op igen. Det må man sige lykkedes til fulde. Ganske imponerende med tanke på at John Buehler lige var gået på pension fra hærens ingeniørkorps. Nogen spiller golf og sover længe, når de når pensionsalderen. Buehler genrejste et vinbrug.


Vinmæssigt løftede Buehler sig for alvor i starten af 80’erne, hvor Heidi Peterson Barret trådte til som winemaker. Med en fortid som ansvarlig winemaker for blandt andre Screaming Eagle kom hun med et helt andet know-how og grundlagde stedets tilgang, som handler meget om helt simple metoder og så lidt indgriben som muligt.   


Siden 1993 har David Cronin været Buehlers winemaker – hentet fra Joseph Phelps, hvilket ikke er det værste sted man kan komme i tanke om. Croni arbejder primært med Cabernet Sauvignon – både enkeltmark og blend – men man skal bestemt ikke undervurdere hverken Zinfandel eller Chardonnay fra Buehler. Det er alle vine, som rammer manges smag og har noget vidunderligt no bullshit over sig. Det er bare rigtig god vin til en rigtig god pris, hvilket var en væsentlig del af idéen, da det hele startede i 1971.


 

Alkohol 14,1%
Type Rødvin
Producent Buehler Vineyards
Land USA
Område Californien
Underområde Napa Valley
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ