byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Calvados Pays d'Auge, Le Pere Jules 10 Ans d'Age 41%

Pays d’Auge Calvados er et destillat lavet på en cider, som udelukkende kommer fra de æbletræer der vokser i den ler- og kalkholdige jord i Pays d’Auge. Æblerne til denne Calvados kommer fra Pere Jules mere end 60 forskellige sorter, som efter gæringen bliver dobbeltdestilleret på en kobber-alembic-still. Efter destilleringen lægges spiritussen på egetræsfade for at lagre og i dette tilfælde har Calvados’en ligget minimum 10 år.


Farve: Let gylden.


Duft: Vanilje og mørke krydderier.


Smagsnoter: Denne Calvados’ karaktertræk er en rund og rig smag, med noter af modne æbler og karamel. Frugtig og milde egetræsnoter. Lang og fyldig eftersmag.


Serveringsforslag: Bør nydes rent, fx som digestif efter et godt måltid.


Året er 1919 og Jules Desfrieches, netop hjemvendt fra første verdenskrig, begynder at producere og sælge cider for første gang. I 1923 destillerede han sin første Calvados. I 1949 overtog sønnen, Léon Desfrieches, foretagendet og døbte det Le Père Jules. Léons søn, Thierry, tog del i familie fortaget i 1976. Guillaume, Thierrys søn, i 2002. Den dag i dag er det Guillaume der styrer produktionen, og Le Pére Jules arbejder kun med æbler og pærer fra deres egen plantage. Grunden dækker et areal på 100 hektar og lidt under halvdelen af arealet er tilplantet med æbletræer, mens en tiendedel er tilplantet med pæretræer. De følger økologiske principper og lader deres 100 køer gå frit på grunden og naturligt gøde plantagen.

Pays d’Auge Calvados er et destillat lavet på en cider, som udelukkende kommer fra de æbletræer der vokser i den ler- og kalkholdige jord i Pays d’Auge. Æblerne til denne Calvados kommer fra Pere Jules mere end 60 forskellige sorter, som efter gæringen bliver dobbeltdestilleret på en kobber-alembic-still. Efter destilleringen lægges spiritussen på egetræsfade for at lagre og i dette tilfælde har Calvados’en ligget minimum 10 år.


Farve: Let gylden.


Duft: Vanilje og mørke krydderier.


Smagsnoter: Denne Calvados’ karaktertræk er en rund og rig smag, med noter af modne æbler og karamel. Frugtig og milde egetræsnoter. Lang og fyldig eftersmag.


Serveringsforslag: Bør nydes rent, fx som digestif efter et godt måltid.


Året er 1919 og Jules Desfrieches, netop hjemvendt fra første verdenskrig, begynder at producere og sælge cider for første gang. I 1923 destillerede han sin første Calvados. I 1949 overtog sønnen, Léon Desfrieches, foretagendet og døbte det Le Père Jules. Léons søn, Thierry, tog del i familie fortaget i 1976. Guillaume, Thierrys søn, i 2002. Den dag i dag er det Guillaume der styrer produktionen, og Le Pére Jules arbejder kun med æbler og pærer fra deres egen plantage. Grunden dækker et areal på 100 hektar og lidt under halvdelen af arealet er tilplantet med æbletræer, mens en tiendedel er tilplantet med pæretræer. De følger økologiske principper og lader deres 100 køer gå frit på grunden og naturligt gøde plantagen.

DKK  649,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Pays d’Auge Calvados er et destillat lavet på en cider, som udelukkende kommer fra de æbletræer der vokser i den ler- og kalkholdige jord i Pays d’Auge. Æblerne til denne Calvados kommer fra Pere Jules mere end 60 forskellige sorter, som efter gæringen bliver dobbeltdestilleret på en kobber-alembic-still. Efter destilleringen lægges spiritussen på egetræsfade for at lagre og i dette tilfælde har Calvados’en ligget minimum 10 år.


Farve: Let gylden.


Duft: Vanilje og mørke krydderier.


Smagsnoter: Denne Calvados’ karaktertræk er en rund og rig smag, med noter af modne æbler og karamel. Frugtig og milde egetræsnoter. Lang og fyldig eftersmag.


Serveringsforslag: Bør nydes rent, fx som digestif efter et godt måltid.


Året er 1919 og Jules Desfrieches, netop hjemvendt fra første verdenskrig, begynder at producere og sælge cider for første gang. I 1923 destillerede han sin første Calvados. I 1949 overtog sønnen, Léon Desfrieches, foretagendet og døbte det Le Père Jules. Léons søn, Thierry, tog del i familie fortaget i 1976. Guillaume, Thierrys søn, i 2002. Den dag i dag er det Guillaume der styrer produktionen, og Le Pére Jules arbejder kun med æbler og pærer fra deres egen plantage. Grunden dækker et areal på 100 hektar og lidt under halvdelen af arealet er tilplantet med æbletræer, mens en tiendedel er tilplantet med pæretræer. De følger økologiske principper og lader deres 100 køer gå frit på grunden og naturligt gøde plantagen.

Alkohol 41%
Type Calvados
Land Frankrig
Område Normandiet
Alder 10 år
Størrelse 70 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ