byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Capitel San Rocco 2016 Ripasso Valpolicella, Tedeschi

90 Point - Robert Parker - og smager som en halvdyr Amarone!


Sikken vin! Duften emmer af røde bær, tørrede frugter og mineralske nuancer. Smagen er rig og fyldig, og munder ud i en lang, harmonisk eftersmag. Nyd denne forrygende vin af rummelige glas op til ti år fra høståret, som et glas til meditation eller som ledsager til retter med oksekød, lam, fugle- eller dyrevildt.


Capitel San Rocco Ripasso, Tedeschi Veneto Byen Verona er ikke kun hovedstaden i det smukke Veneto område, den er hele Italiens vinhovedstad, noget der bl.a. understreges af den store internationale VINITALY vinmesse. Regionens vine, der tæller så kendte navne som f.eks. Soave, Valpolicella og Bardolino, dyrkes på skråningerne i området omkring Gardasøen og østpå mod Conegliano. Du kan finde fremragende røde og hvide vine, og også så enestående specialiteter som Ripasso og Amarone. Tedeschi – tophus i rivende udvikling Azienda Agricola Tedeschi befinder sig i byen Pedemonte. Der er tale om et familiebrug med stort F. Hele familien er involveret i produktionen. Kvaliteten er altid helt i top lige fra de friske unge Soave’er og til de enorme og majestætiske Amerone vine. Især de seneste år er kvaliteten nærmest eksploderet. Årsagen er, at den unge generation, med den blændende dygtige ønolog Riccardo Tedeschi i spidsen, har overtaget en større og større del af ansvaret. Tedeschi er lige nu et af de hotteste navne på den italienske vinscene! Tedeschi’s Capitel San Rocco, Ripasso Begrebet ”Ripasso” dækker over en af Veneto områdets mest appetitlige og bemærkelses værdige specialiteter. Tedeschis udgave er fra familiens bedste marker i Valpolicella Classico området. Druerne, der er af de lokale typer som Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara, Rossignola og Sangiovese, håndplukkes og gæres som normalt. I foråret genstartes gæringen på de stadigt sukkerholdige druerester fra forrige høstårs Amarone og Recioto produktion. Det er en traditionnel metode i Veneto, der giver yderligere farve, kraft, kompleksitet og aroma. Yderligere maceration på drueskindet forøger vinens fylde, længde og blødgør strukturen – og gør kort sagt Tedeschis Capitel San Rocco til et brag af en vin. Den er mørk, kraftfuld, appetitlig med en imponerende koncentration og en silkeagtig frugtmættet smag. Perfekt til vildt og ost med lidt smag.


93 point, JamesSuckling.com: "A Valpolicella Ripasso that effortlessly combines ripeness and elegance. Fine blackberries, ripe plums and cocoa powder on the nose. The bright acidity and the supple tannins are beautifully integrated on the palate. Long and silky, dry finish."


90 point, Wine Spectator: "Loaded with aromatic herb and spiced orange notes that accent the baked black cherry and plum fruit, this expressive red is medium- to full-bodied and lightly chewy, with sage, rosemary and smoke details wafting on the finish."


90 point, RobertParker.com: "The 2016 Valpolicella Superiore Ripasso Capitel San Rocco shows great dark fruit intensity, spread over a rich mid-weight style. I found the breezes of rosemary essence and eucalyptus oil to be very distinctive and nice. It's the perfect choice for roasted lamb with garlic and rosemary potatoes, and it's a great value too, thanks to the 100,000 bottles made. This wine was first produced in 1976, and the Tedeschi family was among the first to use the Ripasso method in Valpolicella in its commercial winemaking."


Sikken vin! Duften emmer af røde bær, tørrede frugter og mineralske nuancer. Smagen er rig og fyldig, og munder ud i en lang, harmonisk eftersmag. Nyd denne forrygende vin af rummelige glas op til ti år fra høståret, som et glas til meditation eller som ledsager til retter med oksekød, lam, fugle- eller dyrevildt

Tilbud

90 Point - Robert Parker - og smager som en halvdyr Amarone!


Sikken vin! Duften emmer af røde bær, tørrede frugter og mineralske nuancer. Smagen er rig og fyldig, og munder ud i en lang, harmonisk eftersmag. Nyd denne forrygende vin af rummelige glas op til ti år fra høståret, som et glas til meditation eller som ledsager til retter med oksekød, lam, fugle- eller dyrevildt.


Capitel San Rocco Ripasso, Tedeschi Veneto Byen Verona er ikke kun hovedstaden i det smukke Veneto område, den er hele Italiens vinhovedstad, noget der bl.a. understreges af den store internationale VINITALY vinmesse. Regionens vine, der tæller så kendte navne som f.eks. Soave, Valpolicella og Bardolino, dyrkes på skråningerne i området omkring Gardasøen og østpå mod Conegliano. Du kan finde fremragende røde og hvide vine, og også så enestående specialiteter som Ripasso og Amarone. Tedeschi – tophus i rivende udvikling Azienda Agricola Tedeschi befinder sig i byen Pedemonte. Der er tale om et familiebrug med stort F. Hele familien er involveret i produktionen. Kvaliteten er altid helt i top lige fra de friske unge Soave’er og til de enorme og majestætiske Amerone vine. Især de seneste år er kvaliteten nærmest eksploderet. Årsagen er, at den unge generation, med den blændende dygtige ønolog Riccardo Tedeschi i spidsen, har overtaget en større og større del af ansvaret. Tedeschi er lige nu et af de hotteste navne på den italienske vinscene! Tedeschi’s Capitel San Rocco, Ripasso Begrebet ”Ripasso” dækker over en af Veneto områdets mest appetitlige og bemærkelses værdige specialiteter. Tedeschis udgave er fra familiens bedste marker i Valpolicella Classico området. Druerne, der er af de lokale typer som Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara, Rossignola og Sangiovese, håndplukkes og gæres som normalt. I foråret genstartes gæringen på de stadigt sukkerholdige druerester fra forrige høstårs Amarone og Recioto produktion. Det er en traditionnel metode i Veneto, der giver yderligere farve, kraft, kompleksitet og aroma. Yderligere maceration på drueskindet forøger vinens fylde, længde og blødgør strukturen – og gør kort sagt Tedeschis Capitel San Rocco til et brag af en vin. Den er mørk, kraftfuld, appetitlig med en imponerende koncentration og en silkeagtig frugtmættet smag. Perfekt til vildt og ost med lidt smag.


93 point, JamesSuckling.com: "A Valpolicella Ripasso that effortlessly combines ripeness and elegance. Fine blackberries, ripe plums and cocoa powder on the nose. The bright acidity and the supple tannins are beautifully integrated on the palate. Long and silky, dry finish."


90 point, Wine Spectator: "Loaded with aromatic herb and spiced orange notes that accent the baked black cherry and plum fruit, this expressive red is medium- to full-bodied and lightly chewy, with sage, rosemary and smoke details wafting on the finish."


90 point, RobertParker.com: "The 2016 Valpolicella Superiore Ripasso Capitel San Rocco shows great dark fruit intensity, spread over a rich mid-weight style. I found the breezes of rosemary essence and eucalyptus oil to be very distinctive and nice. It's the perfect choice for roasted lamb with garlic and rosemary potatoes, and it's a great value too, thanks to the 100,000 bottles made. This wine was first produced in 1976, and the Tedeschi family was among the first to use the Ripasso method in Valpolicella in its commercial winemaking."


Sikken vin! Duften emmer af røde bær, tørrede frugter og mineralske nuancer. Smagen er rig og fyldig, og munder ud i en lang, harmonisk eftersmag. Nyd denne forrygende vin af rummelige glas op til ti år fra høståret, som et glas til meditation eller som ledsager til retter med oksekød, lam, fugle- eller dyrevildt

DKK  149,00
Fra DKK  139,00
Spar DKK  10,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  149,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  139,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

90 Point - Robert Parker - og smager som en halvdyr Amarone!


Sikken vin! Duften emmer af røde bær, tørrede frugter og mineralske nuancer. Smagen er rig og fyldig, og munder ud i en lang, harmonisk eftersmag. Nyd denne forrygende vin af rummelige glas op til ti år fra høståret, som et glas til meditation eller som ledsager til retter med oksekød, lam, fugle- eller dyrevildt.


Capitel San Rocco Ripasso, Tedeschi Veneto Byen Verona er ikke kun hovedstaden i det smukke Veneto område, den er hele Italiens vinhovedstad, noget der bl.a. understreges af den store internationale VINITALY vinmesse. Regionens vine, der tæller så kendte navne som f.eks. Soave, Valpolicella og Bardolino, dyrkes på skråningerne i området omkring Gardasøen og østpå mod Conegliano. Du kan finde fremragende røde og hvide vine, og også så enestående specialiteter som Ripasso og Amarone. Tedeschi – tophus i rivende udvikling Azienda Agricola Tedeschi befinder sig i byen Pedemonte. Der er tale om et familiebrug med stort F. Hele familien er involveret i produktionen. Kvaliteten er altid helt i top lige fra de friske unge Soave’er og til de enorme og majestætiske Amerone vine. Især de seneste år er kvaliteten nærmest eksploderet. Årsagen er, at den unge generation, med den blændende dygtige ønolog Riccardo Tedeschi i spidsen, har overtaget en større og større del af ansvaret. Tedeschi er lige nu et af de hotteste navne på den italienske vinscene! Tedeschi’s Capitel San Rocco, Ripasso Begrebet ”Ripasso” dækker over en af Veneto områdets mest appetitlige og bemærkelses værdige specialiteter. Tedeschis udgave er fra familiens bedste marker i Valpolicella Classico området. Druerne, der er af de lokale typer som Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara, Rossignola og Sangiovese, håndplukkes og gæres som normalt. I foråret genstartes gæringen på de stadigt sukkerholdige druerester fra forrige høstårs Amarone og Recioto produktion. Det er en traditionnel metode i Veneto, der giver yderligere farve, kraft, kompleksitet og aroma. Yderligere maceration på drueskindet forøger vinens fylde, længde og blødgør strukturen – og gør kort sagt Tedeschis Capitel San Rocco til et brag af en vin. Den er mørk, kraftfuld, appetitlig med en imponerende koncentration og en silkeagtig frugtmættet smag. Perfekt til vildt og ost med lidt smag.


93 point, JamesSuckling.com: "A Valpolicella Ripasso that effortlessly combines ripeness and elegance. Fine blackberries, ripe plums and cocoa powder on the nose. The bright acidity and the supple tannins are beautifully integrated on the palate. Long and silky, dry finish."


90 point, Wine Spectator: "Loaded with aromatic herb and spiced orange notes that accent the baked black cherry and plum fruit, this expressive red is medium- to full-bodied and lightly chewy, with sage, rosemary and smoke details wafting on the finish."


90 point, RobertParker.com: "The 2016 Valpolicella Superiore Ripasso Capitel San Rocco shows great dark fruit intensity, spread over a rich mid-weight style. I found the breezes of rosemary essence and eucalyptus oil to be very distinctive and nice. It's the perfect choice for roasted lamb with garlic and rosemary potatoes, and it's a great value too, thanks to the 100,000 bottles made. This wine was first produced in 1976, and the Tedeschi family was among the first to use the Ripasso method in Valpolicella in its commercial winemaking."


Sikken vin! Duften emmer af røde bær, tørrede frugter og mineralske nuancer. Smagen er rig og fyldig, og munder ud i en lang, harmonisk eftersmag. Nyd denne forrygende vin af rummelige glas op til ti år fra høståret, som et glas til meditation eller som ledsager til retter med oksekød, lam, fugle- eller dyrevildt

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Tedeschi
Land Italien
Område Veneto
Underområde Valpolicella
Årgang 2016
Vintype Ripasso
Størrelse 75 cl
Druetype Corvina, Molinara, Rondinella
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter, Svinekød, Tapas, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ