byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Cecilia Beretta 2013 Superiore Ripasso Della Valpolicella, Veneto

Valpolicella Superiore Ripasso er lavet på Corvina, Rondinella, Negrara og Corvinone dyrket nordøst for Verona. Druerne er afstilket, og efter en skånsom masning, bliver de gæret i ståltanke. Vinen bliver opbevaret på tank, hvor den blandes med druemasken efter presning af Amarone og gennemgår en ny gæring. Denne ”Ripasso” proces tilfører vinen mere struktur og aroma. Derefter bliver vinen modnet på træfade af forskellige størrelse i 8-12 måneder. Efter aftapning bliver vinen yderligere gemt i kælderen i min. 6 mdr.


Vinen har en flot, mørk, rubinrød farve og komplekse og sødmefulde aromaer af modne kirsebær og blommer. Eftersmagen er lang, frugtrig og med mange detaljer.


Prøv den til lam, fjerkræ og kalv samt naturligvis til ost.

Valpolicella Superiore Ripasso er lavet på Corvina, Rondinella, Negrara og Corvinone dyrket nordøst for Verona. Druerne er afstilket, og efter en skånsom masning, bliver de gæret i ståltanke. Vinen bliver opbevaret på tank, hvor den blandes med druemasken efter presning af Amarone og gennemgår en ny gæring. Denne ”Ripasso” proces tilfører vinen mere struktur og aroma. Derefter bliver vinen modnet på træfade af forskellige størrelse i 8-12 måneder. Efter aftapning bliver vinen yderligere gemt i kælderen i min. 6 mdr.


Vinen har en flot, mørk, rubinrød farve og komplekse og sødmefulde aromaer af modne kirsebær og blommer. Eftersmagen er lang, frugtrig og med mange detaljer.


Prøv den til lam, fjerkræ og kalv samt naturligvis til ost.

DKK  169,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Valpolicella Superiore Ripasso er lavet på Corvina, Rondinella, Negrara og Corvinone dyrket nordøst for Verona. Druerne er afstilket, og efter en skånsom masning, bliver de gæret i ståltanke. Vinen bliver opbevaret på tank, hvor den blandes med druemasken efter presning af Amarone og gennemgår en ny gæring. Denne ”Ripasso” proces tilfører vinen mere struktur og aroma. Derefter bliver vinen modnet på træfade af forskellige størrelse i 8-12 måneder. Efter aftapning bliver vinen yderligere gemt i kælderen i min. 6 mdr.


Vinen har en flot, mørk, rubinrød farve og komplekse og sødmefulde aromaer af modne kirsebær og blommer. Eftersmagen er lang, frugtrig og med mange detaljer.


Prøv den til lam, fjerkræ og kalv samt naturligvis til ost.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Cecilia Beretta
Område Veneto
Underområde Valpolicella
Årgang 2013
Størrelse 75 cl
Druetype Corvina, Molinara, Rondinella
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ