byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Château Romassan Rosé 2020 Domaines Ott, Côtes de Provence

94 Point - Vinous, Antonio Galloni (2018)


Château Romassan ligger midt i distriktet Bandol, i den vestlige del af Var departementet. Undergrunden her består hovedsageligt af mergel, sandsten og kalkaflejringer. Dette, kombineret med områdets ganske særlige klima med masser af sol og varme, men også kølige vinde fra Middelhavet, giver gunstige forhold til vindyrkning.


I dag råder man over 70 ha. vinmarker på Château Romassan, med Mourvèdre, Cinsault, Grenache og Syrah. Det giver en meget aromatisk, kompleks og harmonisk rosévin. 'Coeur de Grain' er først ret blød og frugtrig i munden, med sprøde toner af citrusfrugter og hvide ferskner, men ret hurtigt udvikler den en struktureret og krydret smag, med nuancer af friskplukkede røde bær, som er klassisk for Bandol rosé og især for Ott. Den efterlader en vedvarende og harmonisk eftersmag.


Dens sprødhed og rene stil gør den perfekt til fisk eller fjerkræ i sauce, eksotiske retter med skaldyr eller kalv. Den bør ikke serveres for kold - 10-12 grader er den ideelle temperatur.


Domaines Ott


Allerede i 1912, da Marcel Ott overtog ansvaret for familiens dengang to slotte skrev han sit første princip: Respekt for naturen. 'Alt som er tilsat jorden eller vinen ender i forbrugerens krop. Ingen bør lege med andre folks helbred', sagde han. I praksis betød hans idéer, at man udelukkende skulle bruge organisk gødning på vinmarkerne, at man skulle bruge trådnet til at støtte vinrækkerne, og få vinstokkene til at vokse i et luftigt miljø. Dette for at undgå f.eks. skimmelsygdomme og derved brugen af kemiske midler. Desuden skulle man gære vinen med plantens egen gær, fortsætte gæringen til den var helt overstået, og til sidst modne vinen på træfade. I dag er vinmarkerne på firmaets to slotte dyrket efter biodynamiske principper, med brug af naturlig gødning og kompost og produkter, som er godkendte til økologisk dyrkning. Mellem vinrækkerne får græs, blomster og vilde planter lov til at vokse og er med til at bibeholde den rette biologiske balance i jorden.

94 Point - Vinous, Antonio Galloni (2018)


Château Romassan ligger midt i distriktet Bandol, i den vestlige del af Var departementet. Undergrunden her består hovedsageligt af mergel, sandsten og kalkaflejringer. Dette, kombineret med områdets ganske særlige klima med masser af sol og varme, men også kølige vinde fra Middelhavet, giver gunstige forhold til vindyrkning.


I dag råder man over 70 ha. vinmarker på Château Romassan, med Mourvèdre, Cinsault, Grenache og Syrah. Det giver en meget aromatisk, kompleks og harmonisk rosévin. 'Coeur de Grain' er først ret blød og frugtrig i munden, med sprøde toner af citrusfrugter og hvide ferskner, men ret hurtigt udvikler den en struktureret og krydret smag, med nuancer af friskplukkede røde bær, som er klassisk for Bandol rosé og især for Ott. Den efterlader en vedvarende og harmonisk eftersmag.


Dens sprødhed og rene stil gør den perfekt til fisk eller fjerkræ i sauce, eksotiske retter med skaldyr eller kalv. Den bør ikke serveres for kold - 10-12 grader er den ideelle temperatur.


Domaines Ott


Allerede i 1912, da Marcel Ott overtog ansvaret for familiens dengang to slotte skrev han sit første princip: Respekt for naturen. 'Alt som er tilsat jorden eller vinen ender i forbrugerens krop. Ingen bør lege med andre folks helbred', sagde han. I praksis betød hans idéer, at man udelukkende skulle bruge organisk gødning på vinmarkerne, at man skulle bruge trådnet til at støtte vinrækkerne, og få vinstokkene til at vokse i et luftigt miljø. Dette for at undgå f.eks. skimmelsygdomme og derved brugen af kemiske midler. Desuden skulle man gære vinen med plantens egen gær, fortsætte gæringen til den var helt overstået, og til sidst modne vinen på træfade. I dag er vinmarkerne på firmaets to slotte dyrket efter biodynamiske principper, med brug af naturlig gødning og kompost og produkter, som er godkendte til økologisk dyrkning. Mellem vinrækkerne får græs, blomster og vilde planter lov til at vokse og er med til at bibeholde den rette biologiske balance i jorden.

DKK  275,00
Fra DKK  249,00
Spar DKK  26,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  275,00
Pris pr. stk v/12 stk.  DKK  249,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

94 Point - Vinous, Antonio Galloni (2018)


Château Romassan ligger midt i distriktet Bandol, i den vestlige del af Var departementet. Undergrunden her består hovedsageligt af mergel, sandsten og kalkaflejringer. Dette, kombineret med områdets ganske særlige klima med masser af sol og varme, men også kølige vinde fra Middelhavet, giver gunstige forhold til vindyrkning.


I dag råder man over 70 ha. vinmarker på Château Romassan, med Mourvèdre, Cinsault, Grenache og Syrah. Det giver en meget aromatisk, kompleks og harmonisk rosévin. 'Coeur de Grain' er først ret blød og frugtrig i munden, med sprøde toner af citrusfrugter og hvide ferskner, men ret hurtigt udvikler den en struktureret og krydret smag, med nuancer af friskplukkede røde bær, som er klassisk for Bandol rosé og især for Ott. Den efterlader en vedvarende og harmonisk eftersmag.


Dens sprødhed og rene stil gør den perfekt til fisk eller fjerkræ i sauce, eksotiske retter med skaldyr eller kalv. Den bør ikke serveres for kold - 10-12 grader er den ideelle temperatur.


Domaines Ott


Allerede i 1912, da Marcel Ott overtog ansvaret for familiens dengang to slotte skrev han sit første princip: Respekt for naturen. 'Alt som er tilsat jorden eller vinen ender i forbrugerens krop. Ingen bør lege med andre folks helbred', sagde han. I praksis betød hans idéer, at man udelukkende skulle bruge organisk gødning på vinmarkerne, at man skulle bruge trådnet til at støtte vinrækkerne, og få vinstokkene til at vokse i et luftigt miljø. Dette for at undgå f.eks. skimmelsygdomme og derved brugen af kemiske midler. Desuden skulle man gære vinen med plantens egen gær, fortsætte gæringen til den var helt overstået, og til sidst modne vinen på træfade. I dag er vinmarkerne på firmaets to slotte dyrket efter biodynamiske principper, med brug af naturlig gødning og kompost og produkter, som er godkendte til økologisk dyrkning. Mellem vinrækkerne får græs, blomster og vilde planter lov til at vokse og er med til at bibeholde den rette biologiske balance i jorden.

Alkohol 13,5%
Type Rosevin
Producent Domaines Ott
Land Frankrig
Område Provence
Årgang 2020
Størrelse 75 cl
Druetype Cinsault, Grenache, Mourvèdre
Vin til mad Aperitif, Fisk, Fjerkræ, Skaldyr
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ