byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Crozes-Hermitage, Les Fées Brunes 2017 Jean-Luc Colombo

91 Point - Wine Spectator: "Solid, with dark cherry and raspberry paste flavors that stream through, infused with anise notes and backed by pretty spice details on the finish. Lively."


90 Point - JamesSuckling.com: "Shows some attractive pepper and spice with crushed violets, red fruit and darker plums. The palate delivers rich, red plums and raspberries, amid smooth, even tannins. Drink now."


I glasset fremstår vinen imponerende mørk. Duften er meget frugtmættet og byder på nuancer af små frugter som solbær og brombær med noter af peber. Smagen er usædvanligt lækker, intens og balanceret med bløde tanniner og en lang finish med antydninger af krydderier og viol. Kan nydes ung eller efter 4-5 år for mere kompleksitet. Smagen komplementerer f.eks. svinekød og kantareller perfekt.


Crozes Hermitage


Crozes-Hermitage er nabo til Hermitage-distriktet, hvor vinene sælges til tre-fire gange højere priser. Det har givet Crozes-Hermitage-vinene øgenavnet "fattigmands-Hermitage", men navnet er misvisende. Det er ganske korrekt, at Crozes-Hermitage-vinene ikke opnår den samme ekstreme koncentration, som man finder i Hermitage, men til gengæld kan de besidde en fornem elegance, som der absolut ikke er noget fattigmands-agtigt over - tværtimod!


Vins Jean-Luc Colombo - A family story


”Min passion er at skabe vine, som giver mennesker fornøjelse. Jeg ønsker, at hvert glas er som en sang, der lovpriser de enkle og vigtige ting i livet: At passe på naturen, at nyde mad og at dele med andre…” Anne og Jean-Luc Colombo er begge ønologer med en fortid i gastronomien, og det løber som en rød tråd igennem alt, som de skaber. I 2010 tilsluttede Laure Colombo sig familiefirmaet efter en ønologuddannelse og masser af erfaring fra resten af verden.
Jean-Luc & Anne kastede deres kærlighed og entusiasme på Cornas for mere end 30 år siden og mener, at det er her i granitten, at Syrah kommer allerbedst til udtryk. Og det gøres det i pagt med naturen, for her bruges ikke pesticider, kunstgødning eller andet ”unaturligt”, hvilket sikrer, at insekter, dyr og vinstokke sameksisterer og trives. Colombo familien er stærkt forbundet med bier (Les Abeilles) og har skabt JLC Bee Helpful programmet, som støtter den franske organisation L’Arbre aux Abeilles, hvis opgave det er, at beskytte den brune bi, som er indfødt i Rhône, og som både er vigtig for vinavlen og en truet art.


Crozes Hermitage Rouge, Les Fées Brunes


Jean-Luc Colombo håndplukker sine Syrah druer til Les Fées Brunes (de brunhårede feer!) på de granitholdige terrasser i Crozes-Hermitage. Efter vinifikationen ved lave temperaturer lagrer han vinen i 18 måneder på egetræsfade – 15% på nye og resten på 1-4 år gamle fade.

91 Point - Wine Spectator: "Solid, with dark cherry and raspberry paste flavors that stream through, infused with anise notes and backed by pretty spice details on the finish. Lively."


90 Point - JamesSuckling.com: "Shows some attractive pepper and spice with crushed violets, red fruit and darker plums. The palate delivers rich, red plums and raspberries, amid smooth, even tannins. Drink now."


I glasset fremstår vinen imponerende mørk. Duften er meget frugtmættet og byder på nuancer af små frugter som solbær og brombær med noter af peber. Smagen er usædvanligt lækker, intens og balanceret med bløde tanniner og en lang finish med antydninger af krydderier og viol. Kan nydes ung eller efter 4-5 år for mere kompleksitet. Smagen komplementerer f.eks. svinekød og kantareller perfekt.


Crozes Hermitage


Crozes-Hermitage er nabo til Hermitage-distriktet, hvor vinene sælges til tre-fire gange højere priser. Det har givet Crozes-Hermitage-vinene øgenavnet "fattigmands-Hermitage", men navnet er misvisende. Det er ganske korrekt, at Crozes-Hermitage-vinene ikke opnår den samme ekstreme koncentration, som man finder i Hermitage, men til gengæld kan de besidde en fornem elegance, som der absolut ikke er noget fattigmands-agtigt over - tværtimod!


Vins Jean-Luc Colombo - A family story


”Min passion er at skabe vine, som giver mennesker fornøjelse. Jeg ønsker, at hvert glas er som en sang, der lovpriser de enkle og vigtige ting i livet: At passe på naturen, at nyde mad og at dele med andre…” Anne og Jean-Luc Colombo er begge ønologer med en fortid i gastronomien, og det løber som en rød tråd igennem alt, som de skaber. I 2010 tilsluttede Laure Colombo sig familiefirmaet efter en ønologuddannelse og masser af erfaring fra resten af verden.
Jean-Luc & Anne kastede deres kærlighed og entusiasme på Cornas for mere end 30 år siden og mener, at det er her i granitten, at Syrah kommer allerbedst til udtryk. Og det gøres det i pagt med naturen, for her bruges ikke pesticider, kunstgødning eller andet ”unaturligt”, hvilket sikrer, at insekter, dyr og vinstokke sameksisterer og trives. Colombo familien er stærkt forbundet med bier (Les Abeilles) og har skabt JLC Bee Helpful programmet, som støtter den franske organisation L’Arbre aux Abeilles, hvis opgave det er, at beskytte den brune bi, som er indfødt i Rhône, og som både er vigtig for vinavlen og en truet art.


Crozes Hermitage Rouge, Les Fées Brunes


Jean-Luc Colombo håndplukker sine Syrah druer til Les Fées Brunes (de brunhårede feer!) på de granitholdige terrasser i Crozes-Hermitage. Efter vinifikationen ved lave temperaturer lagrer han vinen i 18 måneder på egetræsfade – 15% på nye og resten på 1-4 år gamle fade.

DKK  199,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

91 Point - Wine Spectator: "Solid, with dark cherry and raspberry paste flavors that stream through, infused with anise notes and backed by pretty spice details on the finish. Lively."


90 Point - JamesSuckling.com: "Shows some attractive pepper and spice with crushed violets, red fruit and darker plums. The palate delivers rich, red plums and raspberries, amid smooth, even tannins. Drink now."


I glasset fremstår vinen imponerende mørk. Duften er meget frugtmættet og byder på nuancer af små frugter som solbær og brombær med noter af peber. Smagen er usædvanligt lækker, intens og balanceret med bløde tanniner og en lang finish med antydninger af krydderier og viol. Kan nydes ung eller efter 4-5 år for mere kompleksitet. Smagen komplementerer f.eks. svinekød og kantareller perfekt.


Crozes Hermitage


Crozes-Hermitage er nabo til Hermitage-distriktet, hvor vinene sælges til tre-fire gange højere priser. Det har givet Crozes-Hermitage-vinene øgenavnet "fattigmands-Hermitage", men navnet er misvisende. Det er ganske korrekt, at Crozes-Hermitage-vinene ikke opnår den samme ekstreme koncentration, som man finder i Hermitage, men til gengæld kan de besidde en fornem elegance, som der absolut ikke er noget fattigmands-agtigt over - tværtimod!


Vins Jean-Luc Colombo - A family story


”Min passion er at skabe vine, som giver mennesker fornøjelse. Jeg ønsker, at hvert glas er som en sang, der lovpriser de enkle og vigtige ting i livet: At passe på naturen, at nyde mad og at dele med andre…” Anne og Jean-Luc Colombo er begge ønologer med en fortid i gastronomien, og det løber som en rød tråd igennem alt, som de skaber. I 2010 tilsluttede Laure Colombo sig familiefirmaet efter en ønologuddannelse og masser af erfaring fra resten af verden.
Jean-Luc & Anne kastede deres kærlighed og entusiasme på Cornas for mere end 30 år siden og mener, at det er her i granitten, at Syrah kommer allerbedst til udtryk. Og det gøres det i pagt med naturen, for her bruges ikke pesticider, kunstgødning eller andet ”unaturligt”, hvilket sikrer, at insekter, dyr og vinstokke sameksisterer og trives. Colombo familien er stærkt forbundet med bier (Les Abeilles) og har skabt JLC Bee Helpful programmet, som støtter den franske organisation L’Arbre aux Abeilles, hvis opgave det er, at beskytte den brune bi, som er indfødt i Rhône, og som både er vigtig for vinavlen og en truet art.


Crozes Hermitage Rouge, Les Fées Brunes


Jean-Luc Colombo håndplukker sine Syrah druer til Les Fées Brunes (de brunhårede feer!) på de granitholdige terrasser i Crozes-Hermitage. Efter vinifikationen ved lave temperaturer lagrer han vinen i 18 måneder på egetræsfade – 15% på nye og resten på 1-4 år gamle fade.

Alkohol 13%
Type Rødvin
Producent Jean-Luc Colombo
Land Frankrig
Område Rhône
Underområde Côtes du Rhône
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Syrah/Shiraz
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ