Deutz
Pris
3 stk
Passer Til
2 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Druetype
3 stk
1 stk

Deutz

Historien bag Deutz har en stor passion. Det er en passion som har fået firmaet til at sætte hjerte og sjæl i at producere en enestående cuvée. Der her været en beslutsomhed, udholdenhed og kreativitet bag firmaet der har fået dem til at lykkedes. Det er ligeså en ting der har haft indflydelse på deres kritiske udvælgelse af druer fra de helt rigtige områder.

Varenummer: deutz-extra-brut-classic
Før DKK 340,00
DKK 275,00
Spar DKK 65,00
Prisgaranti
   Ikke på lager
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Varenummer: deutz-demi-sec
Varenummer: deutz-rose-nv-champagne
Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig