byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Di Carlo 2013 Amarone Della Valpolicella Classico, Cantine Lenotti

Di Carlo er en Amarone med en meget intens struktur og samtidig en finesse, som kun findes i de bedste vine fra området. Farven er mørk og dyb, og i duften finder man Amarones klassiske eteriske toner. I smagen finder man nuancer af syltede mørke frugter, kaffe, kakao, hasselnødder og rosiner. I eftersmagen fornemmer man stadig en smule trækarakter, som smelter flot sammen med de eksotiske toner. Drik den for sig selv ved specielle lejligheder eller til retter som okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste. Server den ved ca. 18-19 gr.


Amarone Classico ”Di Carlo” fra Lenotti er husets ”prestige-amarone”, som kun laves i topårgangene med de bedste druer til rådighed. Den er normalt lavet på tre eller fire af områdets klassiske druer høstet på firmaets parceller i Negrar, Valgatara og Fumane. De tørrede druer til Amarone ”Di Carlo” bliver normalt presset og gæret i januar-februar og er derefter lagret i 3-4 år på barriques og større fade, som specielt er blevet udvalgt til formålet af Claudios far Massimo Carlo Lenotti – husets kompromisløse kældermester. Den begrænsede produktion af 6.000-9.000 flasker er efter lagring på fad yderligere lagret på flasker i firmaets kældre inden afskibning. Vinificeringsfilosofien for denne vin er at lade naturen så meget som muligt præge arbejdet og få druerne, områdets og årgangens karakterer komme frem så meget som muligt.

Di Carlo er en Amarone med en meget intens struktur og samtidig en finesse, som kun findes i de bedste vine fra området. Farven er mørk og dyb, og i duften finder man Amarones klassiske eteriske toner. I smagen finder man nuancer af syltede mørke frugter, kaffe, kakao, hasselnødder og rosiner. I eftersmagen fornemmer man stadig en smule trækarakter, som smelter flot sammen med de eksotiske toner. Drik den for sig selv ved specielle lejligheder eller til retter som okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste. Server den ved ca. 18-19 gr.


Amarone Classico ”Di Carlo” fra Lenotti er husets ”prestige-amarone”, som kun laves i topårgangene med de bedste druer til rådighed. Den er normalt lavet på tre eller fire af områdets klassiske druer høstet på firmaets parceller i Negrar, Valgatara og Fumane. De tørrede druer til Amarone ”Di Carlo” bliver normalt presset og gæret i januar-februar og er derefter lagret i 3-4 år på barriques og større fade, som specielt er blevet udvalgt til formålet af Claudios far Massimo Carlo Lenotti – husets kompromisløse kældermester. Den begrænsede produktion af 6.000-9.000 flasker er efter lagring på fad yderligere lagret på flasker i firmaets kældre inden afskibning. Vinificeringsfilosofien for denne vin er at lade naturen så meget som muligt præge arbejdet og få druerne, områdets og årgangens karakterer komme frem så meget som muligt.

DKK  429,00
Fra DKK  359,00
Spar DKK  70,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  429,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  359,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Di Carlo er en Amarone med en meget intens struktur og samtidig en finesse, som kun findes i de bedste vine fra området. Farven er mørk og dyb, og i duften finder man Amarones klassiske eteriske toner. I smagen finder man nuancer af syltede mørke frugter, kaffe, kakao, hasselnødder og rosiner. I eftersmagen fornemmer man stadig en smule trækarakter, som smelter flot sammen med de eksotiske toner. Drik den for sig selv ved specielle lejligheder eller til retter som okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste. Server den ved ca. 18-19 gr.


Amarone Classico ”Di Carlo” fra Lenotti er husets ”prestige-amarone”, som kun laves i topårgangene med de bedste druer til rådighed. Den er normalt lavet på tre eller fire af områdets klassiske druer høstet på firmaets parceller i Negrar, Valgatara og Fumane. De tørrede druer til Amarone ”Di Carlo” bliver normalt presset og gæret i januar-februar og er derefter lagret i 3-4 år på barriques og større fade, som specielt er blevet udvalgt til formålet af Claudios far Massimo Carlo Lenotti – husets kompromisløse kældermester. Den begrænsede produktion af 6.000-9.000 flasker er efter lagring på fad yderligere lagret på flasker i firmaets kældre inden afskibning. Vinificeringsfilosofien for denne vin er at lade naturen så meget som muligt præge arbejdet og få druerne, områdets og årgangens karakterer komme frem så meget som muligt.

Alkohol 15%
Type Rødvin
Producent Lenotti
Land Italien
Område Veneto
Årgang 2013
Vintype Amarone
Størrelse 75 cl
Druetype Corvina, Molinara, Rondinella
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ