byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Dolcetto d'Alba 2019 Luciano Sandrone

100% Dolcetto fra marker udenfor Barolo vinificeret og lagret på ståltank. Naturlig gæring. Lækker næse med elementer af mørke kirsebær,  krydderier og friskristet kaffe. Saftig og frugtdrevet smag med mørke bær og en let bitter finish med lakrids og kirsebærsten. Meget madvillig i kraft af den friske struktur, går til det meste pizza/pasta køkken, risotto, retter svampe, svinekød m.m…


Sandrone er et af de store kultnavne i Barolo, Piemonte, har bevæget sig fra gulvet til stjernestatus i løbet af 20 år. Præsenterede den første rødvin på Vinitaly og solgte alle 1800 fl. til en amerikansk importør. Fik kort tid efter 100 p. hos Parker og Sandrone var på rette vej. Den milde og jordbundne Luciano Sandrone laver nogle af Piemontes flotteste vine, som på bedste vis kombinerer klassiske dyder og moderne teknik.


Sandrone var kældermester hos Marchesi di Barolo inden han selv købte sine første marker. Præsenterede den første vin på Vinitaly og solgte alle 1800 fl. til en amerikansk importør i et hug. Fik kort tid efter 100 p. hos Robert Parker og Sandrone var på rette vej.


Herlige minder fra første besøg. Gæstfrihed og varme hos Luciano og datteren Barbera. Stor madinteresse. Talte om mad, hunde, vin og restauranter. Var enige om, at oksehaler er det bedste, især med et godt glas Nebbiolo. Sandrone morede sig over, at jeg var tidligere advokat ”De anses for rene bureaukrater…”, men stærkt formildende, at jeg var slået ind på vin og landbrug, sagde han med et stort grin.


Lille produktion. Vores tildeling er ikke stor, men kvaliteten er utrolig høj. Også i Dolcetto og Barbera. Vinene laves i en af verdens mest ambitiøse vinkældre og stilen ligger midt mellem moderne og klassisk Barolo. Sandrone har gradvist nedtonet fadet og bruger nu kun 600 liters meget let toastede fade og kun ca. 25 % nye fade. Enormt rene, præcise og frugtdrevne vine. Barolo "Le Vigne" er vores favorit køligere og mere kompleks i stilen end Parker Favoritten "Canubi Boschis ".

100% Dolcetto fra marker udenfor Barolo vinificeret og lagret på ståltank. Naturlig gæring. Lækker næse med elementer af mørke kirsebær,  krydderier og friskristet kaffe. Saftig og frugtdrevet smag med mørke bær og en let bitter finish med lakrids og kirsebærsten. Meget madvillig i kraft af den friske struktur, går til det meste pizza/pasta køkken, risotto, retter svampe, svinekød m.m…


Sandrone er et af de store kultnavne i Barolo, Piemonte, har bevæget sig fra gulvet til stjernestatus i løbet af 20 år. Præsenterede den første rødvin på Vinitaly og solgte alle 1800 fl. til en amerikansk importør. Fik kort tid efter 100 p. hos Parker og Sandrone var på rette vej. Den milde og jordbundne Luciano Sandrone laver nogle af Piemontes flotteste vine, som på bedste vis kombinerer klassiske dyder og moderne teknik.


Sandrone var kældermester hos Marchesi di Barolo inden han selv købte sine første marker. Præsenterede den første vin på Vinitaly og solgte alle 1800 fl. til en amerikansk importør i et hug. Fik kort tid efter 100 p. hos Robert Parker og Sandrone var på rette vej.


Herlige minder fra første besøg. Gæstfrihed og varme hos Luciano og datteren Barbera. Stor madinteresse. Talte om mad, hunde, vin og restauranter. Var enige om, at oksehaler er det bedste, især med et godt glas Nebbiolo. Sandrone morede sig over, at jeg var tidligere advokat ”De anses for rene bureaukrater…”, men stærkt formildende, at jeg var slået ind på vin og landbrug, sagde han med et stort grin.


Lille produktion. Vores tildeling er ikke stor, men kvaliteten er utrolig høj. Også i Dolcetto og Barbera. Vinene laves i en af verdens mest ambitiøse vinkældre og stilen ligger midt mellem moderne og klassisk Barolo. Sandrone har gradvist nedtonet fadet og bruger nu kun 600 liters meget let toastede fade og kun ca. 25 % nye fade. Enormt rene, præcise og frugtdrevne vine. Barolo "Le Vigne" er vores favorit køligere og mere kompleks i stilen end Parker Favoritten "Canubi Boschis ".

DKK  145,00
Fra DKK  125,00
Spar DKK  20,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  145,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  125,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

100% Dolcetto fra marker udenfor Barolo vinificeret og lagret på ståltank. Naturlig gæring. Lækker næse med elementer af mørke kirsebær,  krydderier og friskristet kaffe. Saftig og frugtdrevet smag med mørke bær og en let bitter finish med lakrids og kirsebærsten. Meget madvillig i kraft af den friske struktur, går til det meste pizza/pasta køkken, risotto, retter svampe, svinekød m.m…


Sandrone er et af de store kultnavne i Barolo, Piemonte, har bevæget sig fra gulvet til stjernestatus i løbet af 20 år. Præsenterede den første rødvin på Vinitaly og solgte alle 1800 fl. til en amerikansk importør. Fik kort tid efter 100 p. hos Parker og Sandrone var på rette vej. Den milde og jordbundne Luciano Sandrone laver nogle af Piemontes flotteste vine, som på bedste vis kombinerer klassiske dyder og moderne teknik.


Sandrone var kældermester hos Marchesi di Barolo inden han selv købte sine første marker. Præsenterede den første vin på Vinitaly og solgte alle 1800 fl. til en amerikansk importør i et hug. Fik kort tid efter 100 p. hos Robert Parker og Sandrone var på rette vej.


Herlige minder fra første besøg. Gæstfrihed og varme hos Luciano og datteren Barbera. Stor madinteresse. Talte om mad, hunde, vin og restauranter. Var enige om, at oksehaler er det bedste, især med et godt glas Nebbiolo. Sandrone morede sig over, at jeg var tidligere advokat ”De anses for rene bureaukrater…”, men stærkt formildende, at jeg var slået ind på vin og landbrug, sagde han med et stort grin.


Lille produktion. Vores tildeling er ikke stor, men kvaliteten er utrolig høj. Også i Dolcetto og Barbera. Vinene laves i en af verdens mest ambitiøse vinkældre og stilen ligger midt mellem moderne og klassisk Barolo. Sandrone har gradvist nedtonet fadet og bruger nu kun 600 liters meget let toastede fade og kun ca. 25 % nye fade. Enormt rene, præcise og frugtdrevne vine. Barolo "Le Vigne" er vores favorit køligere og mere kompleks i stilen end Parker Favoritten "Canubi Boschis ".

Alkohol 13%
Type Rødvin
Land Italien
Område Piemonte
Årgang 2019
Størrelse 75 cl
Druetype Dolcetto
Vin til mad Ost, Pastaretter, Pizza, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ