byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Franz Hill Vineyard 2012 Zinfandel Napa Valley

Står man ved marken, er det er ikke så svært at forestille hvordan marken så ud, da den blev beplantet første gang i 1870. For ikke meget har ændret sig her 1.200 meter over Napa Valley med udsigt til Palisades og Mount St. Helena. De oprindelige vinmarker blev erstattet med valnødder og svesker under forbudstiden, men jorden har bevaret sin vilde, rustikke karakter. David og Cathy Marsten, fristet af den romantiske tanke om at dyrke vin, købte denne bjergskråning i 1969. Det følgende år flyttede de til Calistoga for at etablere familie, bygge hus og genoplive vingården.


Hvorfor Zinfandel


Da André Tchelistcheff, kendt dekan af California vinfremstilling, blev spurgt, hvad Marstens skulle plante, undersøgte han jorden og sagde: "Zinfandel ville vokse godt her, men plant noget du kan lide." Venner og bekendte, som også blev spurgt, var ligeledes skeptiske over den kommercielle værdi af Zinfandel. Men Cathy og David talte med en ældre nabo, som var vokset op i nærheden, og han kunne fortælle at marken var beplantet med Zinfandel i hans drengeår. Det afgjorde det. Jorden blev beregnet til at blive plantet for at Zinfandel. I mere end 30 år blev frugten solgt til adskillige respekterede vingårde, herunder Caymus og Burgess. Fra 2005 besluttede men at udbyde den første årgang under egen label.


Resultaterne


Franz Hill Zinfandel er en vin, der forbliver tro mod sine rustikke rødder men samtidig med en snert af polish. Denne vin kunne ikke forveksles med andet end Zinfandel, det er vilde bær og knust sort peber. Det smager af Franz Hill: jorden, træerne og historien. Der dyrkes på to små blokke med ekstremt lavt udbytte; 0.4 ton frugt pr hektar (en tiendedel af Napa Valley gennemsnit).


Som Robert Parker skrev om 2005:


…proprietor Jack Bittner has fashioned a brilliant effort that reminded me of a French Rhone with its meaty, peppery, berry character. Full-bodied, spicy, and impeccably well-made, this is a stunning effort.
93 Point

Tilbud

Står man ved marken, er det er ikke så svært at forestille hvordan marken så ud, da den blev beplantet første gang i 1870. For ikke meget har ændret sig her 1.200 meter over Napa Valley med udsigt til Palisades og Mount St. Helena. De oprindelige vinmarker blev erstattet med valnødder og svesker under forbudstiden, men jorden har bevaret sin vilde, rustikke karakter. David og Cathy Marsten, fristet af den romantiske tanke om at dyrke vin, købte denne bjergskråning i 1969. Det følgende år flyttede de til Calistoga for at etablere familie, bygge hus og genoplive vingården.


Hvorfor Zinfandel


Da André Tchelistcheff, kendt dekan af California vinfremstilling, blev spurgt, hvad Marstens skulle plante, undersøgte han jorden og sagde: "Zinfandel ville vokse godt her, men plant noget du kan lide." Venner og bekendte, som også blev spurgt, var ligeledes skeptiske over den kommercielle værdi af Zinfandel. Men Cathy og David talte med en ældre nabo, som var vokset op i nærheden, og han kunne fortælle at marken var beplantet med Zinfandel i hans drengeår. Det afgjorde det. Jorden blev beregnet til at blive plantet for at Zinfandel. I mere end 30 år blev frugten solgt til adskillige respekterede vingårde, herunder Caymus og Burgess. Fra 2005 besluttede men at udbyde den første årgang under egen label.


Resultaterne


Franz Hill Zinfandel er en vin, der forbliver tro mod sine rustikke rødder men samtidig med en snert af polish. Denne vin kunne ikke forveksles med andet end Zinfandel, det er vilde bær og knust sort peber. Det smager af Franz Hill: jorden, træerne og historien. Der dyrkes på to små blokke med ekstremt lavt udbytte; 0.4 ton frugt pr hektar (en tiendedel af Napa Valley gennemsnit).


Som Robert Parker skrev om 2005:


…proprietor Jack Bittner has fashioned a brilliant effort that reminded me of a French Rhone with its meaty, peppery, berry character. Full-bodied, spicy, and impeccably well-made, this is a stunning effort.
93 Point

DKK  269,00
Fra DKK  239,00
Spar DKK  30,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  269,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  269,00
Pris pr. stk v/12 stk.  DKK  239,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Står man ved marken, er det er ikke så svært at forestille hvordan marken så ud, da den blev beplantet første gang i 1870. For ikke meget har ændret sig her 1.200 meter over Napa Valley med udsigt til Palisades og Mount St. Helena. De oprindelige vinmarker blev erstattet med valnødder og svesker under forbudstiden, men jorden har bevaret sin vilde, rustikke karakter. David og Cathy Marsten, fristet af den romantiske tanke om at dyrke vin, købte denne bjergskråning i 1969. Det følgende år flyttede de til Calistoga for at etablere familie, bygge hus og genoplive vingården.


Hvorfor Zinfandel


Da André Tchelistcheff, kendt dekan af California vinfremstilling, blev spurgt, hvad Marstens skulle plante, undersøgte han jorden og sagde: "Zinfandel ville vokse godt her, men plant noget du kan lide." Venner og bekendte, som også blev spurgt, var ligeledes skeptiske over den kommercielle værdi af Zinfandel. Men Cathy og David talte med en ældre nabo, som var vokset op i nærheden, og han kunne fortælle at marken var beplantet med Zinfandel i hans drengeår. Det afgjorde det. Jorden blev beregnet til at blive plantet for at Zinfandel. I mere end 30 år blev frugten solgt til adskillige respekterede vingårde, herunder Caymus og Burgess. Fra 2005 besluttede men at udbyde den første årgang under egen label.


Resultaterne


Franz Hill Zinfandel er en vin, der forbliver tro mod sine rustikke rødder men samtidig med en snert af polish. Denne vin kunne ikke forveksles med andet end Zinfandel, det er vilde bær og knust sort peber. Det smager af Franz Hill: jorden, træerne og historien. Der dyrkes på to små blokke med ekstremt lavt udbytte; 0.4 ton frugt pr hektar (en tiendedel af Napa Valley gennemsnit).


Som Robert Parker skrev om 2005:


…proprietor Jack Bittner has fashioned a brilliant effort that reminded me of a French Rhone with its meaty, peppery, berry character. Full-bodied, spicy, and impeccably well-made, this is a stunning effort.
93 Point

Alkohol 14,9%
Type Rødvin
Producent Franz Hill Vineyard
Land USA
Område Californien
Årgang 2012
Størrelse 75 cl
Druetype Zinfandel
Vin til mad Julemad, Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ