byder velkommen

husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Frederiksdal 2016 Kirsebærvin 50cl

Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:


Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


I 2010 modtog Frederiksdal Gods prisen som ÅRETS FRUGTAVLER af Gartnerirådgivningen.
I 2012 modtog Frederiksdal Kirsebærvin HÆDERSDIPLOMET fra DET DANSKE GASTRONOMISKE AKADEMI for ”det fremragende initiativ: at give det fornemme surkirsebær en ny tilværelse og at genskabe begrebet kirsebærvin” som ”værende i verdensklasse”.
I 2013 modtog Frederiksdal Kirsebærvin prisen ÅRETS VIN på DANISH INTERNATIONAL FOOD CONTEST.


Frederiksdals frugtige basisvin er fremstillet på Nordens drue – det gamle danske Stevnsbær.
Ligesom en Vintageportvin har basisvinen ikke set dagens lys.
For at få maksimal frugt er den tappet direkte fra ståltankene i vineriet på Frederiksdal.
Stevnsbærrene har vildgæret i 2-4 dage for at tilføre en mere kompleks smag.
Herefter er bærrene presset og gæret videre på ståltanke, da det bevarer frugtsmagen bedst muligt.
Vinen har godt af en tur på karaffel inden servering, og den holder sig fint åbent i 1-3 uger, hvis den opbevares et køligt sted.


Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet i 2008, 2009, 2011 og 2012. Vinen har taget anmelderne med storm, og 2012 er sågar kåret til Bedste Vin i flere medier og konkurrencer.


Vinens relativt lave alkohol og fine syre gør den perfekt til klassiske faste, fåre- og komælksoste.
Den er unik til blå oste, desserter med chokolade, nødder, råsyltede bær eller julens risalamande.
Vinifikation
Ligesom en Vintage-portvin har basis-vinen ikke set dagens lys. For at få maksimal frugt er den tappet direkte fra ståltankene i vineriet på Frederiksdal. Stevnsbærrene har vildgæret i 2-4 dage for at tilføre en mere kompleks smag. Herefter er bærrene presset og gæret videre på ståltanke, da det bevarer frugtsmagen bedst muligt.

Tilbud

Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:


Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


I 2010 modtog Frederiksdal Gods prisen som ÅRETS FRUGTAVLER af Gartnerirådgivningen.
I 2012 modtog Frederiksdal Kirsebærvin HÆDERSDIPLOMET fra DET DANSKE GASTRONOMISKE AKADEMI for ”det fremragende initiativ: at give det fornemme surkirsebær en ny tilværelse og at genskabe begrebet kirsebærvin” som ”værende i verdensklasse”.
I 2013 modtog Frederiksdal Kirsebærvin prisen ÅRETS VIN på DANISH INTERNATIONAL FOOD CONTEST.


Frederiksdals frugtige basisvin er fremstillet på Nordens drue – det gamle danske Stevnsbær.
Ligesom en Vintageportvin har basisvinen ikke set dagens lys.
For at få maksimal frugt er den tappet direkte fra ståltankene i vineriet på Frederiksdal.
Stevnsbærrene har vildgæret i 2-4 dage for at tilføre en mere kompleks smag.
Herefter er bærrene presset og gæret videre på ståltanke, da det bevarer frugtsmagen bedst muligt.
Vinen har godt af en tur på karaffel inden servering, og den holder sig fint åbent i 1-3 uger, hvis den opbevares et køligt sted.


Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet i 2008, 2009, 2011 og 2012. Vinen har taget anmelderne med storm, og 2012 er sågar kåret til Bedste Vin i flere medier og konkurrencer.


Vinens relativt lave alkohol og fine syre gør den perfekt til klassiske faste, fåre- og komælksoste.
Den er unik til blå oste, desserter med chokolade, nødder, råsyltede bær eller julens risalamande.
Vinifikation
Ligesom en Vintage-portvin har basis-vinen ikke set dagens lys. For at få maksimal frugt er den tappet direkte fra ståltankene i vineriet på Frederiksdal. Stevnsbærrene har vildgæret i 2-4 dage for at tilføre en mere kompleks smag. Herefter er bærrene presset og gæret videre på ståltanke, da det bevarer frugtsmagen bedst muligt.

Normalpris: DKK  169,00
Specialpris DKK  159,00
Spar DKK  10,00
PRISMATCH

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:


Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


I 2010 modtog Frederiksdal Gods prisen som ÅRETS FRUGTAVLER af Gartnerirådgivningen.
I 2012 modtog Frederiksdal Kirsebærvin HÆDERSDIPLOMET fra DET DANSKE GASTRONOMISKE AKADEMI for ”det fremragende initiativ: at give det fornemme surkirsebær en ny tilværelse og at genskabe begrebet kirsebærvin” som ”værende i verdensklasse”.
I 2013 modtog Frederiksdal Kirsebærvin prisen ÅRETS VIN på DANISH INTERNATIONAL FOOD CONTEST.


Frederiksdals frugtige basisvin er fremstillet på Nordens drue – det gamle danske Stevnsbær.
Ligesom en Vintageportvin har basisvinen ikke set dagens lys.
For at få maksimal frugt er den tappet direkte fra ståltankene i vineriet på Frederiksdal.
Stevnsbærrene har vildgæret i 2-4 dage for at tilføre en mere kompleks smag.
Herefter er bærrene presset og gæret videre på ståltanke, da det bevarer frugtsmagen bedst muligt.
Vinen har godt af en tur på karaffel inden servering, og den holder sig fint åbent i 1-3 uger, hvis den opbevares et køligt sted.


Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet i 2008, 2009, 2011 og 2012. Vinen har taget anmelderne med storm, og 2012 er sågar kåret til Bedste Vin i flere medier og konkurrencer.


Vinens relativt lave alkohol og fine syre gør den perfekt til klassiske faste, fåre- og komælksoste.
Den er unik til blå oste, desserter med chokolade, nødder, råsyltede bær eller julens risalamande.
Vinifikation
Ligesom en Vintage-portvin har basis-vinen ikke set dagens lys. For at få maksimal frugt er den tappet direkte fra ståltankene i vineriet på Frederiksdal. Stevnsbærrene har vildgæret i 2-4 dage for at tilføre en mere kompleks smag. Herefter er bærrene presset og gæret videre på ståltanke, da det bevarer frugtsmagen bedst muligt.

Alkohol 15%
Type Dessertvin
Producent Frederiksdal
Land Danmark
Område Lolland
Årgang 2016
Størrelse 50 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ