byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Frederiksdal RØD Sparkling 75cl

Frederiksdals nyeste skud på stammen er Frederiksdal RØD – en mousserende vin! Vinen er dybrød, perlende, saftig og sødmefyldt.

For at fremhæve den friske smag af kirsebær og give vinen mere sødme har vi tilsat vores Frederiksdal 2015. Resultatet er en frisk og læskende sparkling, Semi-Sec.


Frederiksdal RØD er produceret på Stevnskirsebær fra vores egne plantager tilsat pærer fra Lolland.


Stevnskirsebærret, som vi har på Frederiksdal Gods, er rigt og yderst koncentreret. Kirsebærret er med til at give intensitet og tyngde til vores mousserende vin.


Vin af pærer er elegant og let. Når man blander pærer og kirsebær, får man den perfekte kombination af pærernes lethed og kirsebærrets intensitet.


Frederiksdal RØD er fremstillet af Stevnsbær fra vores plantage Jørgensmark. Det er en ung plantage, så bærrene herfra giver en frugtig, og ikke alt for kraftig vin.


Pærerne er presset direkte for at fremstille en så let og elegant vin som muligt.


Pærer og kirsebær gærer separat, så vi efterfølgende kan finde det unikke blandings-forhold – frugt opfører sig nemlig forskelligt år efter år. I denne version er forholdet 60 % kirsebær og 40 % pærer. Efter blanding har den fået bobler.


PRØV OGSÅ FREDERIKSDAL LIKØR ELLER FREDERIKSDAL VERMOUTH, DE PASSER PERFEKT SOM DEL AF COCKTAILS. FIND INSPIRATION TIL COCKTAILOPSKRIFTER.


VELEGNET TIL: FREDERIKSDAL RØD ER PERFEKT TIL JORDBÆR, HINDBÆR, KIRSEBÆR, CHEESECAKE MED FRISKE BÆR ELLER FRUGT PÅ TOPPEN, SOM VELKOMSTDRINK ELLER BARE SOM ET LÆSKENDE GLAS VIN PÅ TERRASSEN. NYDES AFKØLET!


RATINGS: SØLV MEDALJE INTERNATIONAL FOOD CONTEST, IFW AWARD 2018
✭ ✭ ✭ ✭ GASTRO
✭ ✭ ✭ ✭ ✭ NORDJYSKE

Frederiksdals nyeste skud på stammen er Frederiksdal RØD – en mousserende vin! Vinen er dybrød, perlende, saftig og sødmefyldt.

For at fremhæve den friske smag af kirsebær og give vinen mere sødme har vi tilsat vores Frederiksdal 2015. Resultatet er en frisk og læskende sparkling, Semi-Sec.


Frederiksdal RØD er produceret på Stevnskirsebær fra vores egne plantager tilsat pærer fra Lolland.


Stevnskirsebærret, som vi har på Frederiksdal Gods, er rigt og yderst koncentreret. Kirsebærret er med til at give intensitet og tyngde til vores mousserende vin.


Vin af pærer er elegant og let. Når man blander pærer og kirsebær, får man den perfekte kombination af pærernes lethed og kirsebærrets intensitet.


Frederiksdal RØD er fremstillet af Stevnsbær fra vores plantage Jørgensmark. Det er en ung plantage, så bærrene herfra giver en frugtig, og ikke alt for kraftig vin.


Pærerne er presset direkte for at fremstille en så let og elegant vin som muligt.


Pærer og kirsebær gærer separat, så vi efterfølgende kan finde det unikke blandings-forhold – frugt opfører sig nemlig forskelligt år efter år. I denne version er forholdet 60 % kirsebær og 40 % pærer. Efter blanding har den fået bobler.


PRØV OGSÅ FREDERIKSDAL LIKØR ELLER FREDERIKSDAL VERMOUTH, DE PASSER PERFEKT SOM DEL AF COCKTAILS. FIND INSPIRATION TIL COCKTAILOPSKRIFTER.


VELEGNET TIL: FREDERIKSDAL RØD ER PERFEKT TIL JORDBÆR, HINDBÆR, KIRSEBÆR, CHEESECAKE MED FRISKE BÆR ELLER FRUGT PÅ TOPPEN, SOM VELKOMSTDRINK ELLER BARE SOM ET LÆSKENDE GLAS VIN PÅ TERRASSEN. NYDES AFKØLET!


RATINGS: SØLV MEDALJE INTERNATIONAL FOOD CONTEST, IFW AWARD 2018
✭ ✭ ✭ ✭ GASTRO
✭ ✭ ✭ ✭ ✭ NORDJYSKE

DKK  199,00

Ikke på Lager | Lev. 8-14 hverdage

Se Fragtpriser
Frederiksdals nyeste skud på stammen er Frederiksdal RØD – en mousserende vin! Vinen er dybrød, perlende, saftig og sødmefyldt.

For at fremhæve den friske smag af kirsebær og give vinen mere sødme har vi tilsat vores Frederiksdal 2015. Resultatet er en frisk og læskende sparkling, Semi-Sec.


Frederiksdal RØD er produceret på Stevnskirsebær fra vores egne plantager tilsat pærer fra Lolland.


Stevnskirsebærret, som vi har på Frederiksdal Gods, er rigt og yderst koncentreret. Kirsebærret er med til at give intensitet og tyngde til vores mousserende vin.


Vin af pærer er elegant og let. Når man blander pærer og kirsebær, får man den perfekte kombination af pærernes lethed og kirsebærrets intensitet.


Frederiksdal RØD er fremstillet af Stevnsbær fra vores plantage Jørgensmark. Det er en ung plantage, så bærrene herfra giver en frugtig, og ikke alt for kraftig vin.


Pærerne er presset direkte for at fremstille en så let og elegant vin som muligt.


Pærer og kirsebær gærer separat, så vi efterfølgende kan finde det unikke blandings-forhold – frugt opfører sig nemlig forskelligt år efter år. I denne version er forholdet 60 % kirsebær og 40 % pærer. Efter blanding har den fået bobler.


PRØV OGSÅ FREDERIKSDAL LIKØR ELLER FREDERIKSDAL VERMOUTH, DE PASSER PERFEKT SOM DEL AF COCKTAILS. FIND INSPIRATION TIL COCKTAILOPSKRIFTER.


VELEGNET TIL: FREDERIKSDAL RØD ER PERFEKT TIL JORDBÆR, HINDBÆR, KIRSEBÆR, CHEESECAKE MED FRISKE BÆR ELLER FRUGT PÅ TOPPEN, SOM VELKOMSTDRINK ELLER BARE SOM ET LÆSKENDE GLAS VIN PÅ TERRASSEN. NYDES AFKØLET!


RATINGS: SØLV MEDALJE INTERNATIONAL FOOD CONTEST, IFW AWARD 2018
✭ ✭ ✭ ✭ GASTRO
✭ ✭ ✭ ✭ ✭ NORDJYSKE

Alkohol 10,5%
Type Champagne/Mousserende
Producent Frederiksdal
Land Danmark
Område Lolland
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ