byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Gevrey-Chambertin 2018 Vielles Vignes, Domaine Humbert Freres

Tim Atkins: 93p


Druerne til denne Gevrey-Chambertin Vieilles-Vignes hentes på flere meget velbeliggende parceller, bl.a. på 1. Cru Estournelles-St. Jacques (60 år gamle vinstokke) og Village Etelois (over 65 år gamle vinstokke), som er umiddelbar nabo til Grand Cru marken Griottes-Chambertin. Som altid på Domaine Humbert Frères foregår mange processer manuelt under dyrkningen: Pløjning, beskæring, grøn høst, fjernelse af blade eller grene i den sidste fase af modningen. Nøgleordene er præcision og omhu druerne skal opnå en perfekt modning og en stor koncentration.

Efter en 3-6 dages kølig skindmacerering for at undgå bitre tanniner bliver vinen gæret på klassiske, åbne store træfade. Modningen foregår på fade af 228 l. (50% nye) lavet af eg fra Châtillonnais i Bourgogne (nordvest for Dijon). Vinen er aftappet efter en naturlig dekantering og uden filtrering.

Vinen har en flot, dyb, blank, rubinrød farve. I duften finder man røgede nuancer og toner af skovbær og kirsebær. I smagen er vinen meget fyldig og struktureret, med god mineralitet og velour. Den slutter med en lang, kompleks og harmonisk eftersmag, som afslører tannin nok til flere års lagring.

Tim Atkins: 93p


Druerne til denne Gevrey-Chambertin Vieilles-Vignes hentes på flere meget velbeliggende parceller, bl.a. på 1. Cru Estournelles-St. Jacques (60 år gamle vinstokke) og Village Etelois (over 65 år gamle vinstokke), som er umiddelbar nabo til Grand Cru marken Griottes-Chambertin. Som altid på Domaine Humbert Frères foregår mange processer manuelt under dyrkningen: Pløjning, beskæring, grøn høst, fjernelse af blade eller grene i den sidste fase af modningen. Nøgleordene er præcision og omhu druerne skal opnå en perfekt modning og en stor koncentration.

Efter en 3-6 dages kølig skindmacerering for at undgå bitre tanniner bliver vinen gæret på klassiske, åbne store træfade. Modningen foregår på fade af 228 l. (50% nye) lavet af eg fra Châtillonnais i Bourgogne (nordvest for Dijon). Vinen er aftappet efter en naturlig dekantering og uden filtrering.

Vinen har en flot, dyb, blank, rubinrød farve. I duften finder man røgede nuancer og toner af skovbær og kirsebær. I smagen er vinen meget fyldig og struktureret, med god mineralitet og velour. Den slutter med en lang, kompleks og harmonisk eftersmag, som afslører tannin nok til flere års lagring.

DKK  799,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Tim Atkins: 93p


Druerne til denne Gevrey-Chambertin Vieilles-Vignes hentes på flere meget velbeliggende parceller, bl.a. på 1. Cru Estournelles-St. Jacques (60 år gamle vinstokke) og Village Etelois (over 65 år gamle vinstokke), som er umiddelbar nabo til Grand Cru marken Griottes-Chambertin. Som altid på Domaine Humbert Frères foregår mange processer manuelt under dyrkningen: Pløjning, beskæring, grøn høst, fjernelse af blade eller grene i den sidste fase af modningen. Nøgleordene er præcision og omhu druerne skal opnå en perfekt modning og en stor koncentration.

Efter en 3-6 dages kølig skindmacerering for at undgå bitre tanniner bliver vinen gæret på klassiske, åbne store træfade. Modningen foregår på fade af 228 l. (50% nye) lavet af eg fra Châtillonnais i Bourgogne (nordvest for Dijon). Vinen er aftappet efter en naturlig dekantering og uden filtrering.

Vinen har en flot, dyb, blank, rubinrød farve. I duften finder man røgede nuancer og toner af skovbær og kirsebær. I smagen er vinen meget fyldig og struktureret, med god mineralitet og velour. Den slutter med en lang, kompleks og harmonisk eftersmag, som afslører tannin nok til flere års lagring.

Alkohol 13%
Type Rødvin
Land Frankrig
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Fjerkræ, Lam, Oksekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ