Grappa
Pris
1 stk
6 stk

Grappa

Grappa er en klassisk brændevin fra Italien, som fremstilles gennem destillering af druekvas, som er et restprodukt i forbindelse med almindelig vinproduktion efter druerne presses. Grappa er en italiensk specialitet og kan sammenlignes med dens franske fætter, Marc, der, selvom smagen er vidt forskellig, produceres på samme vis. Ligesom med rød- og hvidvin bærer Grappa ofte navn efter det område den er produceret. I nogle tilfælde er der også referencer til druetypen som "kvasen" er baseret på. Selvom Grappa grundlæggende set produceret på et affaldsprodukt, findes der en verden af smag i de italienske brændevine og derfor bør du ikke snyde dig selv for denne smagsoplevelse.  

Grappa Nonino Vendemmia Riserva 41%
Varenummer: grappa-nonino-vendemmia
Dic'Otto Grappa Stravecchia Di Marzadro, 41% 50cl
Varenummer: dicotto-grappa-stravecchia
Grappa Amaro Nonino 35%
Varenummer: 25347809-amaro-nonino
Grappa Chardonnay Nonino 41%
Varenummer: 25347209-grappa-chardonnay-nonino
Grappa Merlot Nonino 41%
Varenummer: 25347309-grappa-merlot-nonino
Grappa Moscato Nonino 41%
Varenummer: 25347109-grappa-moscato-nonino
Grappa Antica Cuvee Riserva Nonino 43%
Varenummer: 25347709-grappa-attica-cuvee-riserva-nonino
Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig