byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Jean Laurent Blanc De Noir Champagne BRUT

Sjældent har vi smagt demi-sec Champagne, hvor den lette sødme har været mere velafbalanceret. Og som alle andre af Jean Laurents Champagner er det her big time value for money.


Jean Laurent laver den på 100% Pinot Noir og lader den lagre med gærresterne i 20 måneder for at sikre at noterne kommer helt til udtryk og moussen bliver ekstra fin. Så der bliver kælet lidt mere for tingene her, end hvad man ofte oplever med demi-sec.


Gør som flere københavnske restauranter og brug den som blændende velkomstvin. Den kan bare noget i forhold til meget andet, når den skal brillere alene. Men tøv heller ikke med at sætte den på bordet til mad, hvor dens frugtige karakter snildt kan matche skalddyr, sushi eller krydret mad.


Jean Laurents familie har i flere århundreder dyrket druer i den lille landsby Celle-Sur-Ource, der ligger i den sydlige del af Epernay i Champagne. Selv er Jean Laurent den tredje generation, som selv producerer Champagne. Det gør han på bedste økologiske vis og på et niveau som ganske enkelt er uhørt til prisen. Strømmen til vingården får han via egne solfangere. Vanding sker ved genanvendelse af opsamlet regnvand. Nul hokus-pokus i markerne. Og tak for dét! 


Jean Laurent tilhører den gruppe af ærekære og detaljeorienterede producenter, som er med i hele processen. Ikke noget med at lege fashionabel Range Rover hygge-producent her. Han er nede i hver en detalje og styrer selv arbejdet på gårdens 39 hektarer, hvor de 30 er beplantet med Pinot Noir og 9 med Chardonnay. De ældste stokke har passeret de 60 somre og har rødderne solidt plantet i den ekstra kalkholdige jord omkring Celle-Sur-Ource.


Jean Laurent er på alle måder til de rene varer. Derfor er hans champagner enten ren Pinot Noir eller ren Chardonnay – i modsætning til mange andre huse, der blander de to druer og også lige kaster noget Pinot Meunier ind i kampen. Han frigiver også sine vintage-udgaver senere end de fleste andre gør ud fra, at han nægter at slippe noget løs, som han ikke føler er drikkeklart.


På trods af at mængderne er relativt små er vi så heldige at kunne tilbyde dig hele Jean Laurents line-up. Blanc de Noirs NV, Demi-Sec og vintage plus Blanc de Blancs NV og vintage. Udover at finde dem her, kan du også støde på dem på flere af Københavns mest populære restauranter, hvor de er et hit blandt både vintjenere og gæster. Og det forstår vi godt. 


Jean Laurents indstilling til tingene skaber en kvalitet, som især Parker og Wine Spectator har fået øjnene op for. Her får du finesse, karakter og balance, som du ellers hurtigt kommer til at betale meget mere for – især hvis der skal stå Champagne på etiketten. For sandheden er jo lidt at der også bliver produceret ganske fin mousserende vin udenfor Champagnes grænser. Men Champagne er bare Champagne. Men de 5.000 producenter i Champagne skal godt nok spænde hjelmen og stå tidligt op for at følge med. Det har Jean Laurent alle dage gjort. Og derfor oplever han en yderst velfortjent succes.

Sjældent har vi smagt demi-sec Champagne, hvor den lette sødme har været mere velafbalanceret. Og som alle andre af Jean Laurents Champagner er det her big time value for money.


Jean Laurent laver den på 100% Pinot Noir og lader den lagre med gærresterne i 20 måneder for at sikre at noterne kommer helt til udtryk og moussen bliver ekstra fin. Så der bliver kælet lidt mere for tingene her, end hvad man ofte oplever med demi-sec.


Gør som flere københavnske restauranter og brug den som blændende velkomstvin. Den kan bare noget i forhold til meget andet, når den skal brillere alene. Men tøv heller ikke med at sætte den på bordet til mad, hvor dens frugtige karakter snildt kan matche skalddyr, sushi eller krydret mad.


Jean Laurents familie har i flere århundreder dyrket druer i den lille landsby Celle-Sur-Ource, der ligger i den sydlige del af Epernay i Champagne. Selv er Jean Laurent den tredje generation, som selv producerer Champagne. Det gør han på bedste økologiske vis og på et niveau som ganske enkelt er uhørt til prisen. Strømmen til vingården får han via egne solfangere. Vanding sker ved genanvendelse af opsamlet regnvand. Nul hokus-pokus i markerne. Og tak for dét! 


Jean Laurent tilhører den gruppe af ærekære og detaljeorienterede producenter, som er med i hele processen. Ikke noget med at lege fashionabel Range Rover hygge-producent her. Han er nede i hver en detalje og styrer selv arbejdet på gårdens 39 hektarer, hvor de 30 er beplantet med Pinot Noir og 9 med Chardonnay. De ældste stokke har passeret de 60 somre og har rødderne solidt plantet i den ekstra kalkholdige jord omkring Celle-Sur-Ource.


Jean Laurent er på alle måder til de rene varer. Derfor er hans champagner enten ren Pinot Noir eller ren Chardonnay – i modsætning til mange andre huse, der blander de to druer og også lige kaster noget Pinot Meunier ind i kampen. Han frigiver også sine vintage-udgaver senere end de fleste andre gør ud fra, at han nægter at slippe noget løs, som han ikke føler er drikkeklart.


På trods af at mængderne er relativt små er vi så heldige at kunne tilbyde dig hele Jean Laurents line-up. Blanc de Noirs NV, Demi-Sec og vintage plus Blanc de Blancs NV og vintage. Udover at finde dem her, kan du også støde på dem på flere af Københavns mest populære restauranter, hvor de er et hit blandt både vintjenere og gæster. Og det forstår vi godt. 


Jean Laurents indstilling til tingene skaber en kvalitet, som især Parker og Wine Spectator har fået øjnene op for. Her får du finesse, karakter og balance, som du ellers hurtigt kommer til at betale meget mere for – især hvis der skal stå Champagne på etiketten. For sandheden er jo lidt at der også bliver produceret ganske fin mousserende vin udenfor Champagnes grænser. Men Champagne er bare Champagne. Men de 5.000 producenter i Champagne skal godt nok spænde hjelmen og stå tidligt op for at følge med. Det har Jean Laurent alle dage gjort. Og derfor oplever han en yderst velfortjent succes.

DKK  289,00
Fra DKK  269,00
Spar DKK  20,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  289,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  269,00

Ikke på Lager | Lev. 5-8 hverdage

Se Fragtpriser

Sjældent har vi smagt demi-sec Champagne, hvor den lette sødme har været mere velafbalanceret. Og som alle andre af Jean Laurents Champagner er det her big time value for money.


Jean Laurent laver den på 100% Pinot Noir og lader den lagre med gærresterne i 20 måneder for at sikre at noterne kommer helt til udtryk og moussen bliver ekstra fin. Så der bliver kælet lidt mere for tingene her, end hvad man ofte oplever med demi-sec.


Gør som flere københavnske restauranter og brug den som blændende velkomstvin. Den kan bare noget i forhold til meget andet, når den skal brillere alene. Men tøv heller ikke med at sætte den på bordet til mad, hvor dens frugtige karakter snildt kan matche skalddyr, sushi eller krydret mad.


Jean Laurents familie har i flere århundreder dyrket druer i den lille landsby Celle-Sur-Ource, der ligger i den sydlige del af Epernay i Champagne. Selv er Jean Laurent den tredje generation, som selv producerer Champagne. Det gør han på bedste økologiske vis og på et niveau som ganske enkelt er uhørt til prisen. Strømmen til vingården får han via egne solfangere. Vanding sker ved genanvendelse af opsamlet regnvand. Nul hokus-pokus i markerne. Og tak for dét! 


Jean Laurent tilhører den gruppe af ærekære og detaljeorienterede producenter, som er med i hele processen. Ikke noget med at lege fashionabel Range Rover hygge-producent her. Han er nede i hver en detalje og styrer selv arbejdet på gårdens 39 hektarer, hvor de 30 er beplantet med Pinot Noir og 9 med Chardonnay. De ældste stokke har passeret de 60 somre og har rødderne solidt plantet i den ekstra kalkholdige jord omkring Celle-Sur-Ource.


Jean Laurent er på alle måder til de rene varer. Derfor er hans champagner enten ren Pinot Noir eller ren Chardonnay – i modsætning til mange andre huse, der blander de to druer og også lige kaster noget Pinot Meunier ind i kampen. Han frigiver også sine vintage-udgaver senere end de fleste andre gør ud fra, at han nægter at slippe noget løs, som han ikke føler er drikkeklart.


På trods af at mængderne er relativt små er vi så heldige at kunne tilbyde dig hele Jean Laurents line-up. Blanc de Noirs NV, Demi-Sec og vintage plus Blanc de Blancs NV og vintage. Udover at finde dem her, kan du også støde på dem på flere af Københavns mest populære restauranter, hvor de er et hit blandt både vintjenere og gæster. Og det forstår vi godt. 


Jean Laurents indstilling til tingene skaber en kvalitet, som især Parker og Wine Spectator har fået øjnene op for. Her får du finesse, karakter og balance, som du ellers hurtigt kommer til at betale meget mere for – især hvis der skal stå Champagne på etiketten. For sandheden er jo lidt at der også bliver produceret ganske fin mousserende vin udenfor Champagnes grænser. Men Champagne er bare Champagne. Men de 5.000 producenter i Champagne skal godt nok spænde hjelmen og stå tidligt op for at følge med. Det har Jean Laurent alle dage gjort. Og derfor oplever han en yderst velfortjent succes.

Alkohol 12%
Type Champagne/Mousserende
Producent Jean Laurent
Land Frankrig
Område Champagne
Årgang NV
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Aperitif, Dessert, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ