byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Jim Beam Kentucky Straight Bourbon Whisky 40%

220 års erfaring går i en flaske Jim Beam Bourbon. Sammen med majs, rug, maltet byg, vand, tid, stolthed, og selvfølgelig ægte passion. Er det ikke godt at vide nogle ting aldrig går af mode. Tag en slurk og du kommer til at smage at den er elegant, glat og raffineret. Det er hvad 4 års aldring i nye forkullede egetræsfade gør ved en bourbon. Hver dråbe er umagen værd.  Jim Beams ”White Label” er et massivt bjerg i det stadigt ekspanderende bourbon-landskab. Efter sigende er det den mest solgte bourbon overhovedet. Og kvaliteten er, ligesom den har været i 200 år, imponerende høj. Whiskeyen er destilleret på 77% majs, 13% rug og 10% bygmalt og lagres efterfølgende minimum 4 år på nye, brændte egetræsfade.


Portfolioen hos Jim Beam Distillery er bred. Den strækker sig over ganske billige whiskeys beregnet til ”mixing”, bestseller-bourbons og ekstremt sjældne luksus-udgivelser. De to fabrikker ligger begge i Clermont i Kentucky – staten som må betragtes som bourbons arnested. Som udgangspunkt benytter Jim Beam sig af to forskellige mashbills, den ene med et lavt rugindhold (77% majs, 13% rug og 10% bygmalt) og den andet med et højt (63% majs, 27% rug og 10% bygmalt), men de laver også rye og whiskeys med mere eksperimenterende kornsammensætninger. Al deres bourbon lagres minimum 4 år på nye egetræsfade, hvilket er dobbelt så lang tid, som loven kræver.


Firmaet blev grundlagt af tyskere i slutningen 1700-tallet (”Beam” er en anglisering af Böhm), og i dag drives det af 7. generation, men siden 2014 har firmaet været japanskejet efter et omdiskuteret 14 milliarder dollars dyrt takeover af Suntory.

220 års erfaring går i en flaske Jim Beam Bourbon. Sammen med majs, rug, maltet byg, vand, tid, stolthed, og selvfølgelig ægte passion. Er det ikke godt at vide nogle ting aldrig går af mode. Tag en slurk og du kommer til at smage at den er elegant, glat og raffineret. Det er hvad 4 års aldring i nye forkullede egetræsfade gør ved en bourbon. Hver dråbe er umagen værd.  Jim Beams ”White Label” er et massivt bjerg i det stadigt ekspanderende bourbon-landskab. Efter sigende er det den mest solgte bourbon overhovedet. Og kvaliteten er, ligesom den har været i 200 år, imponerende høj. Whiskeyen er destilleret på 77% majs, 13% rug og 10% bygmalt og lagres efterfølgende minimum 4 år på nye, brændte egetræsfade.


Portfolioen hos Jim Beam Distillery er bred. Den strækker sig over ganske billige whiskeys beregnet til ”mixing”, bestseller-bourbons og ekstremt sjældne luksus-udgivelser. De to fabrikker ligger begge i Clermont i Kentucky – staten som må betragtes som bourbons arnested. Som udgangspunkt benytter Jim Beam sig af to forskellige mashbills, den ene med et lavt rugindhold (77% majs, 13% rug og 10% bygmalt) og den andet med et højt (63% majs, 27% rug og 10% bygmalt), men de laver også rye og whiskeys med mere eksperimenterende kornsammensætninger. Al deres bourbon lagres minimum 4 år på nye egetræsfade, hvilket er dobbelt så lang tid, som loven kræver.


Firmaet blev grundlagt af tyskere i slutningen 1700-tallet (”Beam” er en anglisering af Böhm), og i dag drives det af 7. generation, men siden 2014 har firmaet været japanskejet efter et omdiskuteret 14 milliarder dollars dyrt takeover af Suntory.

DKK  159,00
Fra DKK  149,00
Spar DKK  10,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  159,00
Pris pr. stk v/3 stk.  DKK  149,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

220 års erfaring går i en flaske Jim Beam Bourbon. Sammen med majs, rug, maltet byg, vand, tid, stolthed, og selvfølgelig ægte passion. Er det ikke godt at vide nogle ting aldrig går af mode. Tag en slurk og du kommer til at smage at den er elegant, glat og raffineret. Det er hvad 4 års aldring i nye forkullede egetræsfade gør ved en bourbon. Hver dråbe er umagen værd.  Jim Beams ”White Label” er et massivt bjerg i det stadigt ekspanderende bourbon-landskab. Efter sigende er det den mest solgte bourbon overhovedet. Og kvaliteten er, ligesom den har været i 200 år, imponerende høj. Whiskeyen er destilleret på 77% majs, 13% rug og 10% bygmalt og lagres efterfølgende minimum 4 år på nye, brændte egetræsfade.


Portfolioen hos Jim Beam Distillery er bred. Den strækker sig over ganske billige whiskeys beregnet til ”mixing”, bestseller-bourbons og ekstremt sjældne luksus-udgivelser. De to fabrikker ligger begge i Clermont i Kentucky – staten som må betragtes som bourbons arnested. Som udgangspunkt benytter Jim Beam sig af to forskellige mashbills, den ene med et lavt rugindhold (77% majs, 13% rug og 10% bygmalt) og den andet med et højt (63% majs, 27% rug og 10% bygmalt), men de laver også rye og whiskeys med mere eksperimenterende kornsammensætninger. Al deres bourbon lagres minimum 4 år på nye egetræsfade, hvilket er dobbelt så lang tid, som loven kræver.


Firmaet blev grundlagt af tyskere i slutningen 1700-tallet (”Beam” er en anglisering af Böhm), og i dag drives det af 7. generation, men siden 2014 har firmaet været japanskejet efter et omdiskuteret 14 milliarder dollars dyrt takeover af Suntory.

Alkohol 40%
Type Whisky
Producent Jim Beam
Land USA
Område Kentucky
Størrelse 70 cl
Whiskytype Bourbon og Rye
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ