byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Josmeyer Pinot Blanc 2015, Domaine Josmeyer, Wintzenheim, Alsace

★★★★ - Nordjyske: "Det er en fortræffelig, helt ren og frisk vin med en lille fornemmelse af fedme, der gør vinen meget anvendelig både med og uden mad."


I Alsace er det udbredt praksis at blande de to druesorter Pinot Blanc og Pinot Auxerrois og blot skrive Pinot Blanc på etiketten. Denne vin består af 40% Pinot Blanc og 60% Pinot Auxerrois. Den er perfekt til stort set enhver medium kraftig fiskeret, lyst kød, charcuteri eller som "gennemgående" vin til frokosten. Fylden og det lave syreindhold gør den også idéel til et godt glas i utide eller som aperitif.


Vin fra certificerede biodynamisk dyrkede druer


Tom Stevenson, der er den ledende vinskribent, når det gælder vinene fra Alsace, anser Josmeyer for at være områdets bedste producent! Alle Domainets vine fremstilles af biodynamisk dyrkede druer. Josmeyer påbegyndte konverteringen af domainets 28 hektar vinmarker til biodynamisk drift i 1996, og det har givet vinene et fantastisk kvalitetsløft. I følge Josmeyer kan det ganske enkelt smages i druerne når de høstes, og dermed naturligvis også i den færdige vin.


Naturen gør arbejdet


Også i kælderen er alt så naturligt som muligt. Hos Josmeyer bryder man sig ikke om ordet "vinmager”. Det er naturen og ikke os, der laver vinen. Vi guider naturen lidt og det starter i vinmarkerne. Er druerne perfekte, er der ingen problemer i kælderen. Josmeyer forsømmer imidlertid ikke den tekniske side af sagen. Tværtimod. De for hvidvinsproduktion så vigtige presser er de mest avancerede i Alsace i dag. Mostkvaliteten er alfa og omega! Vinene både gæres og lagres i mere end 100 år gamle fade.


Den klassiske, tørre og madegnede Alsace stil


Chaptalisering, tilsætning af syre eller enzymer indgår ikke i Josmeyers metoder, ligesom huset heller ikke følger ”moden” med at lade restsødme og alkohol give vinene ”kunstig” volumen. Stilmæssigt er Josmeyers vine bygget op omkring den naturlige smagskoncentration og friskheden i druerne. Det giver utroligt holdbare, klassiske og generelt tørre Alsace vine, der kan udvikle sig på flaske. Søger du den klassiske, tørre Alsace stil er Josmeyer i dag en af de allerbedste.


Seriøs Pinot Blanc og Pinot Auxerrois


Jean Josmeyer, Céline og Isabelles nu afdøde far, var stor fan af Pinot Blanc og Pinot Auxerrois og plantede bl.a. i 1960'erne sidstnævnte på grand cru-marken, Hengst, på trods af, at den ikke er en ædel druesort og derfor ikke må fremstilles som en grand cru. Pinot Auxerrois tilfører vinen karakter, en cremet mundfylde og gemmepotentiale. Når det så tilmed er druer fra gamle vinstokke, giver den også friskhed. Pinot Blanc druerne er fra det fine Herrenweg område mellem Wintzenheim og Turckheim. Seriøsiteten kan smages, når man får Pinot Blanc fra Josmeyer i glasset, som i denne vin består af 40% Pinot Blanc og 60% Pinot Auxerrois. Her er al den lækre, imødekommende, ligefremme frugt og fylde, Pinot Blanc druen er kendt og værdsat for. Den er perfekt i en ung alder, men en Josmeyer Pinot Blanc holder nemt i op mod 5 år.

★★★★ - Nordjyske: "Det er en fortræffelig, helt ren og frisk vin med en lille fornemmelse af fedme, der gør vinen meget anvendelig både med og uden mad."


I Alsace er det udbredt praksis at blande de to druesorter Pinot Blanc og Pinot Auxerrois og blot skrive Pinot Blanc på etiketten. Denne vin består af 40% Pinot Blanc og 60% Pinot Auxerrois. Den er perfekt til stort set enhver medium kraftig fiskeret, lyst kød, charcuteri eller som "gennemgående" vin til frokosten. Fylden og det lave syreindhold gør den også idéel til et godt glas i utide eller som aperitif.


Vin fra certificerede biodynamisk dyrkede druer


Tom Stevenson, der er den ledende vinskribent, når det gælder vinene fra Alsace, anser Josmeyer for at være områdets bedste producent! Alle Domainets vine fremstilles af biodynamisk dyrkede druer. Josmeyer påbegyndte konverteringen af domainets 28 hektar vinmarker til biodynamisk drift i 1996, og det har givet vinene et fantastisk kvalitetsløft. I følge Josmeyer kan det ganske enkelt smages i druerne når de høstes, og dermed naturligvis også i den færdige vin.


Naturen gør arbejdet


Også i kælderen er alt så naturligt som muligt. Hos Josmeyer bryder man sig ikke om ordet "vinmager”. Det er naturen og ikke os, der laver vinen. Vi guider naturen lidt og det starter i vinmarkerne. Er druerne perfekte, er der ingen problemer i kælderen. Josmeyer forsømmer imidlertid ikke den tekniske side af sagen. Tværtimod. De for hvidvinsproduktion så vigtige presser er de mest avancerede i Alsace i dag. Mostkvaliteten er alfa og omega! Vinene både gæres og lagres i mere end 100 år gamle fade.


Den klassiske, tørre og madegnede Alsace stil


Chaptalisering, tilsætning af syre eller enzymer indgår ikke i Josmeyers metoder, ligesom huset heller ikke følger ”moden” med at lade restsødme og alkohol give vinene ”kunstig” volumen. Stilmæssigt er Josmeyers vine bygget op omkring den naturlige smagskoncentration og friskheden i druerne. Det giver utroligt holdbare, klassiske og generelt tørre Alsace vine, der kan udvikle sig på flaske. Søger du den klassiske, tørre Alsace stil er Josmeyer i dag en af de allerbedste.


Seriøs Pinot Blanc og Pinot Auxerrois


Jean Josmeyer, Céline og Isabelles nu afdøde far, var stor fan af Pinot Blanc og Pinot Auxerrois og plantede bl.a. i 1960'erne sidstnævnte på grand cru-marken, Hengst, på trods af, at den ikke er en ædel druesort og derfor ikke må fremstilles som en grand cru. Pinot Auxerrois tilfører vinen karakter, en cremet mundfylde og gemmepotentiale. Når det så tilmed er druer fra gamle vinstokke, giver den også friskhed. Pinot Blanc druerne er fra det fine Herrenweg område mellem Wintzenheim og Turckheim. Seriøsiteten kan smages, når man får Pinot Blanc fra Josmeyer i glasset, som i denne vin består af 40% Pinot Blanc og 60% Pinot Auxerrois. Her er al den lækre, imødekommende, ligefremme frugt og fylde, Pinot Blanc druen er kendt og værdsat for. Den er perfekt i en ung alder, men en Josmeyer Pinot Blanc holder nemt i op mod 5 år.

DKK  115,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

★★★★ - Nordjyske: "Det er en fortræffelig, helt ren og frisk vin med en lille fornemmelse af fedme, der gør vinen meget anvendelig både med og uden mad."


I Alsace er det udbredt praksis at blande de to druesorter Pinot Blanc og Pinot Auxerrois og blot skrive Pinot Blanc på etiketten. Denne vin består af 40% Pinot Blanc og 60% Pinot Auxerrois. Den er perfekt til stort set enhver medium kraftig fiskeret, lyst kød, charcuteri eller som "gennemgående" vin til frokosten. Fylden og det lave syreindhold gør den også idéel til et godt glas i utide eller som aperitif.


Vin fra certificerede biodynamisk dyrkede druer


Tom Stevenson, der er den ledende vinskribent, når det gælder vinene fra Alsace, anser Josmeyer for at være områdets bedste producent! Alle Domainets vine fremstilles af biodynamisk dyrkede druer. Josmeyer påbegyndte konverteringen af domainets 28 hektar vinmarker til biodynamisk drift i 1996, og det har givet vinene et fantastisk kvalitetsløft. I følge Josmeyer kan det ganske enkelt smages i druerne når de høstes, og dermed naturligvis også i den færdige vin.


Naturen gør arbejdet


Også i kælderen er alt så naturligt som muligt. Hos Josmeyer bryder man sig ikke om ordet "vinmager”. Det er naturen og ikke os, der laver vinen. Vi guider naturen lidt og det starter i vinmarkerne. Er druerne perfekte, er der ingen problemer i kælderen. Josmeyer forsømmer imidlertid ikke den tekniske side af sagen. Tværtimod. De for hvidvinsproduktion så vigtige presser er de mest avancerede i Alsace i dag. Mostkvaliteten er alfa og omega! Vinene både gæres og lagres i mere end 100 år gamle fade.


Den klassiske, tørre og madegnede Alsace stil


Chaptalisering, tilsætning af syre eller enzymer indgår ikke i Josmeyers metoder, ligesom huset heller ikke følger ”moden” med at lade restsødme og alkohol give vinene ”kunstig” volumen. Stilmæssigt er Josmeyers vine bygget op omkring den naturlige smagskoncentration og friskheden i druerne. Det giver utroligt holdbare, klassiske og generelt tørre Alsace vine, der kan udvikle sig på flaske. Søger du den klassiske, tørre Alsace stil er Josmeyer i dag en af de allerbedste.


Seriøs Pinot Blanc og Pinot Auxerrois


Jean Josmeyer, Céline og Isabelles nu afdøde far, var stor fan af Pinot Blanc og Pinot Auxerrois og plantede bl.a. i 1960'erne sidstnævnte på grand cru-marken, Hengst, på trods af, at den ikke er en ædel druesort og derfor ikke må fremstilles som en grand cru. Pinot Auxerrois tilfører vinen karakter, en cremet mundfylde og gemmepotentiale. Når det så tilmed er druer fra gamle vinstokke, giver den også friskhed. Pinot Blanc druerne er fra det fine Herrenweg område mellem Wintzenheim og Turckheim. Seriøsiteten kan smages, når man får Pinot Blanc fra Josmeyer i glasset, som i denne vin består af 40% Pinot Blanc og 60% Pinot Auxerrois. Her er al den lækre, imødekommende, ligefremme frugt og fylde, Pinot Blanc druen er kendt og værdsat for. Den er perfekt i en ung alder, men en Josmeyer Pinot Blanc holder nemt i op mod 5 år.

Alkohol 12%
Type Hvidvin
Producent Domaine Josmeyer
Land Frankrig
Område Alsace
Årgang 2015
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Blanc
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ