Pris
1 stk
5 stk
4 stk

Kaffebønner

Her finder du vores udvalg af kaffebønner fra mange forskellige og spændende producenter. Vi har hele kaffebønner og tilbyder gerne at male dem for dig som du ønsker inden vi sender dem afsted. I vores udvalg af kaffebønner finder du også vores egne varianter Uhrskov Kaffe, som vi er meget stolte af. Vores kaffebønne sortiment byder på en række spændende smage så der er et sortiment for selv de mest kræsne ganer. Kaffens smag er foruden bønnernes grundlæggende karakteristika også afhængig af hvorledes kaffen fremstilles. Der er stor forskel på smagen af kaffe, der er brygget i en stempelkande og eksempelvis kaffen fra en espressomaskine. Det hele er et spørgsmål om smag og behag. MEN hvis du gerne vil eksperimentere med dine kaffe præferencer, så er vores udvalg af hele kaffebønner bestemt et godt sted at starte. Her bliver du aldrig skuffet.

Husets Gammeldaws Blanding 500g Hele Bønner
Varenummer: husets-gammeldaws
Uhrskov Kaffe, Th. Poulsen Java/Columbia 500g
Varenummer: uhrskov-kaffe
Uhrskov Kaffe, Th. Poulsen Java/Mocca 500g
Varenummer: uhrskov-kaffe
Uhrskov Kaffe, O. Madsen 500g
Varenummer: uhrskov-kaffe
Uhrskov Kaffe, Kjær Hansen 500g
Varenummer: uhrskov-kaffe
Uhrskov Kaffe, Chr. Larsen Kaffe 500g
Varenummer: uhrskov-kaffe
Mountain Etiopisk Sidamo 1000g Coffee Beans
Varenummer: mountain-etiopisk-sidamo
Mountain Kenya AA 1000g Coffee Beans
Varenummer: mountain-kenya-aa
ENZO Espresso Original Smooth Flavour 1000g
Varenummer: enzo-espresso-original
Chokolade Kaffe, Hele bønner fra Honduras 1000g
Varenummer: chokolade-kaffe
Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig