byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

King Valley Graciano Special Release 2015, Brown Brothers

Druen Graciano har sine rødder i Rioja i Spanien, hvor den normalt indgår i en blanding med Tempranillo og Grenache. Det er sjældent, man får mulighed for at smage den som enkeltdrue i en vin i Spanien, men nogle producenter i f.eks. Navarra er ved at genopdage druens store potentiale. Hos Brown Brothers har man dyrket druen længe, men da man i 1996 udsendte en vin på ren Graciano, var man nærmest den eneste producent af denne drue på hele kontinentet. Parcellen med Graciano er ret lille og ligger tæt på vingården i Milawa i King Valley, med en undergrund af rødt sand, som altid giver vinene en særlig karakter. Produktionen har altid været begrænset, og vinen er normalt blevet solgt som ”Cellar Door Release” til de kunder, som besøger vingården. I forbindelse med husets fejring af 125 års jubilæum, har man dog frigivet et mindre parti til eksport, hvor det lykkedes os at få nogle flasker til Danmark.


Efter en klassisk gæring på ståltanke er vinen modnet i 12 måneder på 2-4 år gamle franske træfade, før den aftappes uden filtrering for at bevare vinens sarte frugtkarakter og kompleksitet.


Vinen har en flot, rubinrød farve og en meget markant næse med nuancer af brombær, svesker, men også krydrede toner af tobak og sort peber. I smagen er vinen klassisk med god rundhed og velour samt toner af mørk chokolade, lakrids og igen sort peber. I smagen fornemmer man virkeligt Milawas særlig ”terroir-karakter”, med en næsten eksotisk stil.


Vinen vil være en perfekt ledsager til krydret mad såsom indisk eller mexicansk inspirerede retter med gris, lam eller okse.

Druen Graciano har sine rødder i Rioja i Spanien, hvor den normalt indgår i en blanding med Tempranillo og Grenache. Det er sjældent, man får mulighed for at smage den som enkeltdrue i en vin i Spanien, men nogle producenter i f.eks. Navarra er ved at genopdage druens store potentiale. Hos Brown Brothers har man dyrket druen længe, men da man i 1996 udsendte en vin på ren Graciano, var man nærmest den eneste producent af denne drue på hele kontinentet. Parcellen med Graciano er ret lille og ligger tæt på vingården i Milawa i King Valley, med en undergrund af rødt sand, som altid giver vinene en særlig karakter. Produktionen har altid været begrænset, og vinen er normalt blevet solgt som ”Cellar Door Release” til de kunder, som besøger vingården. I forbindelse med husets fejring af 125 års jubilæum, har man dog frigivet et mindre parti til eksport, hvor det lykkedes os at få nogle flasker til Danmark.


Efter en klassisk gæring på ståltanke er vinen modnet i 12 måneder på 2-4 år gamle franske træfade, før den aftappes uden filtrering for at bevare vinens sarte frugtkarakter og kompleksitet.


Vinen har en flot, rubinrød farve og en meget markant næse med nuancer af brombær, svesker, men også krydrede toner af tobak og sort peber. I smagen er vinen klassisk med god rundhed og velour samt toner af mørk chokolade, lakrids og igen sort peber. I smagen fornemmer man virkeligt Milawas særlig ”terroir-karakter”, med en næsten eksotisk stil.


Vinen vil være en perfekt ledsager til krydret mad såsom indisk eller mexicansk inspirerede retter med gris, lam eller okse.

DKK  129,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Druen Graciano har sine rødder i Rioja i Spanien, hvor den normalt indgår i en blanding med Tempranillo og Grenache. Det er sjældent, man får mulighed for at smage den som enkeltdrue i en vin i Spanien, men nogle producenter i f.eks. Navarra er ved at genopdage druens store potentiale. Hos Brown Brothers har man dyrket druen længe, men da man i 1996 udsendte en vin på ren Graciano, var man nærmest den eneste producent af denne drue på hele kontinentet. Parcellen med Graciano er ret lille og ligger tæt på vingården i Milawa i King Valley, med en undergrund af rødt sand, som altid giver vinene en særlig karakter. Produktionen har altid været begrænset, og vinen er normalt blevet solgt som ”Cellar Door Release” til de kunder, som besøger vingården. I forbindelse med husets fejring af 125 års jubilæum, har man dog frigivet et mindre parti til eksport, hvor det lykkedes os at få nogle flasker til Danmark.


Efter en klassisk gæring på ståltanke er vinen modnet i 12 måneder på 2-4 år gamle franske træfade, før den aftappes uden filtrering for at bevare vinens sarte frugtkarakter og kompleksitet.


Vinen har en flot, rubinrød farve og en meget markant næse med nuancer af brombær, svesker, men også krydrede toner af tobak og sort peber. I smagen er vinen klassisk med god rundhed og velour samt toner af mørk chokolade, lakrids og igen sort peber. I smagen fornemmer man virkeligt Milawas særlig ”terroir-karakter”, med en næsten eksotisk stil.


Vinen vil være en perfekt ledsager til krydret mad såsom indisk eller mexicansk inspirerede retter med gris, lam eller okse.

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Brown Brothers
Land Australien
Område Victoria
Underområde King Valley
Årgang 2015
Størrelse 75 cl
Druetype Graciano
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ