La Minga 2018 Cabernet Sauvignon, Central Valley Chile

Med La Minga Cabernet får du en herlig duft af solmoden Cabernet drue og en fyldig, balanceret og intens smag med en fin koncentration. Nyd den mellem et og tre år fra høst, og prøv den til retter med kalv, fjerkræ, svine mørbrad eller gode pasta retter.
Store glas får det bedste frem i La Minga Cabernet, og især hvis serveringstemperaturen ikke overskrider 18 graders Celcius.


Chile – Vinnyderens Paradis Chile er et paradis for alle der holder af god vin. I Chiles vinområder, omkring hovedstaden Santiago, er der nogle af de bedste betingelser for vindyrkning i hele verden. Det solrige og tørre klima, jordbunden, og de kølende vinde fra havet sikrer hvert år perfekt modne, balancerede og struttende sunde druer. Med andre ord optimale betingelser. Og Chilenerne udnytter potentialet til både at give os nogle af de bedste vinkøb i verden og også til vine i verdensklasse!
La Minga – søster vineri til Carmen Vineyards La Minga fremstilles af et søstervineri til tophuset Carmen Vineyards. La Minga er fremstillet 100% på Cabernet Sauvignon druer alle høstet i Central Valley området. Central Valley omfatter Chilenske topdistrikter som f.eks. Maipo Valley, Rapel Valley og Aconcagua.Ved ankomsten til kældrene blev de solmodne druer afstilket og kølet let for at muliggøre en 48 timers udblødning før gæringen, der sikrer ekstra aroma og farve til vinen. Selve gæringen fandt sted ved 25 graders Celcius i tanke af rustfrit stål.


Efter endt gæring sugede den unge vin yderligere kraft på drueskindet, således at den totale “maceration” androg 25 dage. Herefter blev tankene drænet og druerne blev presset skånsomt i topmoderne pneumatiske presser.
Klassisk blød Chile Cabernet La Minga viser en god del af alle de kvaliteter, der i dag har sikret Chile en tredieplads når det gælder markeds andel i Danmark. Med La Minga Cabernet får du en herlig duft af solmoden Cabernet drue og en fyldig, balanceret og intens smag med en fin koncentration. Nyd den mellem et og tre år fra høst, og prøv den til retter med kalv, fjerkræ, svine mørbrad eller gode pasta retter.


Store glas får det bedste frem i La Minga Cabernet, og især hvis serveringstemperaturen ikke overskrider 18 graders Celcius.

  • La Minga 2018 Cabernet Sauvignon, Central Valley Chile-01

Med La Minga Cabernet får du en herlig duft af solmoden Cabernet drue og en fyldig, balanceret og intens smag med en fin koncentration. Nyd den mellem et og tre år fra høst, og prøv den til retter med kalv, fjerkræ, svine mørbrad eller gode pasta retter.
Store glas får det bedste frem i La Minga Cabernet, og især hvis serveringstemperaturen ikke overskrider 18 graders Celcius.


Chile – Vinnyderens Paradis Chile er et paradis for alle der holder af god vin. I Chiles vinområder, omkring hovedstaden Santiago, er der nogle af de bedste betingelser for vindyrkning i hele verden. Det solrige og tørre klima, jordbunden, og de kølende vinde fra havet sikrer hvert år perfekt modne, balancerede og struttende sunde druer. Med andre ord optimale betingelser. Og Chilenerne udnytter potentialet til både at give os nogle af de bedste vinkøb i verden og også til vine i verdensklasse!
La Minga – søster vineri til Carmen Vineyards La Minga fremstilles af et søstervineri til tophuset Carmen Vineyards. La Minga er fremstillet 100% på Cabernet Sauvignon druer alle høstet i Central Valley området. Central Valley omfatter Chilenske topdistrikter som f.eks. Maipo Valley, Rapel Valley og Aconcagua.Ved ankomsten til kældrene blev de solmodne druer afstilket og kølet let for at muliggøre en 48 timers udblødning før gæringen, der sikrer ekstra aroma og farve til vinen. Selve gæringen fandt sted ved 25 graders Celcius i tanke af rustfrit stål.


Efter endt gæring sugede den unge vin yderligere kraft på drueskindet, således at den totale “maceration” androg 25 dage. Herefter blev tankene drænet og druerne blev presset skånsomt i topmoderne pneumatiske presser.
Klassisk blød Chile Cabernet La Minga viser en god del af alle de kvaliteter, der i dag har sikret Chile en tredieplads når det gælder markeds andel i Danmark. Med La Minga Cabernet får du en herlig duft af solmoden Cabernet drue og en fyldig, balanceret og intens smag med en fin koncentration. Nyd den mellem et og tre år fra høst, og prøv den til retter med kalv, fjerkræ, svine mørbrad eller gode pasta retter.


Store glas får det bedste frem i La Minga Cabernet, og især hvis serveringstemperaturen ikke overskrider 18 graders Celcius.

DKK  60,00
Fra DKK  55,00
Spar DKK  5,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  60,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  55,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Med La Minga Cabernet får du en herlig duft af solmoden Cabernet drue og en fyldig, balanceret og intens smag med en fin koncentration. Nyd den mellem et og tre år fra høst, og prøv den til retter med kalv, fjerkræ, svine mørbrad eller gode pasta retter.
Store glas får det bedste frem i La Minga Cabernet, og især hvis serveringstemperaturen ikke overskrider 18 graders Celcius.


Chile – Vinnyderens Paradis Chile er et paradis for alle der holder af god vin. I Chiles vinområder, omkring hovedstaden Santiago, er der nogle af de bedste betingelser for vindyrkning i hele verden. Det solrige og tørre klima, jordbunden, og de kølende vinde fra havet sikrer hvert år perfekt modne, balancerede og struttende sunde druer. Med andre ord optimale betingelser. Og Chilenerne udnytter potentialet til både at give os nogle af de bedste vinkøb i verden og også til vine i verdensklasse!
La Minga – søster vineri til Carmen Vineyards La Minga fremstilles af et søstervineri til tophuset Carmen Vineyards. La Minga er fremstillet 100% på Cabernet Sauvignon druer alle høstet i Central Valley området. Central Valley omfatter Chilenske topdistrikter som f.eks. Maipo Valley, Rapel Valley og Aconcagua.Ved ankomsten til kældrene blev de solmodne druer afstilket og kølet let for at muliggøre en 48 timers udblødning før gæringen, der sikrer ekstra aroma og farve til vinen. Selve gæringen fandt sted ved 25 graders Celcius i tanke af rustfrit stål.


Efter endt gæring sugede den unge vin yderligere kraft på drueskindet, således at den totale “maceration” androg 25 dage. Herefter blev tankene drænet og druerne blev presset skånsomt i topmoderne pneumatiske presser.
Klassisk blød Chile Cabernet La Minga viser en god del af alle de kvaliteter, der i dag har sikret Chile en tredieplads når det gælder markeds andel i Danmark. Med La Minga Cabernet får du en herlig duft af solmoden Cabernet drue og en fyldig, balanceret og intens smag med en fin koncentration. Nyd den mellem et og tre år fra høst, og prøv den til retter med kalv, fjerkræ, svine mørbrad eller gode pasta retter.


Store glas får det bedste frem i La Minga Cabernet, og især hvis serveringstemperaturen ikke overskrider 18 graders Celcius.

Alkohol 12%
Type Rødvin
Producent La Minga
Land Chile
Område Central Valley
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ