Magnum Champagne
Pris
4 stk
1 stk
1 stk
Passer Til
2 stk
2 stk
2 stk
Druetype
3 stk
2 stk
3 stk

Magnum Champagne

Magnum champagne er flasker som rummer 1.5 liter champagne som dermed er dobbelt så store som de normale flasker champagne der rummer 75 cl. I mange kredse er der enighed om, at magnum flaskerne giver champagnen en bedre smag, fordi de store flasker er bedre til at give vinen den rette lagring. Derfor er magnum flasker og især magnum champagne blevet meget populære i de senere år. Her på shoppen finder du et spændende udvalg af magnum champagne fra en række fremtrædende producenter. Så hvis du er på jagt efter nogle gode, store flasker til en festlig aften så er vores udvalg af magnum champagne bestemt et nærmere bekendskab værd.

Varenummer: moet-og-chandon-nectar-magnum
Varenummer: pol-roger-champagne-brut
Varenummer: 46000104400
Varenummer: moet-chandon-imperia-magnum
Varenummer: moet-og-chandon-rose-mg
Varenummer: krug-magnum-nv
Varenummer: dom-perignon-2005-magnum
Varenummer: dom-perignon-2006-magnum
Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig