byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

MAGNUM Johanneshof Reinisch 2017 Pinot Noir, Thermenregion, Østrig (OWC)

Pinot Noir druerne til denne vin kommer primært fra vinmarkerne omkring landsbyen Tattendorf, hvor den meget mineralske jord (småsten, kalk, sand, ler) er perfekt til røde druer, ikke mindst Pinot Noir og St. Laurent. En lille del af druerne hentes fra yngre vinstokke i Gumpoldskirchen nær Anninger-bjerget, hvor man mellem Guntramsdorf og Mödling dyrker forskellige kloner af fransk, tysk og østrigsk Pinot Noir.


Efter afstilkning og en skånsom knusning udsættes druerne for en kort, kølig skindmaceration for at optimere farve-, aroma- og smagsekstrakten. Derefter flyttes vinen til træfade, hvor gæringen foregår, og hvor vinen modner i ca. 9-10 måneder på en kombination af store træfade (1.000-3.000 l.) og brugte barriques (225 l.).


Pinot Noir har en flot, mørk, rubinrød farve. I duften finder man elegante toner af hindbær, røde kirsebær (kirsebærsten), men også vildere nuancer af skovjordbær og tyttebær. Smagen er frugtrig og umiddelbar i starten, men udvikler sig i glasset mod mere sprødhed og dybde, kombineret med milde krydderier og en mere afrundet tannin til sidst. Serveres til svinekød, kalv, fuglevildt, pastaretter, risotto.

Tilbud

Pinot Noir druerne til denne vin kommer primært fra vinmarkerne omkring landsbyen Tattendorf, hvor den meget mineralske jord (småsten, kalk, sand, ler) er perfekt til røde druer, ikke mindst Pinot Noir og St. Laurent. En lille del af druerne hentes fra yngre vinstokke i Gumpoldskirchen nær Anninger-bjerget, hvor man mellem Guntramsdorf og Mödling dyrker forskellige kloner af fransk, tysk og østrigsk Pinot Noir.


Efter afstilkning og en skånsom knusning udsættes druerne for en kort, kølig skindmaceration for at optimere farve-, aroma- og smagsekstrakten. Derefter flyttes vinen til træfade, hvor gæringen foregår, og hvor vinen modner i ca. 9-10 måneder på en kombination af store træfade (1.000-3.000 l.) og brugte barriques (225 l.).


Pinot Noir har en flot, mørk, rubinrød farve. I duften finder man elegante toner af hindbær, røde kirsebær (kirsebærsten), men også vildere nuancer af skovjordbær og tyttebær. Smagen er frugtrig og umiddelbar i starten, men udvikler sig i glasset mod mere sprødhed og dybde, kombineret med milde krydderier og en mere afrundet tannin til sidst. Serveres til svinekød, kalv, fuglevildt, pastaretter, risotto.

Normalpris: DKK  399,00
Specialpris DKK  349,00
Spar DKK  50,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Pinot Noir druerne til denne vin kommer primært fra vinmarkerne omkring landsbyen Tattendorf, hvor den meget mineralske jord (småsten, kalk, sand, ler) er perfekt til røde druer, ikke mindst Pinot Noir og St. Laurent. En lille del af druerne hentes fra yngre vinstokke i Gumpoldskirchen nær Anninger-bjerget, hvor man mellem Guntramsdorf og Mödling dyrker forskellige kloner af fransk, tysk og østrigsk Pinot Noir.


Efter afstilkning og en skånsom knusning udsættes druerne for en kort, kølig skindmaceration for at optimere farve-, aroma- og smagsekstrakten. Derefter flyttes vinen til træfade, hvor gæringen foregår, og hvor vinen modner i ca. 9-10 måneder på en kombination af store træfade (1.000-3.000 l.) og brugte barriques (225 l.).


Pinot Noir har en flot, mørk, rubinrød farve. I duften finder man elegante toner af hindbær, røde kirsebær (kirsebærsten), men også vildere nuancer af skovjordbær og tyttebær. Smagen er frugtrig og umiddelbar i starten, men udvikler sig i glasset mod mere sprødhed og dybde, kombineret med milde krydderier og en mere afrundet tannin til sidst. Serveres til svinekød, kalv, fuglevildt, pastaretter, risotto.

Alkohol 12,5%
Type Rødvin
Land Østrig
Årgang 2017
Størrelse 150 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Fjerkræ, Oksekød, Pastaretter
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ