byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Malacuera Roble 2016 Ribera Del Duero

Vinen har lagret på egetræsfade i 4 måneder. Den har en intens rød farve med blåviolette toner. Næsen byder på kirsebær, blomster og krydrede noter fra fadlagringen. Smagen er rund og fløjlsagtig og slutter af med en fin længde. Tempranillo stortrives i barske Ribera del Duero Ribera del Duero ligger på det spanske højlandsplateau, La Meseta, som er kendetegnet ved et barskt og knastørt fastlandsklima. Sommerdagene er bagende hede og nætterne ganske kølige (fordi man er oppe i højderne), og nedbør hører til sjældenhederne. Jordbunden er mager og tvinger vinstokkene til at søge langt ned i undergrunden efter næringsstoffer. Sådanne vækstbetingelser stiller skrappe krav til den dyrkede druesort, og de krav opfylder Tempranilloen, der er en af verdens mest hårdføre druesorter. Druens signaturduft af intens rød bærfrugt kan nemt detekteres i stort set alle spanske topvine, og det er som om, den yder bedre og bedre resultater, desto mere barske og golde omgivelser, den dyrkes i.


Vinbanditter fra Bodegas Malacuera Bodegas Malacuera ligger i Castrillo de Duero tæt på Valladolid i den vestlige del af Ribera del Duero. Bodegaen blev grundlagt af tre gode venner, Carlos, Cesar og David, som i 25 år fremstillede vin udelukkende til eget forbrug i underjordiske vinkældre fra det 17. århundrede. I 2013 allierede de sig med vinmager Álgel Luis Margüello og lancerede D.O. Ribera del Duero til det brede publikum. Syndig og seriøs Tempranillo Vingården producerer sine vine med udvalgte druer fra gamle vinstokke med en gennemsnitsalder på 50 år. Vennernes filosofi er at turde være anderledes og en smule frække, men med respekt for traditionerne. Bodega Malacuera fremstiller moderne Tempranillo med et twist og masser af storytelling på etiketten ud fra devisen: ”Vores vine er frække og slyngelagtige. Den helt rigtige måde at synde på!”. Festlige vinproducenter kan sagtens lave seriøse vine. Vinen er djævelsk god! Malacuera Roble Vinen har lagret på egetræsfade i 4 måneder. Den har en intens farve af kirsebær med blåviolette toner. Næsen byder på kirsebær, blomster og krydrede noter fra fadlagringen. Smagen er rund og fløjlsagtig og slutter af med en fin længde.

Vinen har lagret på egetræsfade i 4 måneder. Den har en intens rød farve med blåviolette toner. Næsen byder på kirsebær, blomster og krydrede noter fra fadlagringen. Smagen er rund og fløjlsagtig og slutter af med en fin længde. Tempranillo stortrives i barske Ribera del Duero Ribera del Duero ligger på det spanske højlandsplateau, La Meseta, som er kendetegnet ved et barskt og knastørt fastlandsklima. Sommerdagene er bagende hede og nætterne ganske kølige (fordi man er oppe i højderne), og nedbør hører til sjældenhederne. Jordbunden er mager og tvinger vinstokkene til at søge langt ned i undergrunden efter næringsstoffer. Sådanne vækstbetingelser stiller skrappe krav til den dyrkede druesort, og de krav opfylder Tempranilloen, der er en af verdens mest hårdføre druesorter. Druens signaturduft af intens rød bærfrugt kan nemt detekteres i stort set alle spanske topvine, og det er som om, den yder bedre og bedre resultater, desto mere barske og golde omgivelser, den dyrkes i.


Vinbanditter fra Bodegas Malacuera Bodegas Malacuera ligger i Castrillo de Duero tæt på Valladolid i den vestlige del af Ribera del Duero. Bodegaen blev grundlagt af tre gode venner, Carlos, Cesar og David, som i 25 år fremstillede vin udelukkende til eget forbrug i underjordiske vinkældre fra det 17. århundrede. I 2013 allierede de sig med vinmager Álgel Luis Margüello og lancerede D.O. Ribera del Duero til det brede publikum. Syndig og seriøs Tempranillo Vingården producerer sine vine med udvalgte druer fra gamle vinstokke med en gennemsnitsalder på 50 år. Vennernes filosofi er at turde være anderledes og en smule frække, men med respekt for traditionerne. Bodega Malacuera fremstiller moderne Tempranillo med et twist og masser af storytelling på etiketten ud fra devisen: ”Vores vine er frække og slyngelagtige. Den helt rigtige måde at synde på!”. Festlige vinproducenter kan sagtens lave seriøse vine. Vinen er djævelsk god! Malacuera Roble Vinen har lagret på egetræsfade i 4 måneder. Den har en intens farve af kirsebær med blåviolette toner. Næsen byder på kirsebær, blomster og krydrede noter fra fadlagringen. Smagen er rund og fløjlsagtig og slutter af med en fin længde.

DKK  119,00
Fra DKK  79,00
Spar DKK  40,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  119,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  79,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Vinen har lagret på egetræsfade i 4 måneder. Den har en intens rød farve med blåviolette toner. Næsen byder på kirsebær, blomster og krydrede noter fra fadlagringen. Smagen er rund og fløjlsagtig og slutter af med en fin længde. Tempranillo stortrives i barske Ribera del Duero Ribera del Duero ligger på det spanske højlandsplateau, La Meseta, som er kendetegnet ved et barskt og knastørt fastlandsklima. Sommerdagene er bagende hede og nætterne ganske kølige (fordi man er oppe i højderne), og nedbør hører til sjældenhederne. Jordbunden er mager og tvinger vinstokkene til at søge langt ned i undergrunden efter næringsstoffer. Sådanne vækstbetingelser stiller skrappe krav til den dyrkede druesort, og de krav opfylder Tempranilloen, der er en af verdens mest hårdføre druesorter. Druens signaturduft af intens rød bærfrugt kan nemt detekteres i stort set alle spanske topvine, og det er som om, den yder bedre og bedre resultater, desto mere barske og golde omgivelser, den dyrkes i.


Vinbanditter fra Bodegas Malacuera Bodegas Malacuera ligger i Castrillo de Duero tæt på Valladolid i den vestlige del af Ribera del Duero. Bodegaen blev grundlagt af tre gode venner, Carlos, Cesar og David, som i 25 år fremstillede vin udelukkende til eget forbrug i underjordiske vinkældre fra det 17. århundrede. I 2013 allierede de sig med vinmager Álgel Luis Margüello og lancerede D.O. Ribera del Duero til det brede publikum. Syndig og seriøs Tempranillo Vingården producerer sine vine med udvalgte druer fra gamle vinstokke med en gennemsnitsalder på 50 år. Vennernes filosofi er at turde være anderledes og en smule frække, men med respekt for traditionerne. Bodega Malacuera fremstiller moderne Tempranillo med et twist og masser af storytelling på etiketten ud fra devisen: ”Vores vine er frække og slyngelagtige. Den helt rigtige måde at synde på!”. Festlige vinproducenter kan sagtens lave seriøse vine. Vinen er djævelsk god! Malacuera Roble Vinen har lagret på egetræsfade i 4 måneder. Den har en intens farve af kirsebær med blåviolette toner. Næsen byder på kirsebær, blomster og krydrede noter fra fadlagringen. Smagen er rund og fløjlsagtig og slutter af med en fin længde.

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Producent Malacuera
Land Spanien
Område Ribera Del Duero
Underområde Castilla y León
Årgang 2016
Størrelse 75 cl
Druetype Tempranillo
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Skaldyr, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ