byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Mercurey 2017 Domaine Du Meix-Foulot

91 point, Wine Enthusiast


15 point, Guide Bettane + Desseauve


Domaine du Meix Foulots Mercurey leverer fantastisk value for money. Den er en flot repræsentant for Mercurey med medium dyb farve og en svagt "spicy" duft med røde bær og et diskret strejf af peber. Smagen er fyldig, intens og lang. Vininfikationen er klassisk, Agnes Dewe de Launey foretrækker en lang maceration efter gæringen, frem for en kold maceration før gæringen, idet hun føler, at terroir udtrykket på denne måde bedre kommer til sin ret. Den unge vin lagres dels på fad for øget kompleksitet og dels på tank for at bevare frugten bedst muligt. 


Historisk Domaine i Mercurey Domaine du Meix Foulot befinder sig på nedre skråninger af bakkerne, der huser ruinerne af Château de Montaigu, der var en af de sidste bastioner for fortidens hertuger af Bourgogne. Domaine du Meix Foulot har været familieejet i mere end to hundrede år. Det var den nuværende ejer, Agnes Dewé de Launays oldefar, der skabte Mercurey appellationen i 1923. Domaine du Meix Foulots omdømme blev for alvor cementeret Agnes far, Paul de Launay , der skabte domainets stil og omdømme i 1956. 20 hektar og perfektioneret fra A-Z Fra en beskeden størrelse , er Domaine du Meix Foulot vokset til de nuværende ca. 20 hektar. Domainet har altid stræbt efter kvalitet og ægthed. Paul de Launay var uden tvivl den første i Mercurey, der bevidst arbejde med at sænke høstudbytterne, for at opnå maksimal koncentration i vinene. I 1996 efter endt studieophold i USA , overtog Agnes Dewé de Launay driften af familie domainet. Under Agnes ledelse, er der bygget nye kældre til vinifikationen, og ejendommen er perfektioneret fra A-Z. Klassisk vinifikation og terroir drevne vine Markerne drives med stor respekt for naturen, efter den nær økologiske "lutte raisonné" metode. Druerne håndsorteres, og gæres på den naturlige gær, med op til 30 dages maceration på drueskindet for at sikre vine med farve, stof og intensitet og ikke mindst et stærkt terroir udtryk. De unge vine fadlagres helt eller delvist, afhængig af årgangen. Som noget usædvanligt foretrækker Domaine du Meix Foulot, at flaskelagre sine vine en kort årrække inden de frigives til salg. 2011 Mercurey Domaine du Meix Foulots Mercurey leverer fantastisk value for Money. Vininfikationen er klassisk, Agnes Dewe de Launey foretrækker en lang maceration efter gæringen, frem for en kold maceration før gæringen, idet hun føler, at terroir udtrykket på denne måde bedre kommer til sin ret. Den unge vin lagres dels på fad for øget kompleksitet, og dels på tank for at bevare frugten bedst muligt. Meix Foulots Mercurey er klassik med medium dyb farve. En svagt "spicy" duft med røde bær og et diskret strejf af peber, og en fyldig, intens og lang smag.

91 point, Wine Enthusiast


15 point, Guide Bettane + Desseauve


Domaine du Meix Foulots Mercurey leverer fantastisk value for money. Den er en flot repræsentant for Mercurey med medium dyb farve og en svagt "spicy" duft med røde bær og et diskret strejf af peber. Smagen er fyldig, intens og lang. Vininfikationen er klassisk, Agnes Dewe de Launey foretrækker en lang maceration efter gæringen, frem for en kold maceration før gæringen, idet hun føler, at terroir udtrykket på denne måde bedre kommer til sin ret. Den unge vin lagres dels på fad for øget kompleksitet og dels på tank for at bevare frugten bedst muligt. 


Historisk Domaine i Mercurey Domaine du Meix Foulot befinder sig på nedre skråninger af bakkerne, der huser ruinerne af Château de Montaigu, der var en af de sidste bastioner for fortidens hertuger af Bourgogne. Domaine du Meix Foulot har været familieejet i mere end to hundrede år. Det var den nuværende ejer, Agnes Dewé de Launays oldefar, der skabte Mercurey appellationen i 1923. Domaine du Meix Foulots omdømme blev for alvor cementeret Agnes far, Paul de Launay , der skabte domainets stil og omdømme i 1956. 20 hektar og perfektioneret fra A-Z Fra en beskeden størrelse , er Domaine du Meix Foulot vokset til de nuværende ca. 20 hektar. Domainet har altid stræbt efter kvalitet og ægthed. Paul de Launay var uden tvivl den første i Mercurey, der bevidst arbejde med at sænke høstudbytterne, for at opnå maksimal koncentration i vinene. I 1996 efter endt studieophold i USA , overtog Agnes Dewé de Launay driften af familie domainet. Under Agnes ledelse, er der bygget nye kældre til vinifikationen, og ejendommen er perfektioneret fra A-Z. Klassisk vinifikation og terroir drevne vine Markerne drives med stor respekt for naturen, efter den nær økologiske "lutte raisonné" metode. Druerne håndsorteres, og gæres på den naturlige gær, med op til 30 dages maceration på drueskindet for at sikre vine med farve, stof og intensitet og ikke mindst et stærkt terroir udtryk. De unge vine fadlagres helt eller delvist, afhængig af årgangen. Som noget usædvanligt foretrækker Domaine du Meix Foulot, at flaskelagre sine vine en kort årrække inden de frigives til salg. 2011 Mercurey Domaine du Meix Foulots Mercurey leverer fantastisk value for Money. Vininfikationen er klassisk, Agnes Dewe de Launey foretrækker en lang maceration efter gæringen, frem for en kold maceration før gæringen, idet hun føler, at terroir udtrykket på denne måde bedre kommer til sin ret. Den unge vin lagres dels på fad for øget kompleksitet, og dels på tank for at bevare frugten bedst muligt. Meix Foulots Mercurey er klassik med medium dyb farve. En svagt "spicy" duft med røde bær og et diskret strejf af peber, og en fyldig, intens og lang smag.

DKK  249,00
Fra DKK  199,00
Spar DKK  50,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  249,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  199,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

91 point, Wine Enthusiast


15 point, Guide Bettane + Desseauve


Domaine du Meix Foulots Mercurey leverer fantastisk value for money. Den er en flot repræsentant for Mercurey med medium dyb farve og en svagt "spicy" duft med røde bær og et diskret strejf af peber. Smagen er fyldig, intens og lang. Vininfikationen er klassisk, Agnes Dewe de Launey foretrækker en lang maceration efter gæringen, frem for en kold maceration før gæringen, idet hun føler, at terroir udtrykket på denne måde bedre kommer til sin ret. Den unge vin lagres dels på fad for øget kompleksitet og dels på tank for at bevare frugten bedst muligt. 


Historisk Domaine i Mercurey Domaine du Meix Foulot befinder sig på nedre skråninger af bakkerne, der huser ruinerne af Château de Montaigu, der var en af de sidste bastioner for fortidens hertuger af Bourgogne. Domaine du Meix Foulot har været familieejet i mere end to hundrede år. Det var den nuværende ejer, Agnes Dewé de Launays oldefar, der skabte Mercurey appellationen i 1923. Domaine du Meix Foulots omdømme blev for alvor cementeret Agnes far, Paul de Launay , der skabte domainets stil og omdømme i 1956. 20 hektar og perfektioneret fra A-Z Fra en beskeden størrelse , er Domaine du Meix Foulot vokset til de nuværende ca. 20 hektar. Domainet har altid stræbt efter kvalitet og ægthed. Paul de Launay var uden tvivl den første i Mercurey, der bevidst arbejde med at sænke høstudbytterne, for at opnå maksimal koncentration i vinene. I 1996 efter endt studieophold i USA , overtog Agnes Dewé de Launay driften af familie domainet. Under Agnes ledelse, er der bygget nye kældre til vinifikationen, og ejendommen er perfektioneret fra A-Z. Klassisk vinifikation og terroir drevne vine Markerne drives med stor respekt for naturen, efter den nær økologiske "lutte raisonné" metode. Druerne håndsorteres, og gæres på den naturlige gær, med op til 30 dages maceration på drueskindet for at sikre vine med farve, stof og intensitet og ikke mindst et stærkt terroir udtryk. De unge vine fadlagres helt eller delvist, afhængig af årgangen. Som noget usædvanligt foretrækker Domaine du Meix Foulot, at flaskelagre sine vine en kort årrække inden de frigives til salg. 2011 Mercurey Domaine du Meix Foulots Mercurey leverer fantastisk value for Money. Vininfikationen er klassisk, Agnes Dewe de Launey foretrækker en lang maceration efter gæringen, frem for en kold maceration før gæringen, idet hun føler, at terroir udtrykket på denne måde bedre kommer til sin ret. Den unge vin lagres dels på fad for øget kompleksitet, og dels på tank for at bevare frugten bedst muligt. Meix Foulots Mercurey er klassik med medium dyb farve. En svagt "spicy" duft med røde bær og et diskret strejf af peber, og en fyldig, intens og lang smag.

Alkohol 13%
Type Rødvin
Producent Domaine Du Meix-Foulot
Land Frankrig
Område Bourgogne
Underområde Mercurey
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ