Pris
4 stk
2 stk

Nordisk

Det nordiske køkken har i de seneste år fået stor opmærksomhed i ind- og udland. De gode råvarer kombineret med fremragende kokkekunst på landets bedste restauranter har givet det nordiske køkken og nordisk mad generelt, en plads blandt de finere køkkener som det italienske og franske køkken. Her på shoppen har vi samlet et udvalg af nordiske specialiteter, som bestemt er et nærmere bekendtskab værd. Specialiteterne er en rigtig god ide, hvis du vil give en hyggelig aften med venner og familie lidt ekstra kærlighed.

Nordisk Rapsolie - Timian & grønne enebær
Varenummer: nordisk-rapsolie-vildtim
Nordisk Pickles - Rodfrugter, Salturt  275ml
Varenummer: nordisk-pickles-275ml
Nordisk Sennep - Peberrod og Timian
Varenummer: nordisk-sennep-peberrod
Nordisk Jul, Julesennep med appelsin
Varenummer: nordisk-jul-julesennep
Nordisk Sennep - Enebær og hele Sennepskorn
Varenummer: nordisk-sennep-enebær
Nordisk Sennep - Havtorn og Sødskærm
Varenummer: nordisk-sennep-havtorn
Nordisk Jul, Kirsebær & brombærsauce
Varenummer: nordisk-jul-kirsebaer
Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig