Uhrskov Vines historie

FAMILIEFORRETNING GENNEM 4 GENERATIONER

Hos Uhrskov Vinhandel har vi siden vores oprindelse som købmandsbutik tilbage i 1895 været en familiedrevet forretning, og som i dag videreføres på 4. generation af brødrene Anders & Kristian Uhrskov . Igennem alle generationer har butikken haft sin adresse på Bredgade i hjertet af Herning, og siden skiftet fra købmandshandel til  Vinhandel tilbage i 1958, har Uhrskov Vinhandel etableret sig som en god og stærk leverandør til kvalitetsbevidste forbrugere og erhvervskunder.
SAMME FUNDAMENT

Igennem alle årene har vi hos Uhrskov Vinhandel holdt stædigt fast i det fundament og grundlag vi er skabt på. Uhrskov Vinhandel er grundlagt på visioner, vilje og drevet af faglig glæde og lyst.  Derfor er det også god Service, Nærvær til kunden og  faglig viden i en uhøjtidelig og fleksibel stil, der har dannet grundlaget for Uhrskov Vinhandel.  God kvalitet og gode producenter er blandt de væsentligste forudsætninger  I vores udvælgelse af produkter. Vi vælger specifikt producenter, der er internationalt anerkendte for høj kvalitet til prisen, og sammenholdt med et knivskarpt øje for Pris kontra Kvalitet kan vi i dag tilbyde et stort udvalg af Vine, spiritus, øl, delikatesser og meget mere i prisniveauer der tiltaler enhver.Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig