byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Pierre Ferrand Triple Sec Dry Curacao 40%

Pierre Ferrand Dry Curacao er skabt i samarbejde med cocktailgeniet David Wondrich. Sammen har Wondrich og Alexandre Gabriel prøvesmagt adskillige appelsinlikører fra cocktailens gyldne alder og til sidst fandt de den rigtige 1800-tals-opskrift. Pierre Ferrand Dry Curacao er lavet på brandy, cognac og den bitre skal fra ægte Laraha-appelsiner, samt en infusion af krydderier, valnøddeskind og svesker.


Farve: Lys, funklende gylden


Duft: Orangeblomst og kandiseret appelsin med lette, ristede egetræsnoter.


Smagsnoter: En cremet smag af bittersød appelsin, hasselnød og marcipan.


Serveringsforslag: En uundværlig komponent i alle dine klassiske punches, slings og fizzes! Og så smager den forbandet godt over is…


Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.


Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.


Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

Pierre Ferrand Dry Curacao er skabt i samarbejde med cocktailgeniet David Wondrich. Sammen har Wondrich og Alexandre Gabriel prøvesmagt adskillige appelsinlikører fra cocktailens gyldne alder og til sidst fandt de den rigtige 1800-tals-opskrift. Pierre Ferrand Dry Curacao er lavet på brandy, cognac og den bitre skal fra ægte Laraha-appelsiner, samt en infusion af krydderier, valnøddeskind og svesker.


Farve: Lys, funklende gylden


Duft: Orangeblomst og kandiseret appelsin med lette, ristede egetræsnoter.


Smagsnoter: En cremet smag af bittersød appelsin, hasselnød og marcipan.


Serveringsforslag: En uundværlig komponent i alle dine klassiske punches, slings og fizzes! Og så smager den forbandet godt over is…


Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.


Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.


Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

DKK  249,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Pierre Ferrand Dry Curacao er skabt i samarbejde med cocktailgeniet David Wondrich. Sammen har Wondrich og Alexandre Gabriel prøvesmagt adskillige appelsinlikører fra cocktailens gyldne alder og til sidst fandt de den rigtige 1800-tals-opskrift. Pierre Ferrand Dry Curacao er lavet på brandy, cognac og den bitre skal fra ægte Laraha-appelsiner, samt en infusion af krydderier, valnøddeskind og svesker.


Farve: Lys, funklende gylden


Duft: Orangeblomst og kandiseret appelsin med lette, ristede egetræsnoter.


Smagsnoter: En cremet smag af bittersød appelsin, hasselnød og marcipan.


Serveringsforslag: En uundværlig komponent i alle dine klassiske punches, slings og fizzes! Og så smager den forbandet godt over is…


Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.


Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.


Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

Alkohol 40%
Type Likør
Producent Pierre Ferrand
Alder NV
Størrelse 70 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ