byder velkommen

husk at du skal vaere fyldt 18 år for at kobe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Passi Reali Øko 2018 Valle Reale Appassimento Bianco

Den hvide Passi Reali laves på Trebbiano d'Abruzzo (70%) og Chardonnay, som er dyrket i Abruzzo bjergene, midt i nationalparkerne Gran Sasso og Maiella, hvor Valle Reales vinmarker dyrkes økologisk. I 'appassimento'-teknikken tørrer man klaserne inden gæringen, dels ved at lade dem hænge ekstra længe på vinstokkene, dels på måtter eller kasser, umiddelbart efter plukningen.


Denne proces varer i ca. 20 dage, hvor man til sidst selekterer de bedste druer.Både grækerne og romerne brugte allerede teknikken, men i Abruzzo bjergene brugte man ofte i gamle dage 'appassimento' mere af nød end lyst, da man pga. det kølige klima havde svært ved at modne druerne optimalt. Tørringen af druerne (dengang udelukkende hængende på vinstokken) var en fin måde at 'tvangsmodne' druerne og øge sukkerkoncentrationen. I dag bruger man teknikken for at give vinen mere fylde, velour og kompleksitet. Appassimento hvidvine vil ofte have lidt mere restsukker end 'almindelige' vine. Efter gæringen modnes vinen i 4 måneder på sit 'lie' (bundfald) i ståltanke.Passi Reali Bianco er en meget lækker økologisk vin, med en god harmoni mellem frugtsødme, bid, friskhed og fylde. Appassimento-teknikken giver eksotiske toner af modne, tropiske frugter og oprindelsen i Abruzzo bjergene bringer en god mineralitet og struktur.En god ledsager til grønsagsretter, pastaretter, fisk, skaldyr eller fjerkræ i hvide saucer.

Tilbud

Den hvide Passi Reali laves på Trebbiano d'Abruzzo (70%) og Chardonnay, som er dyrket i Abruzzo bjergene, midt i nationalparkerne Gran Sasso og Maiella, hvor Valle Reales vinmarker dyrkes økologisk. I 'appassimento'-teknikken tørrer man klaserne inden gæringen, dels ved at lade dem hænge ekstra længe på vinstokkene, dels på måtter eller kasser, umiddelbart efter plukningen.


Denne proces varer i ca. 20 dage, hvor man til sidst selekterer de bedste druer.Både grækerne og romerne brugte allerede teknikken, men i Abruzzo bjergene brugte man ofte i gamle dage 'appassimento' mere af nød end lyst, da man pga. det kølige klima havde svært ved at modne druerne optimalt. Tørringen af druerne (dengang udelukkende hængende på vinstokken) var en fin måde at 'tvangsmodne' druerne og øge sukkerkoncentrationen. I dag bruger man teknikken for at give vinen mere fylde, velour og kompleksitet. Appassimento hvidvine vil ofte have lidt mere restsukker end 'almindelige' vine. Efter gæringen modnes vinen i 4 måneder på sit 'lie' (bundfald) i ståltanke.Passi Reali Bianco er en meget lækker økologisk vin, med en god harmoni mellem frugtsødme, bid, friskhed og fylde. Appassimento-teknikken giver eksotiske toner af modne, tropiske frugter og oprindelsen i Abruzzo bjergene bringer en god mineralitet og struktur.En god ledsager til grønsagsretter, pastaretter, fisk, skaldyr eller fjerkræ i hvide saucer.

Normalpris: DKK  149,00
Specialpris DKK  99,00
Spar DKK  50,00
PRISMATCH

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Den hvide Passi Reali laves på Trebbiano d'Abruzzo (70%) og Chardonnay, som er dyrket i Abruzzo bjergene, midt i nationalparkerne Gran Sasso og Maiella, hvor Valle Reales vinmarker dyrkes økologisk. I 'appassimento'-teknikken tørrer man klaserne inden gæringen, dels ved at lade dem hænge ekstra længe på vinstokkene, dels på måtter eller kasser, umiddelbart efter plukningen.


Denne proces varer i ca. 20 dage, hvor man til sidst selekterer de bedste druer.Både grækerne og romerne brugte allerede teknikken, men i Abruzzo bjergene brugte man ofte i gamle dage 'appassimento' mere af nød end lyst, da man pga. det kølige klima havde svært ved at modne druerne optimalt. Tørringen af druerne (dengang udelukkende hængende på vinstokken) var en fin måde at 'tvangsmodne' druerne og øge sukkerkoncentrationen. I dag bruger man teknikken for at give vinen mere fylde, velour og kompleksitet. Appassimento hvidvine vil ofte have lidt mere restsukker end 'almindelige' vine. Efter gæringen modnes vinen i 4 måneder på sit 'lie' (bundfald) i ståltanke.Passi Reali Bianco er en meget lækker økologisk vin, med en god harmoni mellem frugtsødme, bid, friskhed og fylde. Appassimento-teknikken giver eksotiske toner af modne, tropiske frugter og oprindelsen i Abruzzo bjergene bringer en god mineralitet og struktur.En god ledsager til grønsagsretter, pastaretter, fisk, skaldyr eller fjerkræ i hvide saucer.

Alkohol 15%
Type Hvidvin
Producent Valle Reale
Land Italien
Område Abruzzo
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Chardonnay, Trebbiano
Vin til mad Fisk, Pastaretter, Skaldyr
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ