byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Pernand-Vergelesses 2009 1. Cru Clos De La Croix de Pierre, Louis Jadot

Pernand-Vergelesses 2009 1.Cru Clos De La Croix de Pierre, Louis Jadot Louis Jadot – Bourgognes bedste hus! Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere. Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre- Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art”vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de ofte små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière.Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin. Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud! Pernand-Vergelesses, 1er Cru, "Clos de la Croix de Pierre" Jadot ejer hele dette Clos, der har en perfekt østlig eksponering med en fornem udsigt til Corton højen. Tilmed ligger Clos’et i en af Pernand’s top 1. Cru marker, ”en Caradeux”. En lang maceration på drueskindet har hevet alt det bedste frem i vinene. Pernand vinen fra Clos de la Croix de Pierre er dybrød i glasset, med en lækker solmoden Pinot duft og masser af fine nuancer. Smagen er intens og elegant. Smager godt nu – og sikkert de næste 10-15 år !!

Tilbud

Pernand-Vergelesses 2009 1.Cru Clos De La Croix de Pierre, Louis Jadot Louis Jadot – Bourgognes bedste hus! Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere. Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre- Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art”vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de ofte små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière.Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin. Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud! Pernand-Vergelesses, 1er Cru, "Clos de la Croix de Pierre" Jadot ejer hele dette Clos, der har en perfekt østlig eksponering med en fornem udsigt til Corton højen. Tilmed ligger Clos’et i en af Pernand’s top 1. Cru marker, ”en Caradeux”. En lang maceration på drueskindet har hevet alt det bedste frem i vinene. Pernand vinen fra Clos de la Croix de Pierre er dybrød i glasset, med en lækker solmoden Pinot duft og masser af fine nuancer. Smagen er intens og elegant. Smager godt nu – og sikkert de næste 10-15 år !!

Normalpris: DKK  289,00
Specialpris DKK  249,00
Spar DKK  40,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Pernand-Vergelesses 2009 1.Cru Clos De La Croix de Pierre, Louis Jadot Louis Jadot – Bourgognes bedste hus! Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere. Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre- Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art”vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de ofte små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière.Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin. Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud! Pernand-Vergelesses, 1er Cru, "Clos de la Croix de Pierre" Jadot ejer hele dette Clos, der har en perfekt østlig eksponering med en fornem udsigt til Corton højen. Tilmed ligger Clos’et i en af Pernand’s top 1. Cru marker, ”en Caradeux”. En lang maceration på drueskindet har hevet alt det bedste frem i vinene. Pernand vinen fra Clos de la Croix de Pierre er dybrød i glasset, med en lækker solmoden Pinot duft og masser af fine nuancer. Smagen er intens og elegant. Smager godt nu – og sikkert de næste 10-15 år !!

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Producent Louis Jadot
Område Bourgogne
Årgang 2008
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ