byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Calendas Tinto 2019 Bodegas Ochoa, Navarra ØKO

Økologisk enkeltmarksvin fra den økologiske mark; El Bosque i det nordspanske Navarra Distrikt. 


Tempranillo giver meget elegance og en meget god fylde til vinen, mens Garnacha giver friskhed og en flot frugtkarakter, som er med til at gøre vinen så charmerende. En umiddelbar vin i duft og smag med frugtrige nuancer af hindbær fra Tempranillo og kirsebær fra Garnacha. Her finder man ikke trækarakter, da vinen ikke bliver lagret på egetræ, men dybe og rene frugtnuancer. Calendas Tinto egner sig fint til de fleste tapas, salamier, røget skinke, lette kødretter og retter med ost.


Calendas Tinto 2019 er udelukkende lavet på Tempranillo, som er høstet på den økologisk dyrket vinmark El Bosque. Vinen gennemgår en forholdsvis kort gæring på ståltanke for at fange de umiddelbare, aromatiske og frugtrige toner i druerne, og kun tilføre vinen de mere delikate tanniner. Calendas Tinto hviler kort på ståltanke inden aftapningen.


Tempranillo giver meget elegance og en meget god fylde til vinen, men samtidigt også struktur og kompleksitet. En umiddelbar vin i duft og smag med frugtrige nuancer af hindbær og blommer. Her finder man ikke trækarakter, da vinen ikke bliver lagret på egetræ, men dybe og rene frugtnuancer.

Calendas Tinto egner sig fint til de fleste tapas, salamier, røget skinke, lette kødretter og retter med ost. En smule afkølet, ville den passe fint til grillet fisk med rødvinssaucer.


Adriana fik ideen til navnet CALENDAS for den serie som samler unge vine hos Ochoa, fra den gamle romerske kalender, hvor marts var starten for månens årskalender. Marts hos Ochoa er samtidig tidspunktet, hvor vinstokkene vågner igen efter vinteren og på denne måde udgør starten for en ny vinårgang. ”Den lille sætning på etiketten - Månen er altid der, selv om vi ikke ser den - minder os om, udtrykker fint den respekt vi bør have for naturen, når vi laver vin”, siger Adriana.Adriana fik ideen til navnet CALENDAS for den serie som samler unge vine hos Ochoa, fra den gamle romerske kalender, hvor marts var starten for månens årskalender. Marts hos Ochoa er samtidig tidspunktet, hvor vinstokkene vågner igen efter vinteren og på denne måde udgør starten for en ny vinårgang. ”Den lille sætning på etiketten - Månen er altid der, selv om vi ikke ser den - minder os om, udtrykker fint den respekt vi bør have for naturen, når vi laver vin”, siger Adriana.
Calendas Tinto er lavet på en blanding af to klassiske druer i området: Tempranillo (70%) og Garnacha, som er høstet i vinmarkerne El Bosque og Santa Cruz. Vinen gennemgår en forholdsvis kort gæring på ståltanke for at fange de umiddelbare, aromatiske og frugtrige toner i druerne, og kun tilføre vinen de mere delikate tanniner. Calendas Tinto hviler kort på ståltanke inden aftapningen.

Tilbud

Økologisk enkeltmarksvin fra den økologiske mark; El Bosque i det nordspanske Navarra Distrikt. 


Tempranillo giver meget elegance og en meget god fylde til vinen, mens Garnacha giver friskhed og en flot frugtkarakter, som er med til at gøre vinen så charmerende. En umiddelbar vin i duft og smag med frugtrige nuancer af hindbær fra Tempranillo og kirsebær fra Garnacha. Her finder man ikke trækarakter, da vinen ikke bliver lagret på egetræ, men dybe og rene frugtnuancer. Calendas Tinto egner sig fint til de fleste tapas, salamier, røget skinke, lette kødretter og retter med ost.


Calendas Tinto 2019 er udelukkende lavet på Tempranillo, som er høstet på den økologisk dyrket vinmark El Bosque. Vinen gennemgår en forholdsvis kort gæring på ståltanke for at fange de umiddelbare, aromatiske og frugtrige toner i druerne, og kun tilføre vinen de mere delikate tanniner. Calendas Tinto hviler kort på ståltanke inden aftapningen.


Tempranillo giver meget elegance og en meget god fylde til vinen, men samtidigt også struktur og kompleksitet. En umiddelbar vin i duft og smag med frugtrige nuancer af hindbær og blommer. Her finder man ikke trækarakter, da vinen ikke bliver lagret på egetræ, men dybe og rene frugtnuancer.

Calendas Tinto egner sig fint til de fleste tapas, salamier, røget skinke, lette kødretter og retter med ost. En smule afkølet, ville den passe fint til grillet fisk med rødvinssaucer.


Adriana fik ideen til navnet CALENDAS for den serie som samler unge vine hos Ochoa, fra den gamle romerske kalender, hvor marts var starten for månens årskalender. Marts hos Ochoa er samtidig tidspunktet, hvor vinstokkene vågner igen efter vinteren og på denne måde udgør starten for en ny vinårgang. ”Den lille sætning på etiketten - Månen er altid der, selv om vi ikke ser den - minder os om, udtrykker fint den respekt vi bør have for naturen, når vi laver vin”, siger Adriana.Adriana fik ideen til navnet CALENDAS for den serie som samler unge vine hos Ochoa, fra den gamle romerske kalender, hvor marts var starten for månens årskalender. Marts hos Ochoa er samtidig tidspunktet, hvor vinstokkene vågner igen efter vinteren og på denne måde udgør starten for en ny vinårgang. ”Den lille sætning på etiketten - Månen er altid der, selv om vi ikke ser den - minder os om, udtrykker fint den respekt vi bør have for naturen, når vi laver vin”, siger Adriana.
Calendas Tinto er lavet på en blanding af to klassiske druer i området: Tempranillo (70%) og Garnacha, som er høstet i vinmarkerne El Bosque og Santa Cruz. Vinen gennemgår en forholdsvis kort gæring på ståltanke for at fange de umiddelbare, aromatiske og frugtrige toner i druerne, og kun tilføre vinen de mere delikate tanniner. Calendas Tinto hviler kort på ståltanke inden aftapningen.

Normalpris: DKK  99,00
Specialpris DKK  75,00
Spar DKK  24,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Økologisk enkeltmarksvin fra den økologiske mark; El Bosque i det nordspanske Navarra Distrikt. 


Tempranillo giver meget elegance og en meget god fylde til vinen, mens Garnacha giver friskhed og en flot frugtkarakter, som er med til at gøre vinen så charmerende. En umiddelbar vin i duft og smag med frugtrige nuancer af hindbær fra Tempranillo og kirsebær fra Garnacha. Her finder man ikke trækarakter, da vinen ikke bliver lagret på egetræ, men dybe og rene frugtnuancer. Calendas Tinto egner sig fint til de fleste tapas, salamier, røget skinke, lette kødretter og retter med ost.


Calendas Tinto 2019 er udelukkende lavet på Tempranillo, som er høstet på den økologisk dyrket vinmark El Bosque. Vinen gennemgår en forholdsvis kort gæring på ståltanke for at fange de umiddelbare, aromatiske og frugtrige toner i druerne, og kun tilføre vinen de mere delikate tanniner. Calendas Tinto hviler kort på ståltanke inden aftapningen.


Tempranillo giver meget elegance og en meget god fylde til vinen, men samtidigt også struktur og kompleksitet. En umiddelbar vin i duft og smag med frugtrige nuancer af hindbær og blommer. Her finder man ikke trækarakter, da vinen ikke bliver lagret på egetræ, men dybe og rene frugtnuancer.

Calendas Tinto egner sig fint til de fleste tapas, salamier, røget skinke, lette kødretter og retter med ost. En smule afkølet, ville den passe fint til grillet fisk med rødvinssaucer.


Adriana fik ideen til navnet CALENDAS for den serie som samler unge vine hos Ochoa, fra den gamle romerske kalender, hvor marts var starten for månens årskalender. Marts hos Ochoa er samtidig tidspunktet, hvor vinstokkene vågner igen efter vinteren og på denne måde udgør starten for en ny vinårgang. ”Den lille sætning på etiketten - Månen er altid der, selv om vi ikke ser den - minder os om, udtrykker fint den respekt vi bør have for naturen, når vi laver vin”, siger Adriana.Adriana fik ideen til navnet CALENDAS for den serie som samler unge vine hos Ochoa, fra den gamle romerske kalender, hvor marts var starten for månens årskalender. Marts hos Ochoa er samtidig tidspunktet, hvor vinstokkene vågner igen efter vinteren og på denne måde udgør starten for en ny vinårgang. ”Den lille sætning på etiketten - Månen er altid der, selv om vi ikke ser den - minder os om, udtrykker fint den respekt vi bør have for naturen, når vi laver vin”, siger Adriana.
Calendas Tinto er lavet på en blanding af to klassiske druer i området: Tempranillo (70%) og Garnacha, som er høstet i vinmarkerne El Bosque og Santa Cruz. Vinen gennemgår en forholdsvis kort gæring på ståltanke for at fange de umiddelbare, aromatiske og frugtrige toner i druerne, og kun tilføre vinen de mere delikate tanniner. Calendas Tinto hviler kort på ståltanke inden aftapningen.

Alkohol 13%
Type Rødvin
Producent Bodegas Ochoa
Land Spanien
Område Navarra
Årgang 2019
Størrelse 75 cl
Druetype Grenache, Tempranillo
Vin til mad Fjerkræ, Julemad, Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ