byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Louis Roederer Carte Blanche 243 Demi-Sec, Champagne GIFTBOX

Blandt Louis Roederers Champagner er Carte Blanche den Champagne, som har fået størst dosage og er dermed den sødeste. Den laves på 60% Pinot Noir, 6% Pinot Meunier og 34% Chardonnay, og som Brut Premier er den lavet af minimum fire forskellige årgange, hvoraf de 3 kommer fra “Réserven” og er udvalgt blandt de ældste årgange.


Vinen gæres på flaske i 3 år, og “dosagen”, d.v.s. den sukkerlikør, der tilsættes, når gæringen på flaske er slut, udgør ca. 45 g. pr. liter mod 11-12 g. i Brut Premier.


Carte Blanche er helt klart mere markeret af de ældre reserve vine, end en Brut Champagne er det, men vinen har samtidig Roederers kompleksitet og struktur. Den egner sig bedst til søde desserter f.eks. efterretter lavet med honning eller marcipan.


Distriktet


Champagnedistriktet er nok Frankrigs (og verdens) mest berømte distrikt, i passende afstand til Flandren, England og...Paris, som altid har været gode aftagere af Champagne-vine. Historisk set knytter der sig mange myter omkring såvel opfindelsen af Champagne som dens fremstilling. Geografisk ligger området langt oppe i Nordfrankrig, ca. 150 km. nordøst for Paris og breder sig på departementerne Marne (4/5 af arealet) og Aube samt på få marker i Aisne, Seine-et-Marne og Haute-Marne. Kvaliteten varierer meget fra område til område og fra årgang til årgang, da undergrundens type - især bl.a. dens indhold af kalk - betyder en del, og det samme gør de ret svingende klimatiske forhold (regn, frost...). Håndværket er ligeledes afgørende.


Producenten


Grundlæggeren Louis Roederer satte de højeste standarder, og efterfølgende har hans arvinger, der stadig kontrollerer firmaet, aldrig tilsidesat hans idealer. Louis Roederer besluttede, at den eneste måde hvorpå han kunne sikre, at hans vine var af enestående kvalitet var ved at kontrollere enhver proces i fremstillingen af Champagne inklusiv at eje og drive vinmarkerne.


Når man disponerer over 214 ha. af Champagne områdets bedste vinmarker – oven i købet klassificeret som “Premier og Grand Cru” – og næsten kan være selvforsynende med druer fra år til år, er man uden tvivl i en privilegeret situation. Men privilegiet er ikke noget, man kommer let til. Den enestående kvalitet og elegance fra Louis Roederer Champagne er resultatet af to århundreders erfaringer med kun at lave de fineste vine. Værdsat af Champagne elskere verden over hvor den ensartede høje kvalitet står som et landemærke blandt Champagner.


I dag er det Jean-Claude Rouzaud, som selv er uddannet oenolog, der har ansvaret for og ejerskabet af Champagne Louis Roederer. Et bekendtskab med Jean-Claude Rouzaud overbeviser hurtigt en om, at de høje kvalitetsnormer, som grundlæggerne og deres efterfølgere satte for deres Champagnefirma, fortsat holdes i hævd den dag i dag.


Huset Louis Roederer dækker selv 80% af sit behov med druer fra egne marker, der er harmonisk fordelt i de 3 bedste regioner i Champagne: Montagne de Reims, Vallée de la Marne og Côte des Blancs. 97% af Louis Roederers vinmarker er klassificerede som Grand Cru eller Premier Cru. Samme fordeling findes i de opkøbte druer fra Bouzy og Ambonnay, og begge dele giver helt klart kvalitetsmuligheder.


Vinificeringen foregår i moderne rustfrie ståltank på 60-100 hl. Det giver den bedste hygiejne og en fuldstændig kontrol over alle processer. Et par etager under jorden findes Roederers meget kendte Vins de Réserve. Det er et lager af gamle vine, som ligger på flerårsbrugte egetræsfade á 60 hl. Remuage – drejning af flasken – foregår stadig med hånd, og hos Louis Roederer lagres flaskerne i min. 6 måneder efter “dégorgement”, d.v.s. påsætning af den endelige prop. En detalje som sikrer en endnu større kvalitet, fordi en Champagne, som lige er “degorgeret”, skal have tid til igen at falde til ro.

Blandt Louis Roederers Champagner er Carte Blanche den Champagne, som har fået størst dosage og er dermed den sødeste. Den laves på 60% Pinot Noir, 6% Pinot Meunier og 34% Chardonnay, og som Brut Premier er den lavet af minimum fire forskellige årgange, hvoraf de 3 kommer fra “Réserven” og er udvalgt blandt de ældste årgange.


Vinen gæres på flaske i 3 år, og “dosagen”, d.v.s. den sukkerlikør, der tilsættes, når gæringen på flaske er slut, udgør ca. 45 g. pr. liter mod 11-12 g. i Brut Premier.


Carte Blanche er helt klart mere markeret af de ældre reserve vine, end en Brut Champagne er det, men vinen har samtidig Roederers kompleksitet og struktur. Den egner sig bedst til søde desserter f.eks. efterretter lavet med honning eller marcipan.


Distriktet


Champagnedistriktet er nok Frankrigs (og verdens) mest berømte distrikt, i passende afstand til Flandren, England og...Paris, som altid har været gode aftagere af Champagne-vine. Historisk set knytter der sig mange myter omkring såvel opfindelsen af Champagne som dens fremstilling. Geografisk ligger området langt oppe i Nordfrankrig, ca. 150 km. nordøst for Paris og breder sig på departementerne Marne (4/5 af arealet) og Aube samt på få marker i Aisne, Seine-et-Marne og Haute-Marne. Kvaliteten varierer meget fra område til område og fra årgang til årgang, da undergrundens type - især bl.a. dens indhold af kalk - betyder en del, og det samme gør de ret svingende klimatiske forhold (regn, frost...). Håndværket er ligeledes afgørende.


Producenten


Grundlæggeren Louis Roederer satte de højeste standarder, og efterfølgende har hans arvinger, der stadig kontrollerer firmaet, aldrig tilsidesat hans idealer. Louis Roederer besluttede, at den eneste måde hvorpå han kunne sikre, at hans vine var af enestående kvalitet var ved at kontrollere enhver proces i fremstillingen af Champagne inklusiv at eje og drive vinmarkerne.


Når man disponerer over 214 ha. af Champagne områdets bedste vinmarker – oven i købet klassificeret som “Premier og Grand Cru” – og næsten kan være selvforsynende med druer fra år til år, er man uden tvivl i en privilegeret situation. Men privilegiet er ikke noget, man kommer let til. Den enestående kvalitet og elegance fra Louis Roederer Champagne er resultatet af to århundreders erfaringer med kun at lave de fineste vine. Værdsat af Champagne elskere verden over hvor den ensartede høje kvalitet står som et landemærke blandt Champagner.


I dag er det Jean-Claude Rouzaud, som selv er uddannet oenolog, der har ansvaret for og ejerskabet af Champagne Louis Roederer. Et bekendtskab med Jean-Claude Rouzaud overbeviser hurtigt en om, at de høje kvalitetsnormer, som grundlæggerne og deres efterfølgere satte for deres Champagnefirma, fortsat holdes i hævd den dag i dag.


Huset Louis Roederer dækker selv 80% af sit behov med druer fra egne marker, der er harmonisk fordelt i de 3 bedste regioner i Champagne: Montagne de Reims, Vallée de la Marne og Côte des Blancs. 97% af Louis Roederers vinmarker er klassificerede som Grand Cru eller Premier Cru. Samme fordeling findes i de opkøbte druer fra Bouzy og Ambonnay, og begge dele giver helt klart kvalitetsmuligheder.


Vinificeringen foregår i moderne rustfrie ståltank på 60-100 hl. Det giver den bedste hygiejne og en fuldstændig kontrol over alle processer. Et par etager under jorden findes Roederers meget kendte Vins de Réserve. Det er et lager af gamle vine, som ligger på flerårsbrugte egetræsfade á 60 hl. Remuage – drejning af flasken – foregår stadig med hånd, og hos Louis Roederer lagres flaskerne i min. 6 måneder efter “dégorgement”, d.v.s. påsætning af den endelige prop. En detalje som sikrer en endnu større kvalitet, fordi en Champagne, som lige er “degorgeret”, skal have tid til igen at falde til ro.

DKK  549,00
Fra DKK  449,00
Spar DKK  100,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  549,00
Pris pr. stk v/2 stk.  DKK  449,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Blandt Louis Roederers Champagner er Carte Blanche den Champagne, som har fået størst dosage og er dermed den sødeste. Den laves på 60% Pinot Noir, 6% Pinot Meunier og 34% Chardonnay, og som Brut Premier er den lavet af minimum fire forskellige årgange, hvoraf de 3 kommer fra “Réserven” og er udvalgt blandt de ældste årgange.


Vinen gæres på flaske i 3 år, og “dosagen”, d.v.s. den sukkerlikør, der tilsættes, når gæringen på flaske er slut, udgør ca. 45 g. pr. liter mod 11-12 g. i Brut Premier.


Carte Blanche er helt klart mere markeret af de ældre reserve vine, end en Brut Champagne er det, men vinen har samtidig Roederers kompleksitet og struktur. Den egner sig bedst til søde desserter f.eks. efterretter lavet med honning eller marcipan.


Distriktet


Champagnedistriktet er nok Frankrigs (og verdens) mest berømte distrikt, i passende afstand til Flandren, England og...Paris, som altid har været gode aftagere af Champagne-vine. Historisk set knytter der sig mange myter omkring såvel opfindelsen af Champagne som dens fremstilling. Geografisk ligger området langt oppe i Nordfrankrig, ca. 150 km. nordøst for Paris og breder sig på departementerne Marne (4/5 af arealet) og Aube samt på få marker i Aisne, Seine-et-Marne og Haute-Marne. Kvaliteten varierer meget fra område til område og fra årgang til årgang, da undergrundens type - især bl.a. dens indhold af kalk - betyder en del, og det samme gør de ret svingende klimatiske forhold (regn, frost...). Håndværket er ligeledes afgørende.


Producenten


Grundlæggeren Louis Roederer satte de højeste standarder, og efterfølgende har hans arvinger, der stadig kontrollerer firmaet, aldrig tilsidesat hans idealer. Louis Roederer besluttede, at den eneste måde hvorpå han kunne sikre, at hans vine var af enestående kvalitet var ved at kontrollere enhver proces i fremstillingen af Champagne inklusiv at eje og drive vinmarkerne.


Når man disponerer over 214 ha. af Champagne områdets bedste vinmarker – oven i købet klassificeret som “Premier og Grand Cru” – og næsten kan være selvforsynende med druer fra år til år, er man uden tvivl i en privilegeret situation. Men privilegiet er ikke noget, man kommer let til. Den enestående kvalitet og elegance fra Louis Roederer Champagne er resultatet af to århundreders erfaringer med kun at lave de fineste vine. Værdsat af Champagne elskere verden over hvor den ensartede høje kvalitet står som et landemærke blandt Champagner.


I dag er det Jean-Claude Rouzaud, som selv er uddannet oenolog, der har ansvaret for og ejerskabet af Champagne Louis Roederer. Et bekendtskab med Jean-Claude Rouzaud overbeviser hurtigt en om, at de høje kvalitetsnormer, som grundlæggerne og deres efterfølgere satte for deres Champagnefirma, fortsat holdes i hævd den dag i dag.


Huset Louis Roederer dækker selv 80% af sit behov med druer fra egne marker, der er harmonisk fordelt i de 3 bedste regioner i Champagne: Montagne de Reims, Vallée de la Marne og Côte des Blancs. 97% af Louis Roederers vinmarker er klassificerede som Grand Cru eller Premier Cru. Samme fordeling findes i de opkøbte druer fra Bouzy og Ambonnay, og begge dele giver helt klart kvalitetsmuligheder.


Vinificeringen foregår i moderne rustfrie ståltank på 60-100 hl. Det giver den bedste hygiejne og en fuldstændig kontrol over alle processer. Et par etager under jorden findes Roederers meget kendte Vins de Réserve. Det er et lager af gamle vine, som ligger på flerårsbrugte egetræsfade á 60 hl. Remuage – drejning af flasken – foregår stadig med hånd, og hos Louis Roederer lagres flaskerne i min. 6 måneder efter “dégorgement”, d.v.s. påsætning af den endelige prop. En detalje som sikrer en endnu større kvalitet, fordi en Champagne, som lige er “degorgeret”, skal have tid til igen at falde til ro.

Alkohol 12%
Type Champagne/Mousserende
Producent Louis Roederer
Land Frankrig
Område Champagne
Årgang NV
Størrelse 75 cl
Druetype Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Vin til mad Aperitif, Dessert
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ