byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

QS 2019 Quinta Sardonia, Castilla y Leon

Selvom Peter Sisseck i 2011 valgte at træde ud af ejerkredsen på Quinta Sardonia og overlod ansvaret for vinene til Jérôme Bougnaud og Christian Rei er der stadig et tydeligt fælles mindset omkring Quinta Sardonia og Dominio de Pingus, og i lighed med Peter Sisseck er Jérôme og Christian i de senere år begyndt at efterstræbe frugten og finessen i vinene frem for det voldsomme og imposante


Quinta Sardonia skaber nogle meget imponerende vine. Druerne er næsten lige dele Tempranillo, Cabernet Sauvignon og Merlot tilsat beherskede mængder af Syrah, Malbec og Petit Verdot som efter høsten og gæringen i rustfrit stål modner 18 måneder på nye franske fade.


Quinta Sardonia ligger lige uden for grænserne af DO Ribera del Duero, og er beliggende i 400 til 700-800 m over havet og er kun på 20 hektar jord hvoraf 17 ha er beplantet med druer. Skråningerne blev i 1999 og 2000 beplantet med Tinto Fino (Tempranillo), Merlot, Syrah, Petit Verdot, Malbec, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon Der dyrkes efter strenge biodynamiske principper. For at bevare den naturlige balance i jorden gødes der med egen kompost, Vinstokkene behandles med medicinske planter og såvel dyrkning som høst og aftapning foretages under hensyntagen til månens bevægelser Quinta Sardonia er beliggende ved Sardón de Duero 6 km vest for Quintanilla de Onésimo, hvor Peter Sisseck har sine Pingus-kældre, og blev etableret som en biodynamisk vingård i 2000.


Vingården blev tilplantet med Tempranillo (Tinto Fino) Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot, Malbec og Syrah, og Peter Sisseck har her haft lejlighed til at prøve kræfter med helt unge vinstokke og se, hvorledes de forskellige druesorter trives i dette terroir. Den første årgang Quinta Sardonia var 2002, hvor der produceredes 6.000 flasker på de blot 2 år gamle stokke, og den nye vin blev en øjeblikkelig succes, der med 2004-årgangen – på 4 år gamle vinstokke – opnåede 96 point hos Robert Parker, hvormed Quinta Sardonia indskrev sig, som den første og hidtil eneste vin, der har opnået en så høj rating på så unge vinstokke. En separat beliggende vingård tilhørende Quinta Sardonia og beplantet 100 % med Tempranillo har fra og med 2005-årgangen leveret druerne til vinen Q2 Sardonia, der desuden indeholder lidt Merlot fra en parcel på den skråning, der udgør hovedvingården.

Tilbud

Selvom Peter Sisseck i 2011 valgte at træde ud af ejerkredsen på Quinta Sardonia og overlod ansvaret for vinene til Jérôme Bougnaud og Christian Rei er der stadig et tydeligt fælles mindset omkring Quinta Sardonia og Dominio de Pingus, og i lighed med Peter Sisseck er Jérôme og Christian i de senere år begyndt at efterstræbe frugten og finessen i vinene frem for det voldsomme og imposante


Quinta Sardonia skaber nogle meget imponerende vine. Druerne er næsten lige dele Tempranillo, Cabernet Sauvignon og Merlot tilsat beherskede mængder af Syrah, Malbec og Petit Verdot som efter høsten og gæringen i rustfrit stål modner 18 måneder på nye franske fade.


Quinta Sardonia ligger lige uden for grænserne af DO Ribera del Duero, og er beliggende i 400 til 700-800 m over havet og er kun på 20 hektar jord hvoraf 17 ha er beplantet med druer. Skråningerne blev i 1999 og 2000 beplantet med Tinto Fino (Tempranillo), Merlot, Syrah, Petit Verdot, Malbec, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon Der dyrkes efter strenge biodynamiske principper. For at bevare den naturlige balance i jorden gødes der med egen kompost, Vinstokkene behandles med medicinske planter og såvel dyrkning som høst og aftapning foretages under hensyntagen til månens bevægelser Quinta Sardonia er beliggende ved Sardón de Duero 6 km vest for Quintanilla de Onésimo, hvor Peter Sisseck har sine Pingus-kældre, og blev etableret som en biodynamisk vingård i 2000.


Vingården blev tilplantet med Tempranillo (Tinto Fino) Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot, Malbec og Syrah, og Peter Sisseck har her haft lejlighed til at prøve kræfter med helt unge vinstokke og se, hvorledes de forskellige druesorter trives i dette terroir. Den første årgang Quinta Sardonia var 2002, hvor der produceredes 6.000 flasker på de blot 2 år gamle stokke, og den nye vin blev en øjeblikkelig succes, der med 2004-årgangen – på 4 år gamle vinstokke – opnåede 96 point hos Robert Parker, hvormed Quinta Sardonia indskrev sig, som den første og hidtil eneste vin, der har opnået en så høj rating på så unge vinstokke. En separat beliggende vingård tilhørende Quinta Sardonia og beplantet 100 % med Tempranillo har fra og med 2005-årgangen leveret druerne til vinen Q2 Sardonia, der desuden indeholder lidt Merlot fra en parcel på den skråning, der udgør hovedvingården.

Normalpris: DKK  395,00
Specialpris DKK  299,00
Spar DKK  96,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Selvom Peter Sisseck i 2011 valgte at træde ud af ejerkredsen på Quinta Sardonia og overlod ansvaret for vinene til Jérôme Bougnaud og Christian Rei er der stadig et tydeligt fælles mindset omkring Quinta Sardonia og Dominio de Pingus, og i lighed med Peter Sisseck er Jérôme og Christian i de senere år begyndt at efterstræbe frugten og finessen i vinene frem for det voldsomme og imposante


Quinta Sardonia skaber nogle meget imponerende vine. Druerne er næsten lige dele Tempranillo, Cabernet Sauvignon og Merlot tilsat beherskede mængder af Syrah, Malbec og Petit Verdot som efter høsten og gæringen i rustfrit stål modner 18 måneder på nye franske fade.


Quinta Sardonia ligger lige uden for grænserne af DO Ribera del Duero, og er beliggende i 400 til 700-800 m over havet og er kun på 20 hektar jord hvoraf 17 ha er beplantet med druer. Skråningerne blev i 1999 og 2000 beplantet med Tinto Fino (Tempranillo), Merlot, Syrah, Petit Verdot, Malbec, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon Der dyrkes efter strenge biodynamiske principper. For at bevare den naturlige balance i jorden gødes der med egen kompost, Vinstokkene behandles med medicinske planter og såvel dyrkning som høst og aftapning foretages under hensyntagen til månens bevægelser Quinta Sardonia er beliggende ved Sardón de Duero 6 km vest for Quintanilla de Onésimo, hvor Peter Sisseck har sine Pingus-kældre, og blev etableret som en biodynamisk vingård i 2000.


Vingården blev tilplantet med Tempranillo (Tinto Fino) Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot, Malbec og Syrah, og Peter Sisseck har her haft lejlighed til at prøve kræfter med helt unge vinstokke og se, hvorledes de forskellige druesorter trives i dette terroir. Den første årgang Quinta Sardonia var 2002, hvor der produceredes 6.000 flasker på de blot 2 år gamle stokke, og den nye vin blev en øjeblikkelig succes, der med 2004-årgangen – på 4 år gamle vinstokke – opnåede 96 point hos Robert Parker, hvormed Quinta Sardonia indskrev sig, som den første og hidtil eneste vin, der har opnået en så høj rating på så unge vinstokke. En separat beliggende vingård tilhørende Quinta Sardonia og beplantet 100 % med Tempranillo har fra og med 2005-årgangen leveret druerne til vinen Q2 Sardonia, der desuden indeholder lidt Merlot fra en parcel på den skråning, der udgør hovedvingården.

Alkohol 15%
Type Rødvin
Producent Quinta Sardonia
Land Spanien
Område Castilla y León
Underområde Sardon del Duero
Årgang 2019
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah/Shiraz, Tempranillo
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ