Les Terrasses 2016 Regis Boucabeille, Cotes Du Rousillon

★★★★★ & godt køb - Ekstra Bladet: ”Fra det sydlige Frankrig på syrah, mourvedre og grenache. Meget imødekommende krydret vin med brombær, lakrids, krydderier og vanilje. Saftig og vellavet vin med en krydret afslutning.”


91 Point - Decanter: “An equal blend of Grenache, Syrah and Mourvèdre from a 21ha organic domaine located just outside Pérpignan. It  is a delightfully juicy drop with crunchy berry and black cherry fruits and a touch of sweet spice. A refreshing, quaffable and juicy red."


Målet med Les Terrasses de Règis er at fremstille den mest uspolerede Roussillon-vin. Vinen er sammensat af 50% Grenache, 25% Syrah og 25% Mourvèdre, og har på intet tidspunkt været i kontakt med træ. Det stiller ekstra høje krav til druerne, da man ikke kan sminke smagen eller afrunde kanterne med egetræet. Duften byder på appetitvækkende solmoden, fed bærfrugt med nuancer af solbær, orangeskal og kandiserede violer. Smagen er saft- og kraftfuld, spækket til bristepunktet med smækker frugt. En flot og meget appetitvækkende vin. Nydes op til fem år fra høståret, gerne som ledsager til retter med oksekød eller lam.


Med Jean Boucabeilles egne ord skal man have "en hjerne som en gnaver", hvis man vil give sig i lag med at dyrke vin på domænets jorder. Markerne er nemlig så stejle og så stenede, at det kræver en absurd mængde hårdt arbejde at opdyrke jorden. Til gengæld byder de på nogle af de ypperste dyrkningsforhold i hele Roussillon; de stejle, sydøst-vendte terrasser er perfekt eksponerede til solen, samtidig med at den allerværste hede om eftermiddagen mildnes af briser fra Middelhavet. Desuden består jordbunden af mager, nedbrudt skifer – perfekt til dyrkning af kvalitetsvin.


Gamle vinstokke


Domaine Boucabeilles marker er overvejende beplantet med de blå druer Grenache, Syrah og Mourvèdre samt den grønne Maccabeu. Alle vinstokkene blev udplantet i 1970’erne, og de har således nået en alder, hvor deres rødder har boret sig så mange meter ned i undergrunden, at de for alvor kan levere topkvalitet. Dyrkningen foregår efter økologiske principper, og Jean Boucabeille blander sig mindst muligt under vinens tilblivelse. Desuden er enhver af brug af enzymer, kunstig gær og andre vederstyggeligheder helt bandlyste.


 

  • Les Terrasses 2016 Regis Boucabeille, Cotes Du Rousillon-01

★★★★★ & godt køb - Ekstra Bladet: ”Fra det sydlige Frankrig på syrah, mourvedre og grenache. Meget imødekommende krydret vin med brombær, lakrids, krydderier og vanilje. Saftig og vellavet vin med en krydret afslutning.”


91 Point - Decanter: “An equal blend of Grenache, Syrah and Mourvèdre from a 21ha organic domaine located just outside Pérpignan. It  is a delightfully juicy drop with crunchy berry and black cherry fruits and a touch of sweet spice. A refreshing, quaffable and juicy red."


Målet med Les Terrasses de Règis er at fremstille den mest uspolerede Roussillon-vin. Vinen er sammensat af 50% Grenache, 25% Syrah og 25% Mourvèdre, og har på intet tidspunkt været i kontakt med træ. Det stiller ekstra høje krav til druerne, da man ikke kan sminke smagen eller afrunde kanterne med egetræet. Duften byder på appetitvækkende solmoden, fed bærfrugt med nuancer af solbær, orangeskal og kandiserede violer. Smagen er saft- og kraftfuld, spækket til bristepunktet med smækker frugt. En flot og meget appetitvækkende vin. Nydes op til fem år fra høståret, gerne som ledsager til retter med oksekød eller lam.


Med Jean Boucabeilles egne ord skal man have "en hjerne som en gnaver", hvis man vil give sig i lag med at dyrke vin på domænets jorder. Markerne er nemlig så stejle og så stenede, at det kræver en absurd mængde hårdt arbejde at opdyrke jorden. Til gengæld byder de på nogle af de ypperste dyrkningsforhold i hele Roussillon; de stejle, sydøst-vendte terrasser er perfekt eksponerede til solen, samtidig med at den allerværste hede om eftermiddagen mildnes af briser fra Middelhavet. Desuden består jordbunden af mager, nedbrudt skifer – perfekt til dyrkning af kvalitetsvin.


Gamle vinstokke


Domaine Boucabeilles marker er overvejende beplantet med de blå druer Grenache, Syrah og Mourvèdre samt den grønne Maccabeu. Alle vinstokkene blev udplantet i 1970’erne, og de har således nået en alder, hvor deres rødder har boret sig så mange meter ned i undergrunden, at de for alvor kan levere topkvalitet. Dyrkningen foregår efter økologiske principper, og Jean Boucabeille blander sig mindst muligt under vinens tilblivelse. Desuden er enhver af brug af enzymer, kunstig gær og andre vederstyggeligheder helt bandlyste.


 

DKK  109,00
Fra DKK  99,00
Spar DKK  10,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  109,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  99,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

★★★★★ & godt køb - Ekstra Bladet: ”Fra det sydlige Frankrig på syrah, mourvedre og grenache. Meget imødekommende krydret vin med brombær, lakrids, krydderier og vanilje. Saftig og vellavet vin med en krydret afslutning.”


91 Point - Decanter: “An equal blend of Grenache, Syrah and Mourvèdre from a 21ha organic domaine located just outside Pérpignan. It  is a delightfully juicy drop with crunchy berry and black cherry fruits and a touch of sweet spice. A refreshing, quaffable and juicy red."


Målet med Les Terrasses de Règis er at fremstille den mest uspolerede Roussillon-vin. Vinen er sammensat af 50% Grenache, 25% Syrah og 25% Mourvèdre, og har på intet tidspunkt været i kontakt med træ. Det stiller ekstra høje krav til druerne, da man ikke kan sminke smagen eller afrunde kanterne med egetræet. Duften byder på appetitvækkende solmoden, fed bærfrugt med nuancer af solbær, orangeskal og kandiserede violer. Smagen er saft- og kraftfuld, spækket til bristepunktet med smækker frugt. En flot og meget appetitvækkende vin. Nydes op til fem år fra høståret, gerne som ledsager til retter med oksekød eller lam.


Med Jean Boucabeilles egne ord skal man have "en hjerne som en gnaver", hvis man vil give sig i lag med at dyrke vin på domænets jorder. Markerne er nemlig så stejle og så stenede, at det kræver en absurd mængde hårdt arbejde at opdyrke jorden. Til gengæld byder de på nogle af de ypperste dyrkningsforhold i hele Roussillon; de stejle, sydøst-vendte terrasser er perfekt eksponerede til solen, samtidig med at den allerværste hede om eftermiddagen mildnes af briser fra Middelhavet. Desuden består jordbunden af mager, nedbrudt skifer – perfekt til dyrkning af kvalitetsvin.


Gamle vinstokke


Domaine Boucabeilles marker er overvejende beplantet med de blå druer Grenache, Syrah og Mourvèdre samt den grønne Maccabeu. Alle vinstokkene blev udplantet i 1970’erne, og de har således nået en alder, hvor deres rødder har boret sig så mange meter ned i undergrunden, at de for alvor kan levere topkvalitet. Dyrkningen foregår efter økologiske principper, og Jean Boucabeille blander sig mindst muligt under vinens tilblivelse. Desuden er enhver af brug af enzymer, kunstig gær og andre vederstyggeligheder helt bandlyste.


 

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Producent Boucabeille
Land Frankrig
Område Languedoc-Roussillon
Årgang 2016
Størrelse 75 cl
Druetype Grenache, Mourvèdre, Syrah/Shiraz
Vin til mad Julemad, Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost, Svinekød, Tapas, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ