byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Rhum JM XO Tres Vieux Agricole Rhum, Martinique 45%

Et god aldret agricole rom fra Martiniques Rhum JM. Den har en dyb farve og stor aroma efter års modning i gamle Bourbon fade. Den har en generøs buket af ristede noter og citron, som komplimenterer de søde toner af mango og passionsfrugt. Oplevelsen er er forstærket af et strejf af peber, kanel og muskatnød.


Concours Mondial de Bruxelles 2012 : Guld Medalje


Rhum JM X.O Tres Vieux er en rhum agricole fra Martinique. Den er lavet på frisk sukkerrørssaft og har ligget minimum 6 år på egetræsfade, der før har været brugt til bourbonlagring. Til sidst er den tappet ved ganske fornuftige 45% alkohol. Resultatet er en helt klassisk agricole-rom, der kombinerer det bedste fra den tropiske fadlagring med friske noter af sukkerrør og det martinikanske terroir.


Farve: Rav.
Duft: Egetræsnoter (brunet smør og vanilje), tørret frugt og ingefær.
Smagsnoter: Fyldig og krydret i munden, med noter af ingefær, nødder og hints af vanilje.


Serveringsforslag: Bør nydes rent.


Den plantage, hvor Rhum JM produceres i dag, var oprindeligt blot et sukkerraffinaderi, men da Jean-Marie Martin købte ejendommen i 1845, skiftede han fokus fra sukker til rom. Jean-Marie havde hurtigt spottet, at de unikke forhold i markerne for foden af Mont Pelée skabte sukkerrør af en uovertruffen kvalitet, som ville gøre sig fortrinligt i rhum agricole. Og den dag i dag dyrker man stadig 100% af destilleriets sukkerrør på de stejle skråninger af den vældige vulkan. JM fremhæver 4 ting, der er afgørende for terroiret: den frodige, vulkanske jord, den tropiske fugtighed fra det lave skydække, ventilationen fra havbrisen der blæser ind på vulkanen og køler markerne ned samt den gode dræning i de stejle bjergsidemarker. For at bevare alle sukkerrørets aromaer presses de indenfor 1 time af høsttidspunktet!


Ved siden af destilleriet og markerne ligger kældrene, hvor en del af rommen lagres i længere perioder. Ved JM bruger man fortrinsvis bourbonfade af amerikansk egetræ, men nu og da ses også nye, ubrugte fade, armagnacfade, cognacfade og calvadosfade. Når fadene brændes hos JM, gøres det ved, at man antænder højstyrke rom i fadet – et imponerende syn!

Et god aldret agricole rom fra Martiniques Rhum JM. Den har en dyb farve og stor aroma efter års modning i gamle Bourbon fade. Den har en generøs buket af ristede noter og citron, som komplimenterer de søde toner af mango og passionsfrugt. Oplevelsen er er forstærket af et strejf af peber, kanel og muskatnød.


Concours Mondial de Bruxelles 2012 : Guld Medalje


Rhum JM X.O Tres Vieux er en rhum agricole fra Martinique. Den er lavet på frisk sukkerrørssaft og har ligget minimum 6 år på egetræsfade, der før har været brugt til bourbonlagring. Til sidst er den tappet ved ganske fornuftige 45% alkohol. Resultatet er en helt klassisk agricole-rom, der kombinerer det bedste fra den tropiske fadlagring med friske noter af sukkerrør og det martinikanske terroir.


Farve: Rav.
Duft: Egetræsnoter (brunet smør og vanilje), tørret frugt og ingefær.
Smagsnoter: Fyldig og krydret i munden, med noter af ingefær, nødder og hints af vanilje.


Serveringsforslag: Bør nydes rent.


Den plantage, hvor Rhum JM produceres i dag, var oprindeligt blot et sukkerraffinaderi, men da Jean-Marie Martin købte ejendommen i 1845, skiftede han fokus fra sukker til rom. Jean-Marie havde hurtigt spottet, at de unikke forhold i markerne for foden af Mont Pelée skabte sukkerrør af en uovertruffen kvalitet, som ville gøre sig fortrinligt i rhum agricole. Og den dag i dag dyrker man stadig 100% af destilleriets sukkerrør på de stejle skråninger af den vældige vulkan. JM fremhæver 4 ting, der er afgørende for terroiret: den frodige, vulkanske jord, den tropiske fugtighed fra det lave skydække, ventilationen fra havbrisen der blæser ind på vulkanen og køler markerne ned samt den gode dræning i de stejle bjergsidemarker. For at bevare alle sukkerrørets aromaer presses de indenfor 1 time af høsttidspunktet!


Ved siden af destilleriet og markerne ligger kældrene, hvor en del af rommen lagres i længere perioder. Ved JM bruger man fortrinsvis bourbonfade af amerikansk egetræ, men nu og da ses også nye, ubrugte fade, armagnacfade, cognacfade og calvadosfade. Når fadene brændes hos JM, gøres det ved, at man antænder højstyrke rom i fadet – et imponerende syn!

DKK  499,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Et god aldret agricole rom fra Martiniques Rhum JM. Den har en dyb farve og stor aroma efter års modning i gamle Bourbon fade. Den har en generøs buket af ristede noter og citron, som komplimenterer de søde toner af mango og passionsfrugt. Oplevelsen er er forstærket af et strejf af peber, kanel og muskatnød.


Concours Mondial de Bruxelles 2012 : Guld Medalje


Rhum JM X.O Tres Vieux er en rhum agricole fra Martinique. Den er lavet på frisk sukkerrørssaft og har ligget minimum 6 år på egetræsfade, der før har været brugt til bourbonlagring. Til sidst er den tappet ved ganske fornuftige 45% alkohol. Resultatet er en helt klassisk agricole-rom, der kombinerer det bedste fra den tropiske fadlagring med friske noter af sukkerrør og det martinikanske terroir.


Farve: Rav.
Duft: Egetræsnoter (brunet smør og vanilje), tørret frugt og ingefær.
Smagsnoter: Fyldig og krydret i munden, med noter af ingefær, nødder og hints af vanilje.


Serveringsforslag: Bør nydes rent.


Den plantage, hvor Rhum JM produceres i dag, var oprindeligt blot et sukkerraffinaderi, men da Jean-Marie Martin købte ejendommen i 1845, skiftede han fokus fra sukker til rom. Jean-Marie havde hurtigt spottet, at de unikke forhold i markerne for foden af Mont Pelée skabte sukkerrør af en uovertruffen kvalitet, som ville gøre sig fortrinligt i rhum agricole. Og den dag i dag dyrker man stadig 100% af destilleriets sukkerrør på de stejle skråninger af den vældige vulkan. JM fremhæver 4 ting, der er afgørende for terroiret: den frodige, vulkanske jord, den tropiske fugtighed fra det lave skydække, ventilationen fra havbrisen der blæser ind på vulkanen og køler markerne ned samt den gode dræning i de stejle bjergsidemarker. For at bevare alle sukkerrørets aromaer presses de indenfor 1 time af høsttidspunktet!


Ved siden af destilleriet og markerne ligger kældrene, hvor en del af rommen lagres i længere perioder. Ved JM bruger man fortrinsvis bourbonfade af amerikansk egetræ, men nu og da ses også nye, ubrugte fade, armagnacfade, cognacfade og calvadosfade. Når fadene brændes hos JM, gøres det ved, at man antænder højstyrke rom i fadet – et imponerende syn!

Alkohol 45%
Type Rom
Producent Rhum J.M
Land Martinique
Størrelse 70 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ