Tenuta Ulisse Merlot Rosé: "Her får du en aromatisk og sensuel rosévin. Farven er lys pink. I duft og smag er frugten overdådig med saftige røde kirsebær, hindbær, jordbær og hyben. Den er frisk og liflig med en balancerende, mundrensende syre. Nyd den afkølet til sommersalater, kalkun, kylling, and og orientalske retter. Prøv den også til desserter med friske, danske sommerbær."
Villa Wolf Pinot Noir Rosé: "Før Loosens overtagelse var JL Wolfs vine ganske gode. Nu er de intet mindre end fantastiske. Ernst Loosen mener, at kvalitetsløftet først og fremmest skyldes at hektarudbytterne er skåret ned til det halve, at der udelukkende gødes med kompost, og at druerne håndhøstes og sorteres med stor omhyggelighed. Spændende og raffineret sødmefuld rosé. Perfekt til apéritif og en varm sommerdag på terrassen."
Pellehaut Rosé: "Pellehaut Rosé laves på fem karakterfulde druesorter: Merlot giver blødhed og fylde, den lokale Tannat giver sammen med Malbec vægt og struktur, og Cabernet og Syrah bidrager med intensitet og friskhed. Vinen byder på masser af appetitvækkende intens bærfrugt og en knasende sprød smag, som er særdeles læskende. En genial vin, som nærmest tigger om at blive nydt som aperitif eller som et glas i ”utide”."
Heritage Rosé: "Ved første kik og duft ser vinen ret raffineret ud, og det er den også. Men der er også en overraskende stor dybde og kompleksitet for prislejet. Det er de sarte røde frugter, der dominerer næsen, og smag og hele balancen og harmonien imponerer. Afgjort en allround Rosé vin, du kan anvende, hvor du ofte vil bruge både hvid- og rødvin. Smagen overleverer på prispunktet. Overvej også at prøve både Héritage Blanc og Héritage Rouge. Det er et stærkt trekløver i topklasse."
AIX Rosé: "Sprød, delikat og ungdommelig frisk. Med Maison Saint Aix får du alt det man kan ønske sig i en kvalitetsrosé fra Provence, indrammet i et stilrent og eksklusivt design, der udtrykker kærlighed til solen, landet og gæstfriheden. Med sin smukke laksefarve og mineralske bid er AIX måske solstrålens bedste partner - og den perfekte ledsager til at nyde i godt selskab"
Cap de Coste Rosé: "Cap de Coste er en lækker og læskende sydfransk rosévin fremstillet udelukkende på Cinsault-druer. Cinsault har været dyrket i flere hundrede år i området, men Cinsault har mistet terræn til de internationale druer som Shiraz og Cabernet Sauvignon. Cinsault er imidlertid en perfekt drue til at fremstille rosévin af, hvilket denne vin bestemt beviser. Cinsault-druerne høstes meget tidligt om morgen og bringes omgående til vinkælderen, hvor stilkene fjernes for at undgå bitterhed i den færdige vin."