byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Rosso Di Montalcino 2014 Poggiarellino DOC

Poggiarellinos Rosso di Montalcino er en meget helstøbt vin, som snarere end at være en ”mini-brunello” byder på en lysere og mere elegant side af Sangiovese-druen, end man finder i Poggiarellinos Brunello di Montalcino. En af de to-tre allerbedste Rosso di Montalcino-vine, der laves.


Rosso Di Montalcino Poggiarellino DOC Ærlig talt! Vi har sjældent smagt en Rosso der smager så godt som denne! Dog har vi smagt en del og specielt af vinene fra det skønne montalcino men her er alt hvad der bør hører sig til og mere endnu på en klassisk Rosso Di Montalcino. Den gennemtæver mange Brunelloér og vi vil ikke kun mere end lige drikke husets topvin Brunello fremfor denne.. WOW ... Så det sagt.. :-) 850 kasser vin om året Poggiarellino ejes og ledes af Anna og Lodovico Ginotti; et elskeligt ægtepar i 60’erne, som fremstiller vin og olivenolie i et tempo, som ville gøre de fleste slow-food tilhængere utålmodige. Vingården råder over mikroskopiske 1,2 hektar vinmarker, og den årlige produktion begrænser sig til hhv 500 og 350 kasser Brunello di Montalcino og Rosso di Montalcino. Så naturligt som overhovedet muligt Produktionen foregår så naturligt, som det overhovedet er muligt. Arbejdet i marken foregår ved håndkraft, og der opereres i vid udstrækning efter forskrifterne for økologi og biodynamik. Vinstokkene er op til 50 år gamle, og de yder et lavt udbytte af en tårnhøj kvalitet.


Al fadlagring foregår på de traditionelle botti frem for moderne barriques, for man ønsker ikke at tilsløre den vin, som marken har skabt. Forskellen på Rosso og Brunello di Montalcino Poggiarellino fremstiller to vine; Rosso di Montalcino og Brunello di Montalcino. De to vine fremstilles på 100% Sangiovese fra præcis den samme mark. Den eneste forskel ligger i fad- og flaskelagringen; Brunelloen skal mindst fadlagres 24 måneder, og må tidligst frigives i januar fem år efter høståret, mens Rossoen frigives efter 12 måneders fadlagring og seks måneders flaskelagring. Rosso di Montalcino fra Poggiarellino I glasset fremstår Poggiarellinos Rosso di Montalcino flot og mørk. Duften er rig på moden bærfrugt med strejf af viol, grafit og mineraler. Smagen er intens og mættet med frugt, og understøttet af en fin tannin. En meget helstøbt vin, som snarere end at være en ”mini-brunello” byder på en lysere og mere elegant side af Sangiovese-druen, end man finder i Poggiarellinos Brunello di Montalcino. En af de to-tre allerbedste Rosso di Montalcino-vine, der laves. Kraftigt fjerkræ, fugle- og dyrevildt, lam… Nyd vinen af rummelige glas op til otte år fra høståret, gerne som ledsager til festmåltider med kraftigt fjerkræ (såsom andesteg), fugle- og dyrevildt, lam eller det bedste oksekød.

Poggiarellinos Rosso di Montalcino er en meget helstøbt vin, som snarere end at være en ”mini-brunello” byder på en lysere og mere elegant side af Sangiovese-druen, end man finder i Poggiarellinos Brunello di Montalcino. En af de to-tre allerbedste Rosso di Montalcino-vine, der laves.


Rosso Di Montalcino Poggiarellino DOC Ærlig talt! Vi har sjældent smagt en Rosso der smager så godt som denne! Dog har vi smagt en del og specielt af vinene fra det skønne montalcino men her er alt hvad der bør hører sig til og mere endnu på en klassisk Rosso Di Montalcino. Den gennemtæver mange Brunelloér og vi vil ikke kun mere end lige drikke husets topvin Brunello fremfor denne.. WOW ... Så det sagt.. :-) 850 kasser vin om året Poggiarellino ejes og ledes af Anna og Lodovico Ginotti; et elskeligt ægtepar i 60’erne, som fremstiller vin og olivenolie i et tempo, som ville gøre de fleste slow-food tilhængere utålmodige. Vingården råder over mikroskopiske 1,2 hektar vinmarker, og den årlige produktion begrænser sig til hhv 500 og 350 kasser Brunello di Montalcino og Rosso di Montalcino. Så naturligt som overhovedet muligt Produktionen foregår så naturligt, som det overhovedet er muligt. Arbejdet i marken foregår ved håndkraft, og der opereres i vid udstrækning efter forskrifterne for økologi og biodynamik. Vinstokkene er op til 50 år gamle, og de yder et lavt udbytte af en tårnhøj kvalitet.


Al fadlagring foregår på de traditionelle botti frem for moderne barriques, for man ønsker ikke at tilsløre den vin, som marken har skabt. Forskellen på Rosso og Brunello di Montalcino Poggiarellino fremstiller to vine; Rosso di Montalcino og Brunello di Montalcino. De to vine fremstilles på 100% Sangiovese fra præcis den samme mark. Den eneste forskel ligger i fad- og flaskelagringen; Brunelloen skal mindst fadlagres 24 måneder, og må tidligst frigives i januar fem år efter høståret, mens Rossoen frigives efter 12 måneders fadlagring og seks måneders flaskelagring. Rosso di Montalcino fra Poggiarellino I glasset fremstår Poggiarellinos Rosso di Montalcino flot og mørk. Duften er rig på moden bærfrugt med strejf af viol, grafit og mineraler. Smagen er intens og mættet med frugt, og understøttet af en fin tannin. En meget helstøbt vin, som snarere end at være en ”mini-brunello” byder på en lysere og mere elegant side af Sangiovese-druen, end man finder i Poggiarellinos Brunello di Montalcino. En af de to-tre allerbedste Rosso di Montalcino-vine, der laves. Kraftigt fjerkræ, fugle- og dyrevildt, lam… Nyd vinen af rummelige glas op til otte år fra høståret, gerne som ledsager til festmåltider med kraftigt fjerkræ (såsom andesteg), fugle- og dyrevildt, lam eller det bedste oksekød.

DKK  179,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Poggiarellinos Rosso di Montalcino er en meget helstøbt vin, som snarere end at være en ”mini-brunello” byder på en lysere og mere elegant side af Sangiovese-druen, end man finder i Poggiarellinos Brunello di Montalcino. En af de to-tre allerbedste Rosso di Montalcino-vine, der laves.


Rosso Di Montalcino Poggiarellino DOC Ærlig talt! Vi har sjældent smagt en Rosso der smager så godt som denne! Dog har vi smagt en del og specielt af vinene fra det skønne montalcino men her er alt hvad der bør hører sig til og mere endnu på en klassisk Rosso Di Montalcino. Den gennemtæver mange Brunelloér og vi vil ikke kun mere end lige drikke husets topvin Brunello fremfor denne.. WOW ... Så det sagt.. :-) 850 kasser vin om året Poggiarellino ejes og ledes af Anna og Lodovico Ginotti; et elskeligt ægtepar i 60’erne, som fremstiller vin og olivenolie i et tempo, som ville gøre de fleste slow-food tilhængere utålmodige. Vingården råder over mikroskopiske 1,2 hektar vinmarker, og den årlige produktion begrænser sig til hhv 500 og 350 kasser Brunello di Montalcino og Rosso di Montalcino. Så naturligt som overhovedet muligt Produktionen foregår så naturligt, som det overhovedet er muligt. Arbejdet i marken foregår ved håndkraft, og der opereres i vid udstrækning efter forskrifterne for økologi og biodynamik. Vinstokkene er op til 50 år gamle, og de yder et lavt udbytte af en tårnhøj kvalitet.


Al fadlagring foregår på de traditionelle botti frem for moderne barriques, for man ønsker ikke at tilsløre den vin, som marken har skabt. Forskellen på Rosso og Brunello di Montalcino Poggiarellino fremstiller to vine; Rosso di Montalcino og Brunello di Montalcino. De to vine fremstilles på 100% Sangiovese fra præcis den samme mark. Den eneste forskel ligger i fad- og flaskelagringen; Brunelloen skal mindst fadlagres 24 måneder, og må tidligst frigives i januar fem år efter høståret, mens Rossoen frigives efter 12 måneders fadlagring og seks måneders flaskelagring. Rosso di Montalcino fra Poggiarellino I glasset fremstår Poggiarellinos Rosso di Montalcino flot og mørk. Duften er rig på moden bærfrugt med strejf af viol, grafit og mineraler. Smagen er intens og mættet med frugt, og understøttet af en fin tannin. En meget helstøbt vin, som snarere end at være en ”mini-brunello” byder på en lysere og mere elegant side af Sangiovese-druen, end man finder i Poggiarellinos Brunello di Montalcino. En af de to-tre allerbedste Rosso di Montalcino-vine, der laves. Kraftigt fjerkræ, fugle- og dyrevildt, lam… Nyd vinen af rummelige glas op til otte år fra høståret, gerne som ledsager til festmåltider med kraftigt fjerkræ (såsom andesteg), fugle- og dyrevildt, lam eller det bedste oksekød.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Poggiarellino
Land Italien
Område Toscana
Underområde Montalcino
Årgang 2014
Størrelse 75 cl
Druetype Sangiovese
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ