byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Saint Clair 2023 Sauvignon Blanc, New Zealand

Ren Sauvignon Blanc fra Wairau og Rapaura i Marlborough. Vinificeret på stål - ingen fad. Intens aroma af hyldeblomst, passionsfrugt, moden grape, solbær og stikkelsbær. Sprød og fyldig smag med god friskhed og en lang eftersmag. Velegnet til grønne og hvide asparges, råmarineret fisk eks, Ceviche, med koriander og chili, og til fiske og fjerkræretter med asiatisk tilsnit. Til det danske sommerkøkken. Fin til stegt fisk og rigeligt m. citron.


Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!


Temperaturen i modningsperioden vil typisk ligge på ca. 20° om dagen og ned til 2–3° om natten. Det er kølig-klima vine med den nye verdens solintensitet. Modningsprocessen bliver forsinket af de kølige nætter, og da samtidig dagtemperaturerne ikke er for høje sker modningen og opbygning af smagselementerne sikkert, stille og roligt. Samtidig er det som regel flot, tørt vejr under modning og høst, så risikoen for sygdomme er minimal.
 
Disse klimaforhold og den stenede jordbund med god naturlig dræning, sikrer moden, direkte, frisk og ekspressiv frugt sammen med fin naturlig syre, så balancen er i orden.
 
Hos Saint Clair er Neil Ibbotson selv chef for vinmarken. Samtidig har man haft landets bedste winemakers til at styre vinifikation og modning, først Kim Crawford og i de senere år, det unge talent Matt Thompson, der regnes for en af New Zealands bedste vinmagere og i 2008 blev kåret som White Winmaker of the Year ved den prestigefyldte International Wine Challenge i London

Ren Sauvignon Blanc fra Wairau og Rapaura i Marlborough. Vinificeret på stål - ingen fad. Intens aroma af hyldeblomst, passionsfrugt, moden grape, solbær og stikkelsbær. Sprød og fyldig smag med god friskhed og en lang eftersmag. Velegnet til grønne og hvide asparges, råmarineret fisk eks, Ceviche, med koriander og chili, og til fiske og fjerkræretter med asiatisk tilsnit. Til det danske sommerkøkken. Fin til stegt fisk og rigeligt m. citron.


Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!


Temperaturen i modningsperioden vil typisk ligge på ca. 20° om dagen og ned til 2–3° om natten. Det er kølig-klima vine med den nye verdens solintensitet. Modningsprocessen bliver forsinket af de kølige nætter, og da samtidig dagtemperaturerne ikke er for høje sker modningen og opbygning af smagselementerne sikkert, stille og roligt. Samtidig er det som regel flot, tørt vejr under modning og høst, så risikoen for sygdomme er minimal.
 
Disse klimaforhold og den stenede jordbund med god naturlig dræning, sikrer moden, direkte, frisk og ekspressiv frugt sammen med fin naturlig syre, så balancen er i orden.
 
Hos Saint Clair er Neil Ibbotson selv chef for vinmarken. Samtidig har man haft landets bedste winemakers til at styre vinifikation og modning, først Kim Crawford og i de senere år, det unge talent Matt Thompson, der regnes for en af New Zealands bedste vinmagere og i 2008 blev kåret som White Winmaker of the Year ved den prestigefyldte International Wine Challenge i London

DKK  150,00
Fra DKK  110,00
Spar DKK  40,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  150,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  110,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Ren Sauvignon Blanc fra Wairau og Rapaura i Marlborough. Vinificeret på stål - ingen fad. Intens aroma af hyldeblomst, passionsfrugt, moden grape, solbær og stikkelsbær. Sprød og fyldig smag med god friskhed og en lang eftersmag. Velegnet til grønne og hvide asparges, råmarineret fisk eks, Ceviche, med koriander og chili, og til fiske og fjerkræretter med asiatisk tilsnit. Til det danske sommerkøkken. Fin til stegt fisk og rigeligt m. citron.


Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!


Temperaturen i modningsperioden vil typisk ligge på ca. 20° om dagen og ned til 2–3° om natten. Det er kølig-klima vine med den nye verdens solintensitet. Modningsprocessen bliver forsinket af de kølige nætter, og da samtidig dagtemperaturerne ikke er for høje sker modningen og opbygning af smagselementerne sikkert, stille og roligt. Samtidig er det som regel flot, tørt vejr under modning og høst, så risikoen for sygdomme er minimal.
 
Disse klimaforhold og den stenede jordbund med god naturlig dræning, sikrer moden, direkte, frisk og ekspressiv frugt sammen med fin naturlig syre, så balancen er i orden.
 
Hos Saint Clair er Neil Ibbotson selv chef for vinmarken. Samtidig har man haft landets bedste winemakers til at styre vinifikation og modning, først Kim Crawford og i de senere år, det unge talent Matt Thompson, der regnes for en af New Zealands bedste vinmagere og i 2008 blev kåret som White Winmaker of the Year ved den prestigefyldte International Wine Challenge i London

Alkohol 13%
Type Hvidvin
Producent Saint Clair
Land New Zealand
Område Marlborough
Årgang 2023
Størrelse 75 cl
Druetype Sauvignon Blanc
Vin til mad Fisk, Fjerkræ, Skaldyr, Sushi
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ