byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Sancerre Blanc 2022 Chavignol, Domaine Delaporte 37,5cl

I glasset får du en topklasse Sancerre med al den aroma og sprødhed du kan ønske dig, men kombineret med en usædvanlig lækker fylde. Holdbarheden er ca. 3 år. Prøv især Delaportes Sancerre til skaldyr og lyse fisketyper som slethvar, rødtunge og lignende. Grillet fisk er perfekt. Som en ekstra lækker specialitet, så prøv den til frisk gedeost på lunt flute. Optimal serveringstemperatur er mellem 10° og 13° celcius. 


Jean Yves Delaporte vinificerer Domainets Sancerre efter klassisk model. Druerne presses langsomt og skånsomt i pneumatiske presser. Efter en let klaring ved naturlig bundfældning gæres mosten ved 18 grader i rustfri ståltanke. Vinteren over lagres den unge vin på ”le Lie” og tappes i maj for at bevare maksimal aroma og friskhed. I glasset får du en topklasse Sancerre med al den aroma og sprødhed du kan ønske dig, men kombineret med en usædvanlig lækker fylde.


Domaine Vincent Delaporte Domaine Vincent Delaporte hører blandt de bedste i Sancerre. Der er tale om et familiebrug med 20 ha. vinmarker, fordelt på i alt 28 små parceller! Gennemsnitsalderen på vinstokkene er 35 år og dermed helt ideel. 50% af parcellerne ligger på de berømte Sancerre ”Silex” jorde, resten er på stenede og kalkholdige jorde. Sancerre Jean Yves Delaporte vinificerer Domainets Sancerre efter klassisk model. Druerne presses langsomt og skånsomt i pneumatiske presser. Efter en let klaring ved naturlig bundfældning gæres mosten ved 18 grader i rustfri ståltanke. Vinteren over lagres den unge vin på ”le Lie” og tappes i maj for at bevare maksimal aroma og friskhed. I glasset får du en topklasse Sancerre med al den aroma og sprødhed du kan ønske dig, men kombineret med en usædvanlig lækker fylde. Holdbarheden er ca. 3 år. Prøv Delaportes Sancerre især til skaldyr og lyse fisketyper som slethvar, rødtunge og lignende. Grillet fisk er perfekt. Som en ekstra lækker specialitet, så prøv den til frisk gedeost på lunt flute. Optimal serveringstemperatur er mellem 10° og 13° celcius.

I glasset får du en topklasse Sancerre med al den aroma og sprødhed du kan ønske dig, men kombineret med en usædvanlig lækker fylde. Holdbarheden er ca. 3 år. Prøv især Delaportes Sancerre til skaldyr og lyse fisketyper som slethvar, rødtunge og lignende. Grillet fisk er perfekt. Som en ekstra lækker specialitet, så prøv den til frisk gedeost på lunt flute. Optimal serveringstemperatur er mellem 10° og 13° celcius. 


Jean Yves Delaporte vinificerer Domainets Sancerre efter klassisk model. Druerne presses langsomt og skånsomt i pneumatiske presser. Efter en let klaring ved naturlig bundfældning gæres mosten ved 18 grader i rustfri ståltanke. Vinteren over lagres den unge vin på ”le Lie” og tappes i maj for at bevare maksimal aroma og friskhed. I glasset får du en topklasse Sancerre med al den aroma og sprødhed du kan ønske dig, men kombineret med en usædvanlig lækker fylde.


Domaine Vincent Delaporte Domaine Vincent Delaporte hører blandt de bedste i Sancerre. Der er tale om et familiebrug med 20 ha. vinmarker, fordelt på i alt 28 små parceller! Gennemsnitsalderen på vinstokkene er 35 år og dermed helt ideel. 50% af parcellerne ligger på de berømte Sancerre ”Silex” jorde, resten er på stenede og kalkholdige jorde. Sancerre Jean Yves Delaporte vinificerer Domainets Sancerre efter klassisk model. Druerne presses langsomt og skånsomt i pneumatiske presser. Efter en let klaring ved naturlig bundfældning gæres mosten ved 18 grader i rustfri ståltanke. Vinteren over lagres den unge vin på ”le Lie” og tappes i maj for at bevare maksimal aroma og friskhed. I glasset får du en topklasse Sancerre med al den aroma og sprødhed du kan ønske dig, men kombineret med en usædvanlig lækker fylde. Holdbarheden er ca. 3 år. Prøv Delaportes Sancerre især til skaldyr og lyse fisketyper som slethvar, rødtunge og lignende. Grillet fisk er perfekt. Som en ekstra lækker specialitet, så prøv den til frisk gedeost på lunt flute. Optimal serveringstemperatur er mellem 10° og 13° celcius.

DKK  159,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

I glasset får du en topklasse Sancerre med al den aroma og sprødhed du kan ønske dig, men kombineret med en usædvanlig lækker fylde. Holdbarheden er ca. 3 år. Prøv især Delaportes Sancerre til skaldyr og lyse fisketyper som slethvar, rødtunge og lignende. Grillet fisk er perfekt. Som en ekstra lækker specialitet, så prøv den til frisk gedeost på lunt flute. Optimal serveringstemperatur er mellem 10° og 13° celcius. 


Jean Yves Delaporte vinificerer Domainets Sancerre efter klassisk model. Druerne presses langsomt og skånsomt i pneumatiske presser. Efter en let klaring ved naturlig bundfældning gæres mosten ved 18 grader i rustfri ståltanke. Vinteren over lagres den unge vin på ”le Lie” og tappes i maj for at bevare maksimal aroma og friskhed. I glasset får du en topklasse Sancerre med al den aroma og sprødhed du kan ønske dig, men kombineret med en usædvanlig lækker fylde.


Domaine Vincent Delaporte Domaine Vincent Delaporte hører blandt de bedste i Sancerre. Der er tale om et familiebrug med 20 ha. vinmarker, fordelt på i alt 28 små parceller! Gennemsnitsalderen på vinstokkene er 35 år og dermed helt ideel. 50% af parcellerne ligger på de berømte Sancerre ”Silex” jorde, resten er på stenede og kalkholdige jorde. Sancerre Jean Yves Delaporte vinificerer Domainets Sancerre efter klassisk model. Druerne presses langsomt og skånsomt i pneumatiske presser. Efter en let klaring ved naturlig bundfældning gæres mosten ved 18 grader i rustfri ståltanke. Vinteren over lagres den unge vin på ”le Lie” og tappes i maj for at bevare maksimal aroma og friskhed. I glasset får du en topklasse Sancerre med al den aroma og sprødhed du kan ønske dig, men kombineret med en usædvanlig lækker fylde. Holdbarheden er ca. 3 år. Prøv Delaportes Sancerre især til skaldyr og lyse fisketyper som slethvar, rødtunge og lignende. Grillet fisk er perfekt. Som en ekstra lækker specialitet, så prøv den til frisk gedeost på lunt flute. Optimal serveringstemperatur er mellem 10° og 13° celcius.

Alkohol 13%
Type Hvidvin
Producent Domaine Delaporte
Land Frankrig
Område Loire
Underområde Sancerre
Årgang 2020
Størrelse 37,5 cl
Druetype Sauvignon Blanc
Vin til mad Fisk, Skaldyr
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ