Pris
4 stk
1 stk

Sennep

Her finder du vores udvalg af lækker sennep fra spændende producenter. Vi har sammensat vores udvalg af sennep med henblik på at give dig muligheden for at smage nogle sennepsvarianter, som man ikke så tit støder på. I vores sortiment er unikke ingredienser og sammensætninger i højsædet og det er lykkedes os, hvis vi selv skal sige det, at finde nogle rigtig gode og delikate sennep som kan bruges til både fest og hvis hverdagen skal have lidt ekstra smag.

Nordisk Sennep - Peberrod og Timian
Varenummer: nordisk-sennep-peberrod
Nordisk Sennep - Havtorn og Sødskærm
Varenummer: nordisk-sennep-havtorn
Nordisk Sennep - Enebær og hele Sennepskorn
Varenummer: nordisk-sennep-enebær
Nordisk Jul, Julesennep med appelsin
Varenummer: nordisk-jul-julesennep
Bone Suckin Mustard Sweet Hot North Carolina USA
Varenummer: bone-suckin-mustard
Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig